Dopet.

 

Åkte till Ösmo där Mimmi hämta mig och vi åkte hem till hennes & Tessans föräldrar. Sen till kyrkan där vi mötte två skit nervösa föräldrar. Prata lite och sen började allt, jätte fint var de. My beatiful ex låtsades inte se mig men hans mor va glad över att se mig, kul att ngn var de iaf :P Aja slog till honom lite för att få lite uppmärksamhet då jag tycker man kan bete sig som folk även om man inte är tillsammans längre. Men nej han drog hem efter kyrkan och jag åkte till Tessans föräldrar för fika, caffe latte för mig :P Bantar ju fortf och kände inte att de var läge för tårta. Sen iaf paket öppning och min pressent uppskattades, köpte ett kit för att göra lille Caspers hand och fot avtryck på tavlor :) Helt död fick jag skjuts av Tessan till tåget och sov hela vägen till VH.


Dock har jag sämst kamera.

Lördag.

Jag total faila på en helg utan alkohol. Mer säger jag inte utan ni får se själva istället :

Och.

Jag vet att alla mina vänner tänkte "Men fan Sara du har så jävla mkt skor" vid förra inlägget men faktum är att jag faktiskt sålt bort 3par nu ju? Då måste jag ju få fylla på lite ;) Och jag har ju mest stövlar :P

Kärlek vid första ögonkastet

Jag har beställt ngt jag förr aldrig trodde jag skulle intressera mig för men dessa blev jag dödskär i och var bara tvungen och ha :


Tänk dessa as snygga skor med svarta jeans och en snygg topp.

Dagen:

På dagen att göra lista står:

  • Ica & Handla lite mat- Done.
  • Till Adolf & göra rent lådan, ge han mat & vatten- Done.
  • Posta 2 tradera packet- Done.
  • Städa lägenheter- Done.
  • Plocka ur & i diskmaskin- Done.
  • Slå in doppresent- Done.
  • Slå in Tradera packet- Done.
  • Tvätta i tvättstugan.
  • Träffa Johanna & Jenny och få i mera löshår.

    Blir alltså en väldigt effektiv lördag för fösta gången på väldigt många månader.

Lördag.

Fan va skönt och ovanligt de känns att vakna en lördag utan huvudvärk och ett behov av vatten. Utan att ligga i sängen och stirra i taket och tänka igenom gårdagen.. Japp,jag är pigg och glad idag och har lite ärenden att göra så jag ska ta mig upp ur sängen och ta en cigg och fixa iordning här sen beger jag mig till centrum och coop.
Vi hörs lite senare.
P&K

Fredag.

För ovanlighetens skull ska jag inte skriva "Vi ska ut ikväll" För jag har varit hos mamma och ättit middag och umgåtts hela kvällen. En sväng förbi Malin på vägen hem för att mata Adolf och sen bara varit hemma. För första gången på länge har jag alltså haft en jätte lugnt fredagkväll. De gillar ni va? även jag kan ta de lugnt en hel helg för imorgon blir de ingen utgång heller, jag ska ju på dop på söndag :)

P&K

Blowsight.


Måste bara nämna att de här en av de snyggaste människorna jag sett.

Banditfesten på HBJ

Igår var jag & Hanna på Bandit festen på vårat älskade HBJ. De blev cider, uppraggning av vakten och Blow sight på scen. Vi hann även med att gå och kissa 100gånger, dansa lite och 7eleven på vägen hem. Vi åt varsin pigelin på nattbussen och folk måste trott att vi var mentalthandikappade men va fan gör de då?
Mina fötter avled och jag trodde seriöst att jag skulle dö ett tag, hade blåser under fötterna när jag kom hem.

Men i sin helhet var kvällen skoj och vi gick nöjda hem. :)

Mordet på 4åriga Kevin.

För 12år skedde de något som skakade Arvika, Kevin 4år blev mördad av sina jämnåriga vänner. Två pojkar på 5 och 7år var mördare, de berättade in i minsta detalj hur de kvävt Kevin och verkligen gått in för att han skulle dö. De var ingen lek som spårat ur, de var planerat.
Jag stor grät till de här repotaget på Efterlyst ikväll, hur kan ngt sånt här hända? Hur kan två pojkar i den åldern komma på att mörda en 4åring? Hur är de möjligt? Vad tänker dom här pojkarna idag 12år senare?
De känns så ofattbart för mig att ngt sånt här kan hända.

Vila i frid Lilla Kevin.

Onsdag..

Lugnt idag med, typ städa, gjorde naglar och sega till kl 15 när jag gick över till malin och sköte hennes katt. Sen blidde Malin arg och grinig då gick jag hem och åt middag. Sen kom Hanna & Ted och hämta mig så åkte vi till Ted och glodde på Lyxfällan,efterlyst och Its me or the dog. Lite skoj sådär typ..

Och nu är jag hemma och ska göra mig iordning för natten, är sjukt jävla trött och seg.

Godnatt!

Förlåt.

Jag vet att jag är svår att leva med.
Förlåt förlåt för allt jag gjort eller borde ha gjort
Förlåt för allt jag sagt eller kommer att säga
Förlåt Förlåt.
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värt.

Tisdag.

Idag sov jag till typ 11, låg och kolla på film och åt frukost vid 13 typ..Sen hoppa in i duschen och Hanna & Ted kom hit och jag gjorde mig iordning.

Varit i Farsta C idag med dom där två och köpt 2par jeansleggings, en topp till dopet och doppresent till Casper. Efter de åkte vi till Ted och spela xbox ett tag sen till Hanna och babla med mor 2 lite. Sen hamna vi här igen och Hanna fick för sig att rensa min garderob på kläder som är alldeles för stora nu och ja de blev ju såklart hälften av garderoben!! Hur fan ska jag klara mig nu då? Gå i samma kläder hela tiden? Nej men får väl köpa nytt antar jag....bläääää! Men nöjd att jag gått ner iaf :)

Sen har jag bara suttit här på min rumpa framför datorn och börjar faktiskt bli rätt trött så kanske hoppar i säng snart...

P&K

Malins verk i mitt hår.


Japp jag har en röd prick i luggen, lagom till dopet på söndag.

Henna <3

 

Här har ni lite bilder på min nya skönhet som bott här nästan exakt 1vecka nu, pipper som fan gör hon men så galet söt. Kärlek på hög nivå!

Stannar här

Malin har åkt på dejt men jag orkar inte gå hem än, så jag stannar här ett tag och bara softar. Kanske är kvar när hon kommer hem igen men de vet man aldrig...


Måste ju passa på när min cam inte funkar hemma..

Måndag.

Jag har legat vaken 1h och tänkt.. Jag tänker börja lugna ner mig, inte dricka mig igenom helgerna och sluta umgås med några. Jag pallar fan inte mer nu, jag vill seriöst ha ngt på allvar. Jag är så jävla trött på att allt handlar om sex hela jävla tiden. Vart fan är de seriösa killarna liksom? Aja jag tänker sluta vara så jävla blond och korkad som jag varit ett par månader nu, jag tänker fan ta tag i problemet innan de går för långt. På Söndag är de dop, på söndag ska jag träffa mitt ex och hans familj igen. På Söndag ska jag träffa Räkan & Tessan igen, de ser jag fram emot mkt! Men aja, en promenad i de fina vädret kanske? Om jag nu kan sluta hosta vill säga.

Aja P&K

Söndags ensamhet.

Ensam igen då..

Blev middag hos mamma och sen coop med syster och Malin, handla lite nödvändigheter och onödvändigheter. Hem till malin och färga hennes hår så kleta hon röd färg i min lugg så jag har en fin rödprick mitt i luggen, inte okej..Fick även för mig att göra 4st röda slingor i mitt blonda så nu har jag 5färger i mitt hår. 2nyanser av blondt, brunt,svart och rött. Aja de är nice!

Ska boka in en tid med min frisör så jag får i lite mer löshår snart också :)

P&K

Söndag.

Vilken jävla helg alltså. Blev olearys i fredags,full som ett svin och dansa röven av mig. Fick följe hem av min gammla vän Pierre och pratade lite på skype.
Igår vakna jag bakis som ett svin och åkte till jobbet, satt hemma hos en gubbe och glodde i 4h sen hem och drack vin med Jenny och andra...Sen kom en person hit och ja inga detaljer... Iaf så har jag haft en helg full med dans,alkohol och skoj. Idag blir de söndagsmiddag hos Mamma och jag har nu städat upp hemma och ska försöka lägga mig i ett bad och bli av med ryggvärken. Sjukt va ont jag har i kroppen alltså. Men men

P&K

NU JÄVLAR!

Blir de olearys här i haninge, hahah fail på oss men jag skyller på att jag jobbar imorgon. :)

Fäääärdig

Nu har jag duschat och fönat/Plattat håret...Så bara på med brallor sen är jag redo för middag och vin. Dock ska jag byta om om vi ska ut ikväll, inte bestämmt än. Börjar iaf med handling. Aja eftersom jag varken får igång camen eller mitt minneskort så får ni typ föreställa er hur jag ser ut :)

P&K

De här har jag fått ut av att vara singel 7mån:

  • Att jag inte behöver ngn för att må bra.
  • Hur kul man har när man inte behöver tänka sig för.
  • Hur stark jag igentligen är, att jag tagit mig igenom de här.
  • Jag har tagit tag i mig själv och gått ner i vikt igen.
  • Jag känner igen mig själv bättre.
  • Jag har lugnat ner mig massor.
  • Varken ångest eller oro på samma nivå längre.
  • Jag har kommit mkt närmre mina älskade vänner.
  • Jag har gift mig med Malin, fått Malin att flytta hit och är lyckligare än någonsin.
  • Köpt min lägenhet och insett att jag klarar av att leva helt ensam.
  • BEHÖVER INTE ANPASSA MIG EFTER NGN !

Då kommer vi bara till den stor funderingen, kommer jag återgå till gammla mönster om jag nu skulle bli tillsammans med ngn ny kille ? Kommer allt som jag kämpat för nu bara rasera?

Fredag, Wiiiie

Äntligen Fredag, äntligen är denna veckan över! Jag har varit i skolan idag och skrivit prov, de gick åt skogen och jag saknade min Lillla Östlund där så jag slapp gå först själv..Haha vi som alltid gick efter 20min och lämna in prov med typ två besvarade frågor. Men men får väl göra omprov. Iaf så har jag också städat lägenheten och sprejat pissoff i sängen så nu ska de inte bli fler olyckor med den lilla.

Sitter här igen med en caffe latte shake till lunch och jämnförde lite bilder igår på mig själv och de är ganska stor skillnad på hur jag ser ut nu jämnför med när jag hade pojkvän :) GREAT! Aja ska skriva handlingslista sen hoppa in i duschen och runt 16.30 kommer Hanna & Ted och hämtar mig för att handla till ikväll. Idag bjuder jag mina vänner på tacos och så blir de lite vindrickande, de har vi längtat efter!

Aja ska suga i mig den här sen röra mig in i duschen.
P&K

Torsdag.

Bättre sent än aldrig.
Började dagen bra med fina msnkonversationer,en cigg och lite äggfrukost. Sen gjorde jag mig iordning och mötte Hanna i centrum. Blev handla lite nödvändigheter så som mat och mediciner typ. Sen hem till moi och göra lite nödvändigheter typ slå in tradera grejer och plocka in mat. Upp till centrum igen och möta Ted och ge han pengar. Hem till mamma och hämta mat till kräsna Henna som vägrar äta den Grumpy äter. Sen hem till Hanna och hänga lite och tillbaka till mig och hänga framför datorn lite till. Sen en prommenad till J och ta en cigg :)

Kom hem och var sönder frusen,kunde inte röra varken ben eller fingrar typ.
Måste råda er med Spotify lyssna på en låt jag önskat jag hört för ca 2år sedan, eller att ngn kunde sagt så till mig då.
Magnus Weideskog – Lämna honom


Godnatt & Puss.

Urcha..

60mil, de är väldigt långt alltså...:/ Aja de är som vanligt med min tur...

Känner mig mossig. Ont i halsen, febrig och huvudvärk..Ligger i sängen med datorn och fryser fast datorn värmer en del iaf...Tryckt i mig både alvedon och halstablett så förhoppningsvis får jag sova i natt iaf..Blääää.

ME LIKE!


Sjukt bra låt, sjuk text och sjukt snygg kille ;)

Fäääääärdig

Kom och torka!

Nej men nu har jag städat klart här hemma, tar inte så lång tid med tanke på storleken. Kan inte direkt säga att jag städat hela lägenheten ensam eftersom Henna Penna har varit med överallt och "hjälp till" Snarare jagat både dammsugare och golvmopp än hjälpt till. Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe som belöning på städningen :)

Ska man göra ngt vettigt av denna dagen ? Ja ngt blir de nog.

P&K

Tisdags kvällen.

Glömmde ju bort att blogga när jag kom hem igår. Ringde Hanna och gick till OkQ8 som jag trodde stängde 23 men nej när jag kom fram hade dom redan stängt så jag tvinga ut henne & Ted att leka med mig. Blev bilen till donken och jag & Ted slogs med varsin ballong. De är verkligen en människa jag kan slänga käft med alltså, han är så jävla dryg men jävlar va roligt vi har iaf. Iaf så skulle vi köra rondellkörning efter donken men Calle ville bli hämtad och hem körd så vi gjorde de istället och stod utanför honom och pratade och rökte ett tag istället. Sen blidde de hem och jag fastna på msn med en ny från HP :P Skoj skoj kom i säng vid 02.

Aja de var min tisdagskväll:)
P&K

Jag är en vampyr!

Godmorgon onsdag!
Sovit med bolltäcket och vaknade vid 05 i svettattaker, jävlar va varmt de blev. Och de är ju så sjukt tungt att de inte gick nå vidare att försöka trycka ut ett litet ben och få kyla. Dessutom med två katter på så blev de ännu tyngre men jag har iaf sovit lite grann. Jag kom nyss hem igen efter en frukost med Jane. Trodde ju att jag hade slutprovet idag men nej inte denna gången heller, på fredag är de dags!

Dagens planer är inte många, jag ska städa här och dansa runt till Markus Krunegård. Försöka ladda ner bitlord och hans skiva till mobilen. Ska ta ner tvätten och tvätta ny, plocka ur och i diskmaskinen. Känner mig lite slut i huvudet men de gör inte så mkt, de behöver inte hänga med så mkt idag :) Sen vid 16 kommer Hanna hit då ska vi snacka med BRF och boka lokalen till hennes studentmottagning. Ska även fixa hyran på autogiro. Sen får vi väl se om jag leker med Malin idag då, kan ju alltid hoppas dock tror jag hon somnat om. Hon ringde och väkte mig kl 07.30 imorse vilket man inte ska göra med mig, hon fick höra en del :P Men men ska försöka börja med bitlord nu.
Vi hörs sen :)
P&K

Singel & Sökande.

Det här är Sara, 19år från Haninge.

Hej!
Jag heter Sara är 19år är kort och har långt blondt & Brunt hår är bosatt i Haninge, Har glimten i ögar och är nästan allt glad. Favorit färg är Svart. När jag dricker cider blir jag skön. Jag gillar att hålla igång, gå långa promenader och spela pingpong. Så...finns de ngn på Happypancake? Som är fräch, som har klass och ett jävla ass? Om..Du känner igen dig i min situation och är en glad och trevlig person så surfa in på min facebook..

Jag är singel & Sökande!

Nej.

Gillar inte den här dagen alls. Levt på knäckebröd hela dagen och legat med Psykboken under bolltäcket. Somnade till 1h och drömde så klart om mitt ex, inte ett dugg jävla kul.

Saknar honom som fan i helvete ibland och de är bara 2v kvar tills dopet, dopet då jag måste vistas i samma byggnad som honom och låtsas att allt är jätte bra, att vi är bästa kompisar, att han aldrig gjort mig så jävla illa som han har.Dopet då hans släkt kommer vara där och allt kommer bli ännu mer påtagligt. Jag vill verkligen gå och längtar men de är typ de enda jag kan tänka på, Han kommer vara där. Aja de här ingen bra dag och jag tänker inte gå ut annat än för att köpa cigg. Gömmer mig under bolltäcket med mina katter idag.

Adjö.

Tisdag!

Been there,done that,messed around
I'm having fun don't put me down!




Låt mig för fan vara 19år och inte bli 40 i förrtid! 
Vi må vara omogna men jävlar va roligt vi har!

Fortf måndag...suck

Sitter här med ett glas mjölk i handen, japp jag har handlat! Jippie, klarar mig inte utan mjölk längre :/ Men nu har jag iaf handlat de viktigaste. 3dagar kvar till nya pengar rammlar in på mitt konto och jag har 0.00kr på kontot. Ska slå in lite tradera prylar och skicka iväg idag så jag inte hamnar efter igen :) Då blir Hanna glad också.

Men aja ska sysselsätta mig med de nu. Hörs sen.
P&K

Hej måndag !

Är vaken men känns ändå som jag fortf sover. Så jävla trött. Kom ifrån datan vid 03.30 i natt och la mig då i sängen för att inse att de är rätt mkt jobb med en kattunge, hon började då jaga mina fötter under täket. Somnade nog inte före 04.30 då hon slutat jaga mina fötter och krypit ner under täket med mig. Grumpy sov på täket och dom har inte bråkat ngnting. Dom jagar varandra runt i lägenheten och Grumpan verkar faktiskt rätt nöjd.

Idag har jag ingenting planerat annat än plugga psykologi annars får jag pisk av Malin så de är de enda jag ska göra idag. Vi hörs sen :)

P&K

Tjollahopp!

Mamma,Christer och Oscar kom hit med Henna, Christer passade på att fixa min soffa och mitt draperi som Hanna Pajjat på fyllan så nu är min lägenhet hel igen :P

Iaf så har de gått bättre än förväntat med katterna. Grumpy är lite surgubbig och nyfiken som satan men låter inte Henna komma FÖR nära, 5ms avstånd är bra. Iaf så efter ca 3h lämnade jag dom ensama i ca 2h och tog med mig Malin hem till mamma för middag, ny tradition? :) När jag kom hem nu vakna båda och kom till dörren, följde med mig till köket och då fick Henna sitta på diskbänken med Grumpy så han gör stora framsteg. Får se hur natten blir då båda vill sova i sängen, bara dom inte slåss om mig. Måste verkligen kämpa med att ge dom lika mkt uppmärksamhet.

Skulle bjudit på en bild på min nya skönhet men efter jag formaterat om datorn verkar inte minneskortsläsaren funka, fattas en inställning? Aja, ska lösa de sen.

Får se om Henna blir kvar i sverige nu om hon går ihop med Grumpan, hoppas verkligen de för de är ett riktigt litet charmtroll. Bara Jossan låter henne stanna hos mig och inte tillbaka till Finland.

Godmorgon söndag.

Vaknade vid 12.15 och gick upp och tog första ciggen. Ska städa undan lite här och duscha för om någon timme kommer min efterlängtade bebis hit. Hon är sköldpaddsfärgad och 6månader gammal. Henna heter hon och ska bli min & Grumpys nya familjemeddlem :) Andra utökar familjen med bebis och jag med kattunge, lättare så. Ska bli kul och ha henne här och jag hoppas verkligen de kommer funka. Grumpy är ju lite agro av sig men förhoppningsvis godkänner han Henna och dom blir bästisar. Tror nämligen han behöver en liten kompis att leka med. Men men ska göra de där jag skulle, tar lite bilder på henne och lägger upp sen.

P&K

Lördag igen då.

Seg som få och sov till 16.45 sen typ lalla runt och laga min dator som ättit ett virus och kajkat ihop helt! Så nu är den omformaterad och ALLA mina bilder,musik och filmer är borta för alltid :( Jag vill bara grina typ men samtidigt så jävla glad att jag lyckades fixa den själv och så snabbt. Var bara utan igår och då var jag inte ens hemma så..Men aa sen vid 9 gick jag till Malin och åt middag, sen har vi lallat runt hos henne och kollat på två killar göra Power yoga i cam, hahah. Aja nu ska jag hoppa i sängen. Vi hörs imorgon.

P&K

Fredagen :)

Vaknade vid 11-12 och gjorde mig i ordning i slow motion typ..Åkte till jobbet och pendla mellan hemtjänsten och michaelas avd. Ganska rolig kväll :) Åkt direkt från jobbet till stan, sminka och platta håret på tåget! Haha. In till HBJ men Hanna och två randoms killar snodde platser vid vårat bord. Malin kom och Payman,Emil,Carro & Ville kom dit :) Hade fett skoj med alla människor! Hanna & Ville satt ihop med villes röda fluffiga handbojor och jag blev uppraggad av 2 tjejer haha de va rätt skoj. Iaf så blev kvällen lyckad och slutade med "Russland" på donken och nattbussen hem. Fick med oss typ 5st människor hem på efterfest och aa alla somnade och gick hem vid 11 imorse,haha. Bilder va de ja ?


Haha, Malin & Jag.

Hanna & Jag, fett fint!

Godmorgon Torsdag.

Första tanken när jag vakna var "Är de sommar nu?" Eftersom solen lyste mig i ögonen.Jag har varit uppe och ättit frukost. På dagens lista står inte spec mkt mer än ett läkarbesök kl 14 och sen stallet resten av kvällen. Ska iaf hoppa ner i ett avslappnande bad nu och läsa 3dje Twilightboken, dags att köpa sista snart?

FAN!

Jag kan inte sova..Sitter uppe och Babblar med V och lyssnar på Thåström. Tänker på livet hur de var förr, när man var yngre och allt känndes lite lättare..Thåström är verkligen back in the days. Lyssnade på hans skiva natten när jag flytta in i jordbro, var på hans konsert med Hanna, hade hans affich på vägen hos mamma.
Fan Joakim Thåström var min gud. Jag är typ kär i han  fast han är knäppis på scen.

...

Vart är min Edward? Vart är min vampyrkärlek?

So the Lion Fell in Love with the lamb.
What a Stupid lamb.
What a Sick Masochistic Lion.

En längtan.

Jag har på senaste tiden kännt en konstant längtan efter att ha någon att säga godnatt till, någon att säga "Jag tycker om dig så mkt" till, någon att ibland få somna brevid, få känna sig omtyckt, känna att man duger som den man är. Jag tror att jag lite smått börjat tröttna på allt trams på krogen, jag vill ha något seriöst men ändå inte föör seriöst. Inte någon att bygga upp barn och bröllopsplaner med utan någon att leva med idag och så småningom se framtiden med. Jag är trött på happypancake och internet raggning. Ge mig ngt seriöst,snälla. Men då är bara den stora frågan,vart hittar man honom? Han som inte är över seriös eller inte bara vill ha ett ligg för kvällen? Aja jag får nog forts längta och bar hoppas på de bästa.

De värsta är att jag för ca 7månader sedan aldrig kunde tro att jag skulle sitta i den här situationen, att jag hade hittat den killen jag skulle dela resten av mitt liv med. Men så blåst man kan bli ibland. Jag har kommit över allt de där gamla och honom men jag saknar fortf tryggheten med att ha en pojkvän.


Lite innan sova tankar bara.

Godnatt Onsdag.

Står nu med sista ciggen i handen och ett glas mjölk. Har tagit bort sminket, bytt om & gjort rent Grumpys låda så de är bara fläta håret,slå på PH och somna som gäller. Tidigt för att vara mig men de ska bli sjukt skönt. Ta mig upp vid 10 imorgon och plugga massor, maila läraren och städa av mera här hemma. Har tvättat ALL svart tvätt idag också så den hänger på tork.

Bara längtar tills mina tradera auktioner går ut så jag får skicka iväg kläder ur garderoben som bara är ivägen. In me de nya och ut med de gamla liksom ? De flesta auktionerna har gatt upp lite i pris så de säljs iväg och den här gången ska jag vara super noga och skicka iväg allt på engång! Duktiga Sara.

Men men av med HBJ musiken och sova var de ja :)
Puss & Godnatt.

FAIL på Sara!

Råpluggat 2dagar för att kolla skolmailen och få veta att provet är flyttat till nästa onsdag, KUL! Jag skulle kollat mailen tidigare, fan då...Aja då kan man ju göra lite nytta i de andra ämnena som jag varit hemma från istället ikväll då..Alltså blir de en pluggkväll men med lätta datorämnen istället för komplicerade psykologi A. Ngt annat som är fail är att jag svarar på mailet 30min innan provet skulle börjat, haha stackars lilla lärare. Men men då blir de slut prov om en vecka istället då. Nu ska jag blanda till min mat, Naturdiet chocklad som är lååångt ifrån lika god som Caffe Latten. Men vi hörs senare.

P&K

Lite reklam!

De här är min lunch, Sjuk jävla gott! Skulle kunna leva på BARA den här och grönsaker. SÅ god är den!

Bort se från mitt fula trynne i bakgrunden,haha.

Fortf onsdag.

Sen frukost har jag badat och blivit varm, läst psykologin i badkaret, Ringt tele2 och pressenterat mig som Malin henningsson då hennes abbonemang stängts av så får jag vara stand in åt henne, fått dom att sätta igång hennes abbonemang igen, sminkat mig, ringt mamma och valt ut kläder.

JUSTE! Kollade igenom garderoben och hittade mina undangömda jeans som legat och väntat på att jag ska bli smal igen. Tänkte "Ärch va fan jag provar" och nu är dom istället för STORA?! Dom har varit för små sen 1an på gymnasiet och nu är dom för stora? Såg för jävligt ut och eftersom jag inte planerar att bli stor igen så får dom också åka ut på tradera, tur att de bara var gina tricot jeans och inga dyrare grejer.. Men alltså har min diet gett resultat ?:) Fan va grymt de känndes att se jeans som varit för små sitta som två påsar på benen och kunna dra upp dom nästan till tuttarna utan svårighet och knäppa. Innan fick jag varken upp eller igen dom.


JAG ÄR GLAD IDAG :D
Måste väga mig dock, måste se skillnaden i siffror. Någon som har en våg?

Godmorgon Onsdag.

Japp, jag vaknade för ett tag sen..53min sen för att vara mer exakt. Orkade inte gå upp så låg kvar och drog mig en stund..Nu sitter jag här och äter mina ägg till frukost och ska lägga mig i ett bad med psykologi boken så fort jag ättit klart..Håller som vanligt på att frysa ihjäl. Alltid så himla kallt när man prec gått upp :( Sen ska jag eskortera Malin till mitt jobb så hon kommer fram till sin intervju. Och kl 14 blir de läkaren för min del sen bara plugga fram till provet 17.30. Urcha vill igentligen bara krypa ner under täcket igen men aja får väl hoppas badet värmer upp mig.
Vi hörs sen.
P&K

Hos malin

Mötte Malin i centrum och handla lite mat och nödvändigt. Gick till Malin och jag började plugga och Malin gjorde mat. Sen satte sig Malin och prata med sin pojkis från USA på skype och jag råplugga psykologi. Kan inte plugga hemma,slutar med att jag gör ALLT annat istället. Och sen trivs jag ju sjukt bra här också :P Sen iaf bada vi som sagt hennes håriga katt och nu sitter jag här medans malin städar massor, duktig hon är då.
Men ska nog gå hem någongång,när jag orkar...

P&K

Sara med blöt Adolf :)

Har badat Malins håriga katt och nu vägrar han lämna mitt knä, fett söt.



Sjukt blöt är han dock, mindre mysigt.

7an.


De här skrev jag i ett av Hannas skrivböcker i typ 7an :)
Gölligt va ?

:)

Vill bara till lägga att jag inte favoritiserar mina vänner bara för att jag skrev till Malin, jag älskar mina vänner lika mkt! Så inga sura minner nu.

Malin Henningsson.



Du gör ofta mitt liv möjligt att stå ut med, tar bort mina tankar och står alltid där. Skäller på mig när jag gör fel, ger mig kritik och taggar mig. Den här tiden hade inte varit så här utan dig, jag hade inte varit den jag är idag utan dig. 3år på gymnasiet och vi umgicks knappt. Du höll mig hårt som fan på tjejmötet, du visste att även om de var skit jobbigt så var jag tvungen att höra de dom sa. Ibland undrar jag vad du får all engergi ifrån, du har ju energi till oss båda. Vi har tjafsat och jag har gjort bort mig men du står fortf här. Ringer mig och river upp mig ur sängen, pratar i flera timmar och umgås nästan dagligen. Vi har alltid lika jävla kul på våra utekvällar även om vi blir arga på varandra så slutar de alltid i skratt. Jag älskar dig för den du är inte för ngt du kunde varit, Jag skulle inte vilja ändra någonting med dig min fru. Är lyckligast i världen som har dig 5min ifrån mig, Älskar att du bor här i haninge nu och inte på andra sidan stan. Du är stark min älskade och klarar allt du vill! Glöm aldrig bort att jag aldrig är längre än ett telefonsamtal bort, var aldrig rädd för att ringa.
<3

Dont stop belivin'

Sov mellan 10 och 13, Malin ringde och väkte. Fick mig en liten utskällning för att jag låg och sov men hon skäller på ett så bra sätt som triggar mig istället för att göra mig arg. Gick upp och fixa lite åt henne på datorn sen började jag med min budget över Mars månad, allt planerat in i minsta detalj. Blir inte så mkt över till Thailandskassan den här månaden men nästa då jävlar :)

Är alltså på bättre humör nu, tror att Malin på ngt sätt håller mig uppe. Har städat, hängt tvätt, starta diskmaskinen, druckit kaffe,pluggat och tagit extra tvn upp på vinden. Också ringt och avbokat sykursen den här terminen, jag hinner inte med. Har gjort alla uppgifter i Information och layout boken, mindre ångest :)

Sitter och lyssnar på musik som dom spelar på HBJ och blir sådär extra taggad, haha. Ska dammsuga av här och möta Malin i centrum 17.30. Hon har även lovat mig att hjälpa mig att plugga till provet ikväll så blir nog några koppar te hemma hos min fru. Nej nu ska jag forts medans jag kan.

P&K

No more feelings.


Give me the dark and leave me the hell alone.

Sleeping with ghosts.

It doesn't hurt me.
You want to feel how it feels?
You want to know that it doesn't hurt me?
You want to hear about the deal that I'm making?
You,(be running up that hill)
You and me. (be running up that hill)

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh...

You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby

Is there so much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?
You, (be running up that hill)
you and me. (be running up that hill)
You and me won't be unhappy.

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building,
If I only could, oh...

"C'mon, baby, c'mon darling,
Let me steal this moment from you now.
C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling,
Let's exchange the experience, oh..."

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.

Inte okej idag.

Jag är inte okej idag. Jag åt frukost med Jane, kände mig allmänt hängig men hon får humöret att hålla sig iaf. Åkte till skolan men vände i dörren, vad är de med mig och skolan? Den ger mig sån jävla ångest. Jag pallar inte. Inte okej idag, vill bara gräva ner mig. Jag är alltså hemma igen fast jag borde sitta i en lektionsal nu men hade jag gått in där hade jag bryttit ihop ännu värre. Jag är jävligt skör idag och minsta lilla kommer få mig att verkligen vilja gräva ner mig. Jag trivs med mitt liv men skolan ger min sån jävla ångest alltså. Sover skit dåligt på nätterna och går upp och kollar uppgifter,pluggar eller ältar ngt jag glömt göra. Varför hjälper inte medicinen? Jag orkar inte.

Nu ringde jobbet också så blir dit på fredagkväll, skönt då slipper jag iaf ångesten över att inte gå ut och ha kul i helgen. Alla hjärtans jävla dag närmar sig också men singel som man är får man väl ge sig själv ett kort och säga jag älskar dig till mina vänner. Middag med Malin ikväll,ska ta igen mig till de men iof brukar hon lyckas rycka upp mig ur de djupaste hålen när jag irrar omkring ute och lyssnar på musik.

Nej nu blir de samma låt om och om igen i sängen, måste plugga psykologi till provet imorgon. ÅÅNGEST!

Running up that hill-Placebo

Godmorgon tisdag!

As trött,kallt som fan men jag är uppe. Jag har sminkat mig,klätt på mig och plattat halva håret så har halva kvar. Fryser ihjäl så vill igentligen bara krypa ner under täcket igen men nej nej ska möta Jane kl 08 och käka frukost för att sen åka vidare till den där jävla skolan :O Men men ska kolla efter lite papper jag måste ha nu.
Vi hörs när jag kommer hem igen!
P&K

Måndag kväll.

Jag var bara hos Hanna till ca 18 sen hem och åt middag. Vid 22 kröp de i bennen så jag och Hanna tog en prommenad runt här i haninge och bara pratade massor :) Sen blev de hem och sova vid 12 men jag somna inte före 02. :(

Björnbär.

Eller..? Aa ville bara säga att killar är skit. Och att de suger att vara singel ibland. Dock älskar jag de samtidigt. Men som sagt. Killar ääääär skit!

Måndag 8/2-10

Tillbaka till verkligheten och det vanliga livet. Idag blev jag väkt kl 10 av Malin som berätta den roliga nyheten att mitt jobb vill ha en intervju med henne på onsdag :) Kan alltid hoppas att man får jobba med henne någon gång :)Iaf så har jag ättit frukost, dammsugit,plockat disk och startat tvättmaskinen hittills så jag är rätt nöjd med mig själv än så länge. Sitter just nu och försöker sminka mig.Dagen är inte planerad mer än att jag ska träffa Hanna.

Ska väl försöka göra mig klar då så man kommer någonstans idag också :)

Ha en bra måndag!
P&K

JUSTE

Jag har fått en förklaring till tröjan jag kom hem i igår, jag fick den av live bandet som spelade på HBJ. De var ju skönt att höra så ingen stackare gick hem utan och saknade den :) Så den är alltså min :D

Okej.Fredag då.

Skulle bli en lugn kväll men som man vet med mig & malin så går de inte riktigt som planerat. Min syster bad om att få komma hit med några vänner och de tyckte alla var okej. Dom kom hit och vi pratade lite och sen drog Johanna hem (?) Aja jag och malin forts tills malin decka i min säng med KaninAdam och jag fick underhålla mig själv med alla killar. Ganska skoj sådär. Vid 5 gick dom sista hem.Jag och malin skeda hela natten och hon väkte mig kl 10 med att peta mig i röven. Jag städa en massa och mitt draperi är kaputt?! Aja, skit samma typ. Men aa de var min fredag. Billy  Talent var as bra på lördagen iaf.

Fyllot själv.

Jag vet att ni gilar mina fyllo inlägg. Jag var på Billy talent idag. Sjuk snygg kille i rödtröja,JAG DÖR?! Haha. Sen efter blev de HBJ som vanligt. Herregud säger jag bara. Litet ställe men mkt folk och ja va ska jag säga...Jag lovade att skriva de här så får väl göra de "Jag har hånglat med Jacob från Twilight" Mohahah, har ni de?!? NEJ JUSTE! Okej, jag ger upp. Jag ska har inte samma tröja på mig som jag åkte dit i, vems tröja har jag på mig ? Hide the knifes står de på den, vems? Gör en efterlysning annars somnar jag i den NU. En sak till bara..Hanna Spydde i bilen hem,HAHAHAHHAhAhaha Ny spyan. Fy fan. Jag kommmer aldrig bli spyan iaf :D Vi hörs imorgon så ska ni få höra om igår :)

P&K

Vems är tröjan?

Snart!

Mallan ringde nyss och pratade turkiska med mig så jag slänge fläskfilen i varmt vatten och bad dom köpa mkt lakrits till mig :) Är hungrig som satan och bara längtar tills dem ringer på porttelefonen så jag slipper vara så ensam..

Snart får jag sällskap av de här snyggingarna:

Fredag!

Väckarklockan ringde kl 08 och jag hoppade in i duschen med desamma. Gjorde mig iordning och mötte Jane utanför 09.30. Åt frukost i centrum och knalla runt och kollade lite sen vidare till ART. Kom därifrån kl 11.45 och gick upp till centrum, prata lite med johanna och kollade runt lite. Mötte Hanna efter ca 30min och knallade lite till i centrum. De är fan farligt att gå i centrum med Hanna. Jag kom hem med nya lackleggings, nya stövlar och ny bh..Vi fickade också med min syster och michaela. Efter ett tag kom Teddy så satt vi och snacka lite sen blidde de bil hem. Har rensat min skogarderob och har lagt ut 3par på tradera. Har så sjukt mkt skor alltså,framförallt stövlar. Jag älskar skor! Men när jag impulsköper och aldrig använder dom så kan dom lika gärna byta ägare.

Kvällen kommer tillbringas hos Malin med Svampen, myskväll med typ glass och te. En bra film kanske? Vi får se när dom hör av sig :)


Ha en bra Fredag kväll!
P&K

Jobb igår.

Kom till jobbet och fick lyckan att se att några jag inte träffat på länge jobbade, älskar när de blir så :) Så kramades lite och började dagen med en föreläsning i medicinskgrundkurs av ssk..Kvällen tillbringades iaf ihop Med Mickis vilket var sjukt jävla kul. Älskar att jobba med ngn i min egen ålder istället för ngn gammal surig tant. Vi lagade middag och la alla, fick ta hand om lite annat skojigt som hör äldreboende till..Flammsade lite men hann klart i tid och med allt iaf. Underbar jobbkväll! Bussresa hem med alla från de övriga avd, saknat alla så mkt efter sommare. Sen hem och snacka med Hanna i telefon och sen rakt ner i sängen. Somnade nog ganska fort. Laddade även mer New moon men vågar inte se slutet förens jag läst klart boken så stoppade där jag är i boken :P

Tillbaka.

Blev en snabb visit på psyk idag, bara hämta klockan typ och de fick jag betala 70kr för. TACK!? Jag som är sååå rik. Och inte nog med de så har jag två nya tider nästa veckan,great..Men men kom hem och började städa av lite här hemma även startat en tvättmaskin men smart som man är hann man inte tvätta arbetskläderna innan jag ska iväg och jobba igen, får göra de när jag kommer hem ikväll istället.. Men men sitter just nu och lägger in kläder på tradera, har så jävla mkt som jag inte ens använder och inte tänker använda. Så lite pengar kan man ju få för kläder man köpt för flera hundra lappar :) Allt hamnar iaf direkt i Thailandskassan.
Har jag berättat de föresten? Jag och Malin har ju planerat att åka till Thailand 1månad i November, vi har planerat hela resan i minsta detalj och jag behöver varenda öre. Mkt därför jag börjat jobba mer nu, alla pengar ska läggas på ett spar konto så vi kommer iväg :) Längtar alltså som fan till 15november! Ska bli så kul och dykar cert ska vi ta på Koh Samui också. Nu blev de här väldigt blandat inlägg :P Men nu ska jag power nappa tills jag ska åka till jobbet, hörs innan de.
P&K


Jag idag då,svinto håret behöver nog en inpackning tror jag..

Godmorgon Torsdag!

Jag är så Jävla trött alltså, hade lite svårt att släppa Twilight boken igår innan jag skulle somna. Den är ju så sjukt bra! Läser alltså bok nr 2 nu, fick Alla av Alex i julklapp :) Iaf så börjar jag dagen med Vackna med The Voice på kanal 5, som förr i tiden. Har prec sminkat mig klart och ska platta håret och äta frukost :) Men men kanske slänger in en liten bild innan jag går om ni har tur ;)


En bild från igår kväll iaf ;)

Ändrade planer.

Helgen skulle igentligen se ut så här:
Fredag: Bastu och lugnt med Malin.
Lördag: Födelsedags pyamas party för Svampen.
Söndag: Nothing.

Men min systra Hanna frågade om jag inte hade lust att bli bjuden på lite konsert på lördag och de tackar man väl inte nej till? Så alltså ska jag och Hanna gå på Billy Talent på lördag ! fett nice!

Alltså ser helgen nu ut så här:
Fredag: Pyamas party för Svampen.
Lördag: Billy Talent.
Söndag : Nooothing!



P&K

Otrohet varar längst!

Eller..?
Killar verkar iaf tycka de, så jävla trött på killar som har flickvän men ändå raggar ihjäl sig och dessutom inte ger sig ?! (Malin vet vem jag menar,lol) Blir irriterad på killar på krogen som har en flickvän hemma men inte bryr sig, lever efter "de man inte vet lider man inte av" filosofin. Fine de har jag också gjort och jävlar va skoj de var men fan va jag ångrar mig också..Helt ärligt, jag har tappat allt jävla hopp om ett riktigt föhållande, träffat alldeles för många killar som på fyllan helt plötsligt är singlar..GAAAH killar är skit!

Try sleeping with a broken heart.

Jag behöver absolut ingen förklaring, jag klarar mig.. De finns en anledning till att de inte är du och jag längre,Du ville inte vara med mig,du ville ha ngt bättre. Vet inte om du fick de men förhoppningsvis..

Skitsamma.

Jag ger upp nu, kan inte sova iaf..Jävla tankar och skit...Ligger bara och vrider mig i oro och ångest iaf så..Kan lika gärna uppnyttja tiden jag inte kan sova till att plugga Psyk A, lämna in uppgifter som skulle varit inne för ´länge sen och så...Så aa den här natten ägnas åt psykologi A och deppmusik..

6månader och jag saknar dig fortf lika jävla mkt..

Ph finalen!

Visste redan innan jag kollade vem som skulle vinna men ändå var de lika jävla spännande! Jag tycker dom var värdiga vinnare och har offrat och lärt sig mkt på resans gång!
Problemet nu är, vad i helvete ska jag göra måndag,tisdag och lördag kvällar utan Ph ?! :'(

Grattis till vinsten!

Tisdag.

Idag har jag storstädat och sen simmat med Malin, ganska mkt flamms i poolen också men helt okej träning ändå..Helt slut i bennen efter 5mins vattentramp och armviftning..Sen middag hos Malin och lite shopping i centrum.. Bh, foundatioon och Naturdiet, nödvändigheter typ..
Aja nu är de final i PH och jag vet vem som vinner men är ändå dödsnervös! :S haha.

Jadu,denna vecka då

Ute i fredags med Jenny, olearys i haninge. Ingen kommentar om den kvällen, jag gjorde bort mig jätte mkt!
Film och godis, donken med Jenny på lördagen.
Middag och handling med Malin på söndagen.
Jobb på mgården på Måndag kvällen.