En riktigt trevlig kväll.

Började på Harrys med att möta Kevin och Carrow och ta två cider. Tog oss till st Eriskplan och träffade på Maxim. Hittade rätt och gick in. Möttes av massor med stureplansmänniskor och ett väldigt litet ställe. Dansade oss svettiga och sjöng för fulla halsar. Carrow och Kevin drog till Harrys och vi forts ett tag till.

Vid 00.30 bestämmde vi oss för att dra till harrys innan vi flöt iväg, ingen luftkonditionering eller ngt.. URCHA! Men annars var skivan nice! Träffade Edward från Twilight och fick typ ögonorgasm.

På harrys kom vi in och träffade på Lejdan och slog oss ner med dom efter många om och men. Hade de ovanligt trevligt och snackade massa skit typ.

Senare kom Jacob dit och vi rökte och prata ännu mera. Fick skjuts hem och tröck först ihop oss 4st i baksättet, jag i knätt på Lejdan. Huvudet i taket är ju alltid nice?! Aja första stoppet blev slussen för att kissa och bli av med Lejdan och hans vän. Andra stoppet var Donken i sköndal för ett par cheeseburgare och nya cigg. Sen äntligen hem! Var väl hemma hos mig vid 04.30 då jag & Hanna kröp ner och skedda hela natten. Hahaha.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback