Family.


Familjen på pappas sida när den är som bäst.
- min lille bror Adam.

Söndag,bakis.

Jo tack! Seg som fan gjorde jag tillslut mig iordning och mötte Hanna i centrum. Köpte morsdag pressent sen hem till mor och hänga lite bara..Middag sen glass.

Sen blev de möta Hanna och ta ett par cigg. Hem och bada sen ner i sängen och sova.

P&K

50-års kalas.

Åkte ut till Ekerö vid 13tiden och kom fram vid 15-tiden. Pappa hämta i stenhamra sen hem till dom och fixa lite. Världens chock när vi stog i hallen och Kim kommer ut och bara säger "Heej" från ingenstans, Va fan? Är inte hon i Australien? Tydligen inte. Pappas födelsedagspressent till sin fru var en tur och retur biljett hem till min storasyster. Sjukt skoj!

Adam kom hem och fick även han en chock. Vi drog till festlokalen och Kim chockade några fler, bla storebror. Iaf så blev de middag och vin sen vid 23 drog Farmor och fastrar hem då började jag dricka öl för att hålla värmen sen gick de utför när storebror började blanda drinkar till mig, Ingen bra ide!

Vid 01 kom iaf taxin och jag tog lillasyster i handen och åkte hem till Haninge. Låg vaken och pratade med Martin i telefon en stund sen äntligen somnade jag..

Kul kväll!

Crazy nights 28/5-10

Jag & Hanna kom till Harrys exakt kl 00.00 och kasta av oss jackorna och sprang upp på scen och gungade med vårat lilla gäng igen.. Kevin kasta sig i armarna på mig och vi stog där och gungade med armarna runt om varandra.

De är ngn spec känsla att stå där på scen och gunga framochtillbaka.

Ägge kasta massa ord rätt i mitt ansikte men Sara har ju blivit bäst på att hålla masken så hon sa bara " Jag vill inte höra mer" och gick.

Arga leken !

Jag & Martin körde lite arga leken!

Jag tror de sluta med att vi båda började garva, haha.

Banditfesten 27/5-10

Okej, vi kom hem jävligt sent och hade druckit alldeles för mkt. Bilderna får tala för sig själva ist ;)

Torsdag.

Gick upp vid 10.30, tog en cigg och ringde Lejdan..Prata en stund sen blev de duschen för min del.. Duschen råkade utveklas till ett bad som råkade vara i över 1h...Sjukt skönt!

Nu har jag fönat håret och ska kladda lite smink i ansiktet sen vandra till bussen till mitt nya jobb. Har ett 2h långt infomöte, om? Ingenaning...

Sen blir de handla lite i Vh och ta bussen hem för att laga middag, dricka lite vin och vidare in till stan och möta Kevin sen till Harrys på bandit festen...

Kommer upp bilder sen, tänkte nämligen ha kameran idag:)

P&K

Lön,Lön,Lön..

Fick min lön nu, fin fint! De räker gott och väl till nytt löshår, FAN va snygg jag ska bli!
När har Johanna tid mån tro? Typ nästa vecka? Får boka upp henne några timmar då :)

Dagen i sin ära.

Lunchade med Katrin på ett mysigt fik. Mötte upp min vän Räkan och hans Casper på china restaurangen för att ta en lång prommenad till vega, gå tillbaka och ta tåget till nynäs där vi mötte Tessan och hennes vän. Gick lite vid hamnen sen hem till dom och direkt iväg och handla för att sen grilla på deras gård tillsammans med Zebbe också.

Blev lite gamla minnen, nya minnen och framförallt roliga minnen. Vi hade de jätte trevligt och jag hade Casper. Sötare,charmigare och mysigare unge går nog inte att hitta alltså! Han är sådär urgullig! Jätte kul att ha honom några timmar så Räkan och Tessan fick pyssla med annat runt omkring oss.

Aja vid 22 tyckte jag de var dags att lämna familjen för att åka hem till mitt, på vägen hem ringer en person som jag verkligen inte trodde skulle ringa...Ska även ringa honom imorgon och väcka honom...

Aja mötte Hanna, tog några cigg och snacka bajs.

Nu ska jag sova.
P&K

Volontär på peace and love.

Japp de stämmer. För flera månader sen sökte jag och Hanna bara för skoj skull, se vad som händer och bara ha ngt och göra typ... Vi glömde bort de här,tänkte inte så mkt på de tills de igår ramla in varsitt mail till oss. Vi hade fått jobbet. Vi grubblade lite, vägde för och nackdelar fram och tillbaka.

Kom fram till att de skulle vara jävligt skoj, se bra ut i vårat cv och vi skulle tjäna 1700kr på de men att vi skulle vänta med att bestämma oss tills vi sett de schema dom tänkt för oss. OCH idag rammla schemat in i min mailbox, de var rätt hårda pass. 2st pass, de ena på 11h och de andra 13h. De ena är natten till då festivalen börjar, vilket känns helt jävla okej! De andra är en annan natt första dagen på festivalen vilket känns helt okej så vi kom fram till att JA vi tar de här nu. Och vi tackade ja. Jag & Hanna kommer alltså att jobba på peace and love som säkerhets volotärer.

Onsdag.

Så vad står på dagens schema då?
- Lunch med Katrin.
-Tåg till nynäs.
- Umgås med Räkan,Tessan och Casper tills dom tröttnar på mig..

Lördagens nöje.

Möblera ju om lite i lördags kväll :)


Innan, visst ser de stökigt och rörigt ut?

Efter, visst blev den fin? Katterna är as nöjda och jag tycker de ser mer städat och stilrent ut.

Jag hade väl kanske inte riktigt rätt klädsel för att bära grejer och fixa men de gick iaf :)

Boring monday

Vaknade, städade och pratade en sväng med Mallan. Tog mig ett lååångt bad, lite för långt kanske..Fick stressa för att hinna i tid till läkaren men jag hann :)

Sen hem och byta om lite och fixa även få Hanna på besök. Vi pratade lite sen en prommenad till ica och hämta paket och handla tvättmedel. Slog oss ner i solen utanför för att ta en cigg när vips så dyker Viktor upp och slår sig ner på en cigg han med. Satt och snacka en stund sen gick jag och hanna till Malin och kollade hennes post.

Vidare till Hanna där jag somnade i sängen och drägglade ner Hannas filt, de var hon värd! :) haha.
Vaknade och fick shake till middag, umgicks lite med mor nr 2. Sen hem hit och bara ta de lugnt och betala lite räkningar.

Har ägnat kvällen åt att skriva ihop ett cv för till hösten ska jag fan ha ett jobb med riktigt schema!

Söndag.

Ingen söndagsångest idag inte.

Kämpade mig upp ur sängen. Gick till bussen och sov till dalarö. Hade hemtjänsten och fick gå en bra bit i spöregnet iklädd endast foppatofflor, arbetskläder och en fleecetröja. Tur som jag hade var att jag träffade på en ledig arbetskamrat och fick låna ett paraply. Dygnsur kom jag tillbaka till jobbet och satt vak ett tag.

Sorg på jobbet idag, stor sorg i mitt hjärta. Tårarna bara rann, jag kunde inte hindra de. Jag var tvungen att släppa din hand och lämna dig för dagen. Sorg i mitt hjärta. Saknaden kommer bli enormt stor.

Hem till mamma efter jobbet för att lätta mitt sinne, prata av mig och få i mig lite mat. Sen möta Hanna och bara hänga lite i brist på annat. Jag är helt jävla slut. Vill bara sova nu.

Godnatt.

Lugn lördag.

Vaknade inte före 13.30, gjorde mig iordning och mötte Hanna. Gick i centrum och prata lite sen hem till min mor. Där fick vi mummsig middag, lax och citronsås... Sen hängde vi lite där tills dom körde hem oss hit tillsammans med min nya kattställning.

Så jag och Hanna började plocka ner min bokhylla med alla grejer och vi bar upp min bokhylla på vinden helt själva. Riktiga handy womans! Sen satte vi ihop ställningen som var as lätt. Har även rivit ner min "Carpe diem" text från väggen och satt upp " Amor vincit omnia" ist. Bilder kommer imorgon när hanna lagt upp dom.

Aja jag börjar jobba 07 imorgon så jag ska ta och krypa ner i sängen nu efter jag tagit en sista cigg...Hungrig är jag också men de får vänta tills frukost på jobbet imorgon.

NattiNatti!

Crazy night.

Okej, jag stog där igår, på scen i en ring med armarna om vårat lilla harrys gäng och gungade fram och tillbaka medans vi sjöng med till Crazy night. Exakt 00.00 varje fredag görs de här men jag har alltid lyckats missa de. Men de var riktigt mysigt och jag älskar texten till låten, den passar så bra när man står där.

Inte nog med de så träffade jag Jimmy, min gamla instruktör från gymnasiet där och han var ju lagom full! Träffa även Andrea från klassen som verkligen gav självförtroendet en tripp till himlen, hon lyckas alltid! Minns när hon fick mig att vara posetiv i torpshammar.

Träffade även Lejdan och Richard, lagom pinsamt, lagom laddad stämning! Fick skjuts hem med stop på donken i sköndal som vanligt. Cigg på statoil också...

Aja natten var BARA FAIIIIIIIIIIIIIIIIL! Jag blir knäpp!

Fredag 21/5-10

Jaha...ledig idag? Javisst! Tog en sovmorgon till 11 då ryggen döda mig igår. Den mådde lite bättre när jag vakna men fortf sjukligt ont mellan skulderbladen.

Men jag gick ur sängen och drog på mig bikinin och la mig på balkongen. Älskar solen! Tycker de är så synd att jag inte tagit tag i att näta in balkongen så jag kan ha mina bebisar där ute, dom älskar ju solen minst lika mkt som jag.

Efter kanske 45min ringde Lejdan och beklaga sig över sitt jobb. Han tyckte de verkade som jag hade en jätte jobbig dag, hahaha! Han är bara avundsjuk för att jag kan njuta av solen medan han står nere i ngn källare.

Aja ska ta mig lite att äta tänkte jag sen börjar dom dagliga rutinerna med att ha katter, dammsuga, rensa lådan och sånt.

Ikväll? För engångsskull så har jag ingenaning! Om jag inte drar till stavsnäs blir de rix fm festivalen med hanna.

Gårkvällen

De gick bra, jag knäckte ryggen ett antal gånger. Idag har jag ont mellan skulderbladen men jag står ut som vanligt, kanske dags för mig att byta jobb egentligen? Igår när jag la mig i sängen ville jag bara gråta för de gör så ont. Svanskotan är inget att leka med heller och knäna vill inte heller.

Tills jag börjar mitt sommarvik måste jag skaffa riktiga arbetsskor, kan inte gå i foppatofflorna så här mkt, mina knän vill döda mig.

Aja nog om klagandet, kvällen innebar en hel del skratt och äcklig middag. Blodpudding? Vem kom på de? Fyfan! Aja jag drack en shake som jag som tur var hade med mig...

Jag börjar ännu engång gilla mina arbetskamrater, vi har rätt skoj tillsammans!

I wana be just that close to you.

Jahopp. Fick min timme på balkongen idag :) Så skönt och världens bästa början på dagen.
Har städat, duschat,klätt på mig och sminkat mig så nu är de bara kattlådan och håret kvar sen är jag fit for fight på jobbet igen! :)

Vi hörs sen
P&K

Band of horses-The funeral.

De är min nya favoritlåt, den går varm på spotify OCH i min mp3... Jag kan inte sluta lyssna och inte sjunga med i min falskastämma på "FOR THEEEEEEEEEEEEE FUNERAL".



Aja har pratat med Lejdan ett tag och nu är de nog dags att krypa ner i sängen. Börjar inte fören 3 imorgon men tänkte gå upp vid 10 och försöka fånga morgon solen, för de ska väl inte regna imorgon? HOPPAS INTE!

Jajajja, Godnatt mina vänner!

P&K

Slut på ledigheten!

Inte jobbat sen i lördags men imorgon är de dags igen! Jag börjar 15.00 ute på Dalarö. Som sagt de är ngt fel på mig för jag typ hoppar upp och ner av lycka när jag får jobbpass ? WIIIIIIIIIHUUU!


Här jobbar då jag :)

Jahopp...

då var man hemma igen. Vid 16.30 gick jag till handenterminalen och mötte Hanna. 

De måste vara ngt seriöst fel på mig? Antingen kommer jag försent eller så kommer jag för tidigt? Varför kan jag aldrig bara komma i tid? VARFÖR? Aja..hellre för tidigt än för sent iaf...

AJA när jag mött Hanna gick vi till centrum och köpte några linnen till mig, välbehövligt!! Sen blev de en prommenad i värmen ner till coop där jag handla lite behövligheter, dock INGEN mat? Vad är de för fel på mig? Jag äter ALDRIG ngt hemma, jag minns inte ens när jag laga mat hemma sist. Va lever jag på igentligen ? Inte ens shakarna rör sig i antal ju? Kan de vara för att jag jobbat så mkt sista tiden? Äter ju lite på jobbet iaf... Aja de är bara bra, jag behöver inte så mkt mat...

Sen hem till mamma och mös lite, fick kaffe också...mummsa! Sen fick vi skjuts hem av min tokiga mamma, hon kläcker sina skämt och när jag och hanna börjar garva så tror hon att de är åt hennes skämt när vi egentligen garvar åt henne. Hahah alltid lika roligt.

Aja nu är jag hemma och har varit fett aktiv, gjort rent kattlådan som ska fyllas med ny fräsh sand, dammsugit, gjort rent i kylen och slängt allt som jag köpt men inte ättit. Har bara 2 grejer kvar, hälla i sand och hänga tvätt.

P&K

Är man ledig så är man...


Vad har ni gjort idag?
Själv har man glassat i solen på ballkongen i 2h.

My big true love.

Jag vill bara börja med att säga hur jävla glad jag är att jag har dig, att du står där i vått och torrt och tar min skit. Att du kan svälja min skit utan att bli deprimerad eller arg. Att du kan ta mitt heta temprament utan att ge mig en utskällning. Att du har stått där i 10år snart. Förstår du hur många år de är? Förstår du hur mkt vi har hunnit med? Hur mkt sjuka grejer vi har gjort? Och att dom forts, de känns helt jävla sjukt. Jag vet att vi gjorde mkt sjukt när vi var yngre men inte fan trodde jag att du skulle gå med på mina impulsiva psykogrejer än idag. Du är du och de är de som är de allra bästa med dig!

Du har varit med i mitt stormiga förhållande, hållt min hand när jag har flyttat framochtillbaka. Dagen när mitt förhållande tog slut på riktigt när jag inte kom upp från köksgolvet, då skällde du inte på mig, sa inte att jag var dum i huvudet eller klagade utan du gick och hämta en filt. Du satt där med mig och drack champange och rökte cigg efter cigg. Du försökte svara på mina frågor, försökte få mig att förstå när de var som allra jobbigast.

Du har varit med i mitt stormiga familjeförhållande, hjälpt mig packa väskan och bäddat en madrass på golvet i ditt rum när jag har behövt. Öppnat din dörr och låtit mig bo hos dig. Va skulle jag tagit mig till utan dig och din familj? Ni är bland de viktigaste jag har och hos er är en av dom få ställen jag verkligen känner mig hemma på.

När alla vände mig ryggen och bad mig välja stog du kvar in i de sista. Så många tårar du har torkat i telefonluren, de går inte ens att räkna. Jag vill dela min tid och mitt liv med dig föralltid. Jag vill se oss gå där tillsammans med varsin barnvagn eller sitta och uggla på äldreboende och prata om vädret. Jag vill stå där på ditt bröllop och torka dina glädjetårar för du är den bästa vänner man kan ha.

Jag älskar att du blir jätte orolig när jag skickar iväg ett sms och säger att vi inte kommer träffas på en hel dag, jag älskar att vi bara kan ha skit tråkigt tillsammans.

De bränner i mitt hjärta att se dig må dåligt, jag sympati deppar och bryter ihop åt dig. Jag oroas åt dig men vet att ALLT kommer lösa sig tillslut för starkare människa än dig går inte att hitta. Du tror att du är svag, att du inte kommer klara allt men jag VET att de kommer du göra.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och du kommer alltid ha en spec plats där.
Hanna Maria Edvardsson, du är ngt alldeles speciellt för mig.



Jag vet att såna här inlägg kan bli helt fel, de kan få fel respons på mina andra vänner. Men de här har inte alls med dom att göra eller att göra med att jag tycker om ngn mer än ngnannan.

Peace and love.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har bokat min biljett, jag har betalat och allt är klart!


De värsta nu är bara att de BARA är jag som bokat, ingen av dom andra har gjort de men jag kännde iaf att jag skulle boka så jag inte gör av med alla pengar på annat.

Så Malin & Hanna, BOKA NU FÖR FAN!

Långpratstund.

Har pratat med Daniel sen jag kom hem, om lite allt möjligt men framförallt förhållanden. Känns skönt att kunna prata med en kille, en kille som förstår och dessutom är äldre.

Har placerat mig i sängen och min "Depp" lista på spotify går om och om igen.

Borde nog sova...

Fäller en tår

För alla barn och ungdomar som gått bort för tidigt. De är hemskt att ungdomar tar livet av sig, blir mördade,dör i olyckor eller dör i sjukdomar. De lämnar så många sörjande efter sig, så många som älskar och bryr sig. Så många som saknar.

Kan inte låta bli att gråta till alla minnesvideor på youtube och ännu mindre sluta se på dom.

Eva Cassidy-Fields Of Gold, den vill jag också ha i min minnesvideo när jag försvinner från jorden.

Tisdag.

Trött och på mongo humör men tog mig själv i kragen tillslut..

Städade av lite och Hanna kom hit så fixa vi min vind, gick iväg med lite skräp som bosatt sig där uppe sen jag flyttade hit.

Aja sen hem till mamma och bada katter, ut på prommenad med hanna och nu hemma sen 1h tillbaka :)

Lista ;)

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös:
Nej.
Hånglat med nån riktigt ful: Japp.
Hånglat med fler än 50 pers: Har inte räknat ?
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Oh ja.
Gjort något riktigt dumt? Ehm...Jaa
Gjort något du verkligen ångrar? Jo
Åkt ambulans? Japp.
Haft sex? Ja
Skämts över dina föräldrar? Ja.
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tagit droger? Nej
Druckit alkohol? Ja

ÖVRIGT:
Vilka kläder sover du i?
Trosor och Tshirt.
Vad hatar du verkligen? Falskhet.
Är du ensam nu? Jo
Vill du gifta dig? Den som lever får se.
Vill du ha barn? Den som lever får se.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Littel mr J.
Såg dig gråta? Malin.
Fick dig att gråta? Ennannan Mr J.
Du delade en dricka med? Lejdan/Danne.
Du gick på bio med? Jane,Hanna & Ted
Skällde på dig? Björnrövbär.

Puuuuuh

Lejdan ringde nyss och berätta att han inte alls var arg på mig, andas ut nu Sara! Hatar när folk man gillar att umgås med verkar sura. Skönt som fan!

Ska göra mina lilla Hanna glad.

Jag fick även ledig dagen efter din student så då blir de PARTY! Jag är helt jävla ledig och kan fira din student hela jävla natten om du vill!

Everything for my love!


Jag och Hanna firade avgången från 9an tillsammans.

Peace and love.

De närmar sig med stormsteg till avresa till mina gamla hemtrakter, Borlänge. Har varit lite halv osäkert om vi skulle komma iväg då både Jag och Malin hade arbetspass inbokade men Malin löste sina förra veckan och jag har löst mina idag! Känndes så grymt bra när hon sa " De är inga som helst problem".

Nu återstår endast ETT problem, Vi måste boka biljetter typ NU! Jag får pengar imorgon så funderar på att boka då faktiskt för jag vill verkligen åka!

Omanad.

Idag är en sån dag. Jag känner mig ful, äcklig och tjock. Helt omanad till att göra ngt alls. Kan ju ha och göra med vilka jävla agro sms man får utan anledning?

AJA ska väl göra mig iordning och ringa jobbet om 15min.

P&K

Mardröm.

Satt på pendeltåget,ensam men hade mina katter med mig. Någon satt mitt emot när dom ropar i högtalarna "Vi har en knivman på tåget, alla går av på nästa station". Reagerar inte spec mkt annat än att jag tar mina katter och börjar resa på mig, innan jag kommer helt på fötter ser jag mannen. Han står rakt framför mig med en konstig blick när jag ser hur han höjer kniven och jag tappar Henna. Jag rammlar i golvet och ropar att någon måste ta Henna sen blir jag medvetslös.

Drömmen hoppar sen till att jag är tillbaka på skolan, har hittat Henna och blivit opererad. Klasskamrater fråga massor och jag mår väl okej. Vågar inte åka tåg, vågar inte gå på stan och har ont i sifan där kniven tydligen gått rakt igenom.

Jag vaknade i panik efter den här drömmen, kände mig på kroppen, letade katter och va tvungen att ta djupa andetag innan jag ingsåg att jag drömmt.

Bebisar.








Snart flyttar mammas bebisar, dom är ju bara FÖR söta. Längtar lite smått tills min lilltjeja här hemma ska ha kattungar.

Måndag.

Kände mig helt kass inatt och i morse, frös, hostade ihjäl mig och hade ont i hela kroppen. Så de blev ett samtal till jobbet i morse och 2 alvedon sen somna om.. :( Hatar och sjukanm mig men jag mådde verkligen kasst!

Iaf när jag vakna vid 12 kände jag mig bra igen (?) Fattar inte...Mådde verkligen ur dåligt men kan ha med min hårda helg att göra? Måste skärpa mig nu. I helgen blir de lugnt. Kanske drar ut till stavsnäs och umgås med Danne på fredag, UTAN dricka.

Aja eftersom jag mådde som vanligt så träffade jag Hanna ist.  Vi tog en kaffe i centrum sen ner till rudan och la oss på en brygga i solen, så skööönt. Sen hem hit och hällde i oss varsin shake.

Sen lite wii, jag var MKT bättre nykter och utan en Richard som slog på mig...

Men aa sen hem till Hanna och körde lite SMS roulette, fett skoj men fick en hel del utskällningar också......Humorbefriade människor finns de gott om..

Aja ska sova nu.
P&K

Söndagsångest.

Vaknade av att Lejdan mummla ngt och sms från Hanna. Fick panik när Lejdan säger "Hanna är inte kvar här" Ringer henne och då har hon gått ut på skogsprommenad? Va fan liksom? Skogsprommenad medan jag fortf ligger och sover?

Gick iaf upp då och hällde i mig vatten, skakis och bakis eller vad? Rökte och hängde i solen ett tag innan vi hamna i soffan och dom 2 somnade medan jag att uppe och glodde. Vid typ 3-4 skjutsa Lejdan oss till grisslinge så tog vi bussen hem med stopp på donken.

Evighetsresa hem. Så blev bara för mig och springa in, ge katterna mat och vatten, byta kläder och sen ta bussen till mamma för middag och så.

Efter de en prommenad med Hanna, sen duscha och sova.

En tripp till Stavsnäs är väl aldrig fel ?

Okej. Vi drog till Harrys i lördags, jag blev dräggfull och gjorde en hel del oväntade saker.

Efter ett par timmar med Carrow och Hanna och alldeles för mkt dricka kom Lejdan och Ägge dit iaf. Och Lejdan va ju allt utom nykter, typ satt och hängde med huvudet i rökbåset och svammla om massa osammahängande saker så de blev massor med vatten för honom medans vi andra forts dricka alkohol.

När Harrys började stänga började vi röra oss och av ngn anledning hamna vi 3 i en taxi till söder där vi hämta upp Ägge och sen stanna vi bara vid ngn grill och jag och Hanna sprang iväg och kissa. Sen åt dom andra tror jag och ngn kläkte iden om att åka hem till Lejdan i stavsnäs och jävlar va smart tyckte Sara & Hanna.

Jag borde ju igentligen varit smartare som faktiskt hängt en del där ute när jag gick i skolan i gustavsberg men nej då där hamnade vi. En helvetes taxi resa dit med en sur taxichauförr och en lång prommenad i skogen. Tillslut kom vi fram iaf och efter typ 10min gick vi och la oss.

Tack för en trevlig utekväll!

Saturday(?)

Idag skinner solen som fan, de är sommarvärme och man vill bara njuta av de fina vädret men NEEEJ Sara ska åka till dalarö och jobba.. SJÄLVKLART!
Helt slut i huvudet är jag också, ont i halsen och äcklig hosta. AJA bara att pallra sig iväg och hoppas att kvällen går lika fort som sist.

Efter jobbet ska vi iaf ut, jag & Hanna. Eller? Jag vet inte riktigt men jag har iaf med mig grejer till jobbet så jag kan gå ut om jag vill... Får se hur halsen mår efter jobbet.

Nu ska jag platta håret.
P&K

Friday

Igår då...Jag slappa hela jävla dagen... Sen mötte jag Hanna i centrum och köpte ett linne. Sen hem till hanna och åt middag, snacka lite och även handlade mat med Pappa nr2.

Sen vid 21 drog vi till Harrys iaf, var väl där vid kvart i 10 eller ngt...Träffade Carrow och Kevin som vanligt och tog 1 cider. Snacka skit och sen kom Danne dit, jag hängde väl mest med honom hela kvällen så vad Hanna gjorde har jag ingenaning om ? haha som vanligt typ...

Iaf vid 02.30 började de bli dags och dra hemmåt. Hanna skulle sova hos mig men gick av i centrum iaf, hah båda satt och sov på nattbussen. Kom hem, ringde Danne och gick och la mig. Somna nog på engång.

Jag drack hela 2 cider igår, duktiga Sara :)

Tält till peace and love- CHECK!

Köpte vårat fantastiska tält i onsdags innan jobbet. Skit smidigt och inte spec dyrt. Nu känns de på riktigt. Bara biljetterna som ska bokas sen är vi på väg!

Pop up tält, slipper kämpa med pinnar hit och dit!

Fredag igen då

Men eftersom att jag jobbar imorgon så blir de nyktert för mig ikväll. Kanske drar till Harrys bara för att umgås om vi inte kommer på ngt bättre men antagligen blir de bara ta de lugnt med Hannan.

Kan ju alltid hoppas att man blir tillfrågad av våra nya vänner att hänga med dom men killar ni vet.

Aja jag ska städa och köra 1h på wiiet, känner att min rygg är i behov av lite yoga.

Hörs sen.
P&K

På rosa moln svävar jag omkring och jag tänker aldrig någonsin komma ner.

Charmiga Sara.


I just love my self and my fucking life!

Onsdag i bilder då. Eller aa natten iaf.

 



Lite bilder iaf, dock inga från skivan eller ngt då vi glömmde av att vi hade kamera :P
Men ja jag är jätte charmig på fyllan! ;)

Kristihimmelsfärd(?)

Gick upp och möttes av ett monster i spegeln, INTE okej att somna med massor med smink och JÄTTE tupperat hår:(  Kollade på Hanna och möttes av ett monster till så vi tog våra fina monster ansikten ut på ballkongen och tog en cigg. Sen började vi fixa iordning oss lite iaf och tog bussen till centrum och åt pizza, jag behöver ju inte äta på 1 vecka nu då...

Sen en regnprommenad till mamma för att fixa hennes mobil men de gick inte så vi satt på youtube och garva lite sen somna vi båda i extra sängen tills de var dags att åka hem. Jag är typ dödstrött och ska dammsuga sen lägga mig i ett bad och försöka fixa mitt hår.

Hörs sen.
Väntar på bilderna från Malin.

En riktigt trevlig kväll.

Började på Harrys med att möta Kevin och Carrow och ta två cider. Tog oss till st Eriskplan och träffade på Maxim. Hittade rätt och gick in. Möttes av massor med stureplansmänniskor och ett väldigt litet ställe. Dansade oss svettiga och sjöng för fulla halsar. Carrow och Kevin drog till Harrys och vi forts ett tag till.

Vid 00.30 bestämmde vi oss för att dra till harrys innan vi flöt iväg, ingen luftkonditionering eller ngt.. URCHA! Men annars var skivan nice! Träffade Edward från Twilight och fick typ ögonorgasm.

På harrys kom vi in och träffade på Lejdan och slog oss ner med dom efter många om och men. Hade de ovanligt trevligt och snackade massa skit typ.

Senare kom Jacob dit och vi rökte och prata ännu mera. Fick skjuts hem och tröck först ihop oss 4st i baksättet, jag i knätt på Lejdan. Huvudet i taket är ju alltid nice?! Aja första stoppet blev slussen för att kissa och bli av med Lejdan och hans vän. Andra stoppet var Donken i sköndal för ett par cheeseburgare och nya cigg. Sen äntligen hem! Var väl hemma hos mig vid 04.30 då jag & Hanna kröp ner och skedda hela natten. Hahaha.

Onsdag.

Sov som sagt till 12.45 sen gick jag till Vallalivs och köpte mjölk och cigg.

Städade hela lägenheten och hoppade ner i badet. Har klätt på mig och sminkat mig och väntar nu på sega jävla Malin ska komma hit så vi kan laga mat och börja dricka vin. För ikväll ska:
VI PÅ HANNAS SKIVA :D

Jag ska då vara utklädd till Ronja Rövardotter ikväll som ett intern skämt från Henke & Viktor som kallade mig de på Harrys.

Malin ska vara pippi långstrump, Hanna mimmi pigg. Och Dom andra? Ingenaning.

Carrow och Kevin ska med också, fett jävla kul!!!

Jag är övertaggad och sitter här i min fula outfit.

Bilder kommer, jag lovar!

Tisdag.

Jag mötte Katrin, åt lunch/frukost. Försov mig gjorde jag också såklart.

Skulle mött Malin och fixat hennes outfit till skivan men hon bangade så de blev häng med Ted & Hanna. Vi vandra i centrum, tog bilen till Länna och vandra runt där en stund innan Snälla Ted körde mig till jobbet.

Jobbade hela kvällen, gick hur jävla bra som helst och vi var klara 1 och ½ timme innan vi slutade så de blev tvtittande sista tiden. Babbla med mina trevliga arbetskollegor på bussen och mötte Hanna, Ted och Tommy i centrum för att få vin och pengar.

Tog Tommys bil till mig där de blev tv och " How I meet your mother" till 03 i natt. Sen sov jag till 12.45 när Malin ringde och väkte mig.

Roligaste utgången på länge!

Har alltid kul när vi går ut men Lördagen slår fan de mesta!

Jag kramas med Kevin och Malin hänger på mig.

Carrow,Jag,Poolli och Hanna. Även Richard i bakgrunden.

Jag har snott Dannes keps och pratar med Kevin om ngt.

HBJ´s egna drägg.

Man har ALDRIG tråkigt om man är med dom här 2. Kevin och Carrow. <3

Måndag 10maj

Jag sov till 12.45, helt jävla död. Har inga större planer för dagen mer än att jag ska till ica och handla för jag pallar inte dra till coop ensam.

I natt drog jag till Malin, orkade inte sitta hemma. Pratade och åt riktigt god mat. Qinoua och kyckling. 
Nej men en toffs i håret och prommenad till ica? Låter inte lockande men är tvungen.

P&K

Okej ett seriöst inlägg.

I Tisdags blev de en liten impulsresa till väsby. Vi skulle fika med Jörgen och hämta Krista men de blev sova i väsby. Träffa Andreas som blev överlycklig över att se att de var jag och inte Rebecka. Han har blivit så stor, så klock och duktig. Saknar dom så jävla mkt .Och de sköna var att de var inte stelt och konstigt mellan oss heller, de var bara naturligt. Jag kände mig fortf rätt mkt som hemma där. Älskar och vara där. Blev väckt av mr J vid 05.30 och var jätte trött men satte mig i bilen och åkte till Handen.

Saknar min gamla familj :/ <3

;)

Fredag igår. Jag jobbade. Drog direkt till Harrys. Körde hela natten lång, AAAAAAAAALL IN!

Timmie hämtade, jag var pissfull tydligen...(???)  Sen sov jag.

Idag kör vi igen, Idag är Malin med. Idag blir de först middag och förkrök hos Hanna :)

I LOOOOVE MY LIFE!!!!!!!!!!

JÄVLA MONGO HUMÖR!!!!!!!!!!

Timmie ska komma hit.

Min älskade lilla syster hatar mig. Va fan gör jag för fel ? Jävla skit helvete!!!!!

Love you to death

Open your eyes,
We're here,
Are you okay?
I'd give all I have just to get you to stay.
For so many years in my dreams, things were changing,
But always your face was the same

When you opened up what you said, it was so sad,
That no one would notice if you ran away.
Then your mascara, it ran,
Don't you vanish.
Tonight, I'm alive just to say:

I Love you to death.

And they say,
That we're living in a movie world.
So they say,
But does the hero get the girl in the end?

Thats okay, I will just go and hang myself.

Blev väckt 08.45, iof MKT bättre än 06.40 som jag trodde jag skulle bli väckt...

Som de ser ut nu ska jag träffa Jörgen och fika idag, ska bli skoj :) Sen får man se vad som händer ? Ngn som vill leka med ensama sara ? Malin kanske vill :) Hanna ska ju träffa Ted så...

De här jag menar med att alla skaffar pojkvänner och sånt, jag kommer bli sjukt jävla ensam vad dom än säger.. Och ja jag är egoist. Aja ska väl vänta tills en viss person behagar sig att svara på sms så jag vet när jag ska vara klar!! Sega fan!!!

Hörs sen.
P&K

We are living in misery but we have to hold on.

Tankar

Mitt ex är hos sin pappa i väsby, jag har spenderat så mkt tid och så många nätter där. Praktiskt taget bodde där ett tag förrut. Jag vill också vara där.

Alla mina nära tar upp kontakten med sina ex, alla börjar skaffa pojkvän igen...men inte jag inte, jag kommer få dö ensam. ¨
Hur kommer mitt liv bli då? Ska jag gå här ensam på kvällarna och helgerna? Ska jag börja gå till harrys ensam då ? Är de dags för mig att hitta ngn nu? Ska jag börja leta jag med? Vet fan inte alltså...

Hjärtat slår extra slag ikväll för jag vet att imorgon får jag äntligen de jag vill, Jag saknar de så..

My monday

Ny veckan, nya möjligheter.

Så vad har Sara gjort fram till nu?  JO NI! Jag har storstädat hela min lägenhet. Även duschat :P 
Fönade nyss klart håret när jag upptäkte att jag missat att ta bort balsam i luggen, fuck bara att skölja igen. Så jävla tankspridd..

Men nu måste jag avsluta mitt i här för Hanna är här nu :P

Så våran låt.


I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher

Döda mig!

Stanze tjafsar, magen hugger mig och huvudet är potatismos. Jag är trött, jag har ont och vill bara sova men känner på mig att tankarna kommer attakera mig om jag lägger mig sängen. Jag borde inte gått hem. Jag borde inte lyssna på musik i mp3n. Jag borde inte göra ngnting alls.

Döda mig!

Allright helgen var de ja.

Fredag: Började ju bra, ingen hade sovit, ingen var taggad och jag skulle jobba kväll på dalarö. Ringde Hanna runt 16 tiden och hon var pissfull...Jag hade då över 5h kvar på jobbet? Iaf så mötte jag upp henne sen drog vi vidare, niiiice! Blev en skojig kväll iaf av de jag minns. Jag åt ingen middag på jobbet, hann inte äta hemma och började med att svepa 2glas vin för att komma ifatt de andra. Iaf så spåra jag som vanligt...Taxi från bussgaraget? 100kr ist för att ta bussen. Gunga och äta chips utanför mig? Och hur fan hamna C hos mig ?! Aja mkt dumt gjort av mig på fyllan,som vanligt.


Jag tänker inte ens kommentera denna bild,jag bjuder på mig själv ;)


Lördag: Soffan till kl 17 och glo på "My sweet sixteen" med lite sällskap...Vi 17.30 mötte jag hanna och åt en jävla pizza, där sprack min diet. AJA sen blev de lite mys med familj nr 2 sen ner till rudan och en brygga med tjejorna. Sen hem och sova.

Söndag: Alarmet ringde 05.30 men jag var uppe 05.11 och rökte. Sovit piss dåligt och åkte till jobbet. Hemtjänsten hela dagen och sova bort rasten. Aja jag slutade 14.30 och mötte Hanna. Gick i centrum sen hem till mig och tog ett välförtjänat glas vin på ballen... Middag hos mor, svin gott med mamma mat! Sen mys med Hanna resten av kvällen.

Söndag.

Jag är uppe, jag ska börja sminka mig efter att jag tagit mig en cigg. Jag är sjukt jävla trött och vill bara sova, har inget annat i huvudet just nu. Men men ska väl köra håret i en toffs och gå till bussen om typ 30min... FY FAN!
Aja jobbar man så jobbar man..

Berättar om helgen senare.