Kiiiiiiiiiill meeeeeee

Jag är bakis, jag minns inte spec mkt från igår och jag har öl i håret. Jag orkar inte tvätta det och jag måste jobba...Hur jävla dum får man bli? Jag drack vin,cider,drinkar och shotade igår. Jag förlora ett vad med Pejman och aa fan jag förlorade stort också! Men den där jävla drinken smaka ju skit!

Jag har bestämmt mig.

Får jag inte de här jobbet, ringer dom inte nu i slutet på augusti så flyttar även jag från sthlm. Jag vet inte vart, jag vet inte hur,jag vet inte när men jag ska göra det. Jag har bott här större delen av mitt liv men jag vet att livet har mer att ge än dessa rutiner. Jag vett att Sverige har mer att ge än Harrys på fredagkvällarna.

Jag vet att jag har mer att ge än jag kan här, att det är dags för mig att lämna haninge och alla minnen härifrån.

Alex säger "Hur ska du klara det som är så bitchig och blyg?" Men fan jag vet att jag kan om jag vill och det verkligen gäller.

Jag älskar min lägenhet det gör jag men jag har börjat hata dessa 4väggar, börjat hata att vara hemma. Vad jag än gör eller vart jag än går så påminner det mig. Jag kan ju fan inte ens passera mitt gamla högstadium utan att tänka tillbaka på hur det varit, hur vi kunde vara så unga och bli så föstörda.

Jag vet att livet har mer att erbjuda mig än det här.

Fredag.

Trööööööööttt!!! Så trött att jag snoozade i morse fast jag vet att jag bara kan snooza engång och de handlar om 2min. Ville bara döda väckarklockan och vända mig om.

Men snart blir de off to work igen,sen hem och ta en powernap.

Ikväll blir de cider och Harrys!!

Its no more..



Är det de här som kallas avsked? Som kallas slut?
Att missuppfatta och då bara kasta in handduken, be mig lämna nyckeln och sen aldrig mer prata eller ses ?
Är de värt den här tiden? Bara skita i att ens lyssna på mig.
Jag ville inte det här, verkligen verkligen inte. Och jag har nog inte förstått det förens nu, när de slog mig att jag inte kan ringa dig och berätta nyheter i mitt liv. Att jag inte kan ringa dig och skratta åt allt sjukt som händer på jobbet. Jag vet inte vad mer jag kan säga.
Jag älskar dig Malin Maria Henningsson, Förstå det men lämna inte mig så här.
Lämna mig inte alls,inte så här.

Dagen i sin helhelt

Jag jobbade på 2an, heeeelt underbart! Hade grymt kul med Helena och Andrea. Sen direkt hem till mammsen där vi la oss i varsin soffa och somna till danska serier.. Aja vid 15 tiden väckte mamma mig för att vi skulle åka till vetrinären med hennes kissar. Den ena skulle ha rabiesvaccin och den andra kolla sin hudsjukdom..

Sen hem och börja med middagen, träffa min lillasysters nya pojkvän och skratta med mamma. Äta middag sen en tripp till ica maxi där jag träffa på Jocke, som inte ens hälsade utan bara stod några meter bort och glodde...Men snälla? Väx upp, släpp det och släng iväg ett enkelt jävla hej?! Ajaaa..tråkigt tycker jag. Men såna är dom, killarna..

AJA sen blev de iaf hem till mitt och har städat lite och underhållit mina kissar som varit ensamma hemma hela dagen..

Nu vettefan vad jag ska göra alltså, typ mysa ner mig i sängen med en kopp varm oboy.

P&K

Efter LITE fixning..


Efter att ha fixat till mig lite så ser jag ut så här när jag 07.30 vandrar iväg till jobbet..

Hemskt men sant..


Jo så här ser jag tyvärr ut när jag vaknar på morgonen, Hemskt men sant!

Im up!

Jag är vaaaaaaaken.Halvt sminkad och ringt och väckt Jerry, piggare idag än någonannan dag denna vecka. Kom i säng vid 12 igår och har då alltså sovit i 6h och 45min.

Sitter och sminkar mig klart och lyssnar på lite musik, har ni tur hinner jag ta lite kort innan jag måste vandra till bussen i det här skit vädret.

P&K

Och däääär...

tröttna jag på dig också..

Magnus Weideskog

Jag vandra omkring på jobbet, klappa lite på tanterna och skämta lite med gubbarna samtidigt som nyhetsmorgon på tv4 var på. När jag hör dom säga "Och här har vi Magnus Weideskog med låten förlåt" Jag har lyssnat på den låten om och om igen hur länge som helst, helt förälskad i hela hans album.

Så det gjorde min morgon, att höja på tvn och gå runt där och lyssna på honom. Inte nog med det så är han ju grymt jävla snygg. :)

Förlåt

Förlåt Förlåt Förlåt för allt jag gjort eller borde ha gjort.
Förlåt Förlåt Förlåt för allt jag sagt eller kommer säga.
Förlåt Förlåt Förlåt.
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd.

Jag vet att jag är svårt att leva med.

Tidig morgon.

"Eller så är du bara tyst" Japp, jag sa det. Och jag menade det mkt väl. För att börjar trycka ner mig ännu mer mitt i det här, det var bara droppen som fyllde glaset. Först när jag var nere och ledsen över en sak och du kläcker "Men Sara, skyll dig själv" då var de tillräkligt, då tappade jag allt förtroende.

Jag är så jävla trött,så matt och så slut. Var i min gamla lägenhet igår, i mitt gamla hem. Min matta låg kvar på golvet, min spegel hängde kvar på väggen i hallen. Kylskåpet som jag gjorde om till svart, var fortf svart. Det väckte en hel del minnen, mkt bra men mest dåliga. Nätterna jag tillbringade gråtandes innanför dom där 4 väggarna, natten då de var slut på tårarna och jag packade väskan. Det var som att mina saker fattades där, som att Grumpy fattades. Jag kännde mig inte hemma där och har nog aldrig gjort de heller. Men jag tillbringade 8månader av mitt liv och 8månader av mitt förhållande innanför dom där 4väggarna.

Jorden snurrar runt mig.

Allt snurrar runt mig, visste ni inte det ?:O
Nej nu är jag vaken, ingenaning om vad jag ska göra mer än tvätta och typ städa av här hemma..Så de så.

Hörs!
P&K


Everything is about me!

Lördag, nynäs och lite chill.

Mina kära vänner Räkan och Tessan kom hit och hitta en bakis Sara i sängen, håret åt alla håll och smink överallt så fick jag skynda mig för att Tessan inte skulle avlida på mitt vardagsrumsgolv. Var bara och slänga på sig lite kläder och dra håret i en toffs. Kasta ner lite varma kläder och det nödvändigaste. Sen drog vi och käka lite, sen vidare till yxlö och hämta upp robin för att åka vidare till nynäs.
Där blev de lugnt, lite cider och pizza. Lite nattbad och dusch.
Kul hade vi.

Vi är goda vänner egentligen, Jag & Zebbe.

Dom tycker om mig egentligen även om dom mossar mig ibland.
Ja, jag är där under alla 2meters killar. Någonstans där under...


Tack för en trevlig kväll!

It was a crazy crazy night.

Harrys i fredags, lika trevligt som jag minns det. Träffade människor jag saknat och människor jag helst inte ville träffa. Fick mig en fin utskällning och ett seriöst samtal. Drack lite för mkt cider och dansade lite för mkt på scenen. Men vem fan bryr sig ? Jag hade grymt kul!


Pussa lite på födelsedagsbarnet Carrow.

Carrow.

Paulina & Evelina.

Crazy night på scen, Sofia och alla.

Its a craaaaazy craaaaaaaazy night. Danne på Scen.

Mucho bettro

Det är tur att man har skaffat sig en skånning som kan liva upp tillvaron ibland, eller iaf humöret.

Mathias lämnar Sverige och mig imorgon, jääävla skoj (för honom alltså)...Men jaha undra om man ska ta tag i och berätta om min helg kanske? Eller?


Aaa...de kommer ;)

Fuck you!

Forts ge mig skulden för allt jobbigt i ditt jävla liv, forts ljuga mig rätt upp i ansiktet. Klaga på allt som är mig, få mig att ändra hela min personlighet och sen forts klaga lite till för hur jag än vrider och vänder på mig så duger det inte ? Du letar efter felen på mig och värre än de här kunde du fan inte sagt, hur fan kan du säga att de är mitt fel att du vill dra?

Jag fattar fan inte vad jag någonsin gjort dig, du har bara klandrat mig för allt som varit fel. Allt från killar till dåligt väder, spelar ingen roll längre för jag är trött på att vara fel. Jag vill också vara bra, rätt och världens bästa för ngn och med dina krav kommer jag aldrig bli det för dig. Jag ger upp att försöka leva upp till dig nu.

Bara så du vet.

Tufft.

Jobbig natt, somna och vakna,somna och vakna. Drömmde och kallsvettades. Bara jävligt jobbigt natt och nu ska man jobba. Det är helt nollställt i huvudet och jag bara undrar hur jag ska kunna koncentera mig på jobbet alltså..

Aja de får väl gå, måste sova på rasten iaf.

Just nu..

Känns allt bara jobbigt och tugnt. Just nu känns det som 2 viktiga människor i mitt liv bara vänder mig ryggen och säger "Skitsamma". Just nu känner jag mig inge annat än depp och det finns inte ens ord för hur trött jag och min kropp är. Jag skulle behöva ngt possitivt och bra just nu. Jag hoppas på den här veckan, jag gör verkligen det.

Free yourself from anyone!

Jobb jobb jobb, idag igen! Fan va slut jag var på lunchen, typ satt och flammsa med praktikanten om hur vi skulle få ner 2meter långa Tomas i en svart soppsäck (?) Fick även reda på rökhemligheten på jobbet, man går ut med sopporna och tar en cigg då haha.

Aja sen hem och sova en lång stund, hela 2h. Och nu då? Jo om ca 15min ska jag hoppa in i duschen och sen blir de vin,middag och göra sig iordning med Hannapanna. Vi sket i att åka ut till liljeholmen först, fan kallt ute ju?!

MEN ikväll blir de Harrys, fan va taggad jag är!

P&K

Tröttmössa!

Jag är trött!!! Jag är hungrig också! Fan då, jag är aldrig hungrig på morgonen??¨

 Aja får ta en frukt jävel på väg till bussen, alltså jag är så trött så de går inte och sminka sig för ögonen bara rinner..

Vi hörs sen.
P&K

.....<3.....

Even if I have a hundred reasons to leave you, I still look for one reason to fight for you..

Thomas Di Leva.

Han är såå jävla cool. Han vi ville se på allsången ikväll, köra en favorit i repris från peace and love. Fan va kul vi hade på hans spelning alltså. Jag,Hanna, Malin och fulla skåningar. Dansa och sjöng hela spelningen igenom.

Ja han är lite störd också men ändå var de sånt jävla drag på peace and love. Och ikväll står han på soliden i samma klänning, fan va jag vill tillbaks till Borlänge!!!!

vink skärm peace
publiken peace
fin bild
Bilder från peace and love.

Ingen allsång, inget sällskap.

Varmt, dyrt och mkt folk.. så vi åkte tillbaka till centralen och åt middag, kollade i affärer och sen bil hem.

Så de blev en ensam tisdagskväll iaf då. Mathias skulle ju kommit hit men aa vi skulle ju på allsången. Men imorgon kommer han hit :) Ingenaning om vad vi ska hitta på men förhoppningsvis ingenting! :)

Alltså jag känner mig lite konstig idag ,har typ ingenting att säga eller kommentera. Blir typ allsång på tv sen tusenbröder på datorn och sova.

Upp & jobba imorgon igen då.. 08-15.00...

Lata fan !


Jag ligger fortf i sängen med handduken på huvudet.
Snaaaaaart föna håret.

Tisdag.

Ledig idag också. Blev sent igår och sov länge idag. Så vad ska Sara hitta på idag?

Jo jag sitter och väntar på sms för att få hämta paket förhoppningsvis. Sen blir de göra iordning hemma och åka in till stan där jag ska möta Geeta och Hanna. Vi ska på allsång på skansen idag :)

Jag ska försöka få med mig kameran så får ni lite trevliga bilder här i min tråkiga blogg.

P&K

Hur gick jag ner 8kg?

Jag började med att äta rätt, ta bort godis och socker. Men att laga mat var inte min grej och de tog för lång tid innan jag såg resultat så jag gick över till Naturdiet shakes ist. Jag tog även bantningspillrena "Burn". Jag åt frukost som vanligt sen BARA Naturdiet resten av dagen. På helgerna åt jag mat och drack alkohol. Men efter ca 2månader hade 5kg försvunnit och jag var tvungen att uppdatera min garderob.

Efter 5kg började jag fuska mer och de blev lite dålig mat men oftast shakes så jag forts ner men tillslut orkade jag inte hålla på så jag började äta igen. Men 8kg har försvunnit och de syns tydligt både i kroppen och ansiktet.

Jag forts idag också med shakes för jag är långt ifrån nöjd än, jag vill ner 8kg till.

Jag har unnat mig ett par jeans för första gången på 5år och jag kan se mig själv i spegeln utan att vilja kräkas, meeen nöjd är jag inte än!

Men de har funkat, jag har gått ner !

Så synd att jag inte har en före bild..

Me today

Min namsdag idag, vart är mina presenter?



Me today, Im off Bye bitches!

Ledig Måndag.

Okej jag känner mig bättre idag. Jag har fått sova tills jag vaknar av mig själv och fått i mig både en cigg och lite bra musik. Fan ljudet är grymt i min nya dator alltså!

Mådde så pissigt igår att jag inte ens skrev att jag köpt en ny dator, en ny kattlåda och varit i kungensskurva med mor och styvfar. AJA! Nu skriver jag de och vi åt middag och hade de riktigt trevligt faktiskt :)


Denna blev de denna gången. En Hp pavilion notebook.

Sebbe

Okej, jag gjorde fel som valde den filmen att se innan jag somnar. FY FAN!
Jag tror jag har gråtit mig igenom hela jävla filmen och ändå kunde jag inte stänga av, men aa jag behövde rensa systemet också..

Filmen var iaf jävligt bra och tänkvärd, har för mig att den är verklighetsbaserad också. Verkligen värd att se !

Tears.

Fan också. Nej men gråta lite är aldrig fel, jag är alldeles för trött för att vara människa just nu.
Om ngn söker mig så kedjeröker jag på balkongen. BYE!

Having a baad night.

Vet inte om de är trötthet eller bara allmäntdepp. Men fötterna värker, magen värker, huvudet snurrar och jag vill bara gråta. Jag hatar att vara ensam men ändå orkar jag inte vara social och rolig när jag väl har sällskap.

Aja jag ska inte skriva allt jag känner, jag är bara så vilsen just idag. Hade jag haft hörlurar som funka hade jag tagit en prommenad i skogen. Godnatt världen.

Även jag har dåliga dagar, inte ens jag är på topp hela tiden. Varför känns allt så konstigt?


Jag saknar dig, du tänker på mig.

Hemma från jobbet.

Då är jag hemma en liten stund innan mamma hämtar upp mig om ca 1h. Jag har världens jävla magvärk och vill bara lägga mig i sängen och dö. Men har en del och fixa innan jag kan göra de.

Och varför har jag ont i magen då? INGENJÄVLAANING.

Aja ska göra iordning allt lite snabbt nu så man kanske iaf får 15min i sängen. Skjut mig!

P&K

Söndag & fullt upp!

Nu är jag uppe, försöker sminka mig men de blir bara klet av allting! AJA ska iaf till jobbet, jobba till 13.00 sen hem och fixa lite för att bli upphämtad 15.00 och åka till kattutställningen sen till mediamarkt och köpa ny dator med mor min. Så ja de kommer vara fullt upp hela dagen idag!

Men jääävlar va trött jag är och jäävlar va irriterad man blir av folk som går på gården och är på väg hem från efterfesten fast man själv har gjort så hundrafemtiogånger, festat tills solen går upp och klockan blir framåt 07 dagen efter.

Aja sminket klart och nu ska kläderna på, döööda mig!

P&K

Yesterday.

Full ös, medvetslös! Nej nu ljög jag igen :)

Jag och Mathias sov fram och tillbaka till kl 13. Jag åkte till kattutställningen, träffade Eija Marit och hälsa på Hennas syster. Gick till jobbet och där var de fullt ös! Kom hem och forts med fullt ös.

Städade, tvättade och fixa disken. Sen total decka jag i sängen efter 2alvedon och utjagandet av en jävla getting. Aja sen sov jag som en bebis.

P&K

Ärenden + bad.

Har varit i kungenskurva och kollat dator men då fick man inte delbetala förens man fyllt 20år såååå klart!

Men sen har vi sprungit runt och letat fläkt som var slut ÖVERallt utom på clas ohlsson här hemma.

SÅ inatt kan jag och mathias få sova gott :)

Men nu blir de en brygga i rudan med Hanna och Mathias.

P&K

Jahapp

då var man klar med dagens stå i.
Jag har jobbat, de var kaos vid lunch. Jag har legat på stranden med mor min, mina hörlurar slutade funka från ingenstans. Jag har dammsugit. Jag har satt på en maskin med Hannas tvätt.  Så nu återstår bara att duscha men måste vänta tills tvätten är klar.

Nå vad mer ska man göra av denna torsdag då? Jag är ju ledig imorgon..Jag tror att jag ska ta mig en liiiiten power nap, är rätt trött efter värmen.

Nej nu ska jag glo på tv tills Hanna behagar sig att lägga på så jag kan ringa.

P&K

Torsdag 15/7-10

Godmorgon suckers!
Jag är bajstrött och det är redan jätte varmt ute! Hur fan är de tänkt att man ska palla jobba i denna värmen? Jag har iaf smetat på sminket och ska faktiskt unna mig en smörgås till frukost så jag klarar mig på en shake till lunch.
Nej mina vänner nu ska jag klä på mig och dra upp håret i en toffs.
Vi hörs senare när jag badat och solat med mor min.
P&K

Vad har jag gjort en onsdag som denna?
Jo jag har legat i solen, städat, tvättat och plockat hemma. Jag har köpt mig ett par shorts, letat fläkt och ättit middag hos mamma med Hanna. Sen har jag inte gjort så mkt mer idag, blir så trött av denna värmen! Helt sjukt va varmt de är alltså!

Har nu stått i säkert ½ timme och glott på mig själv i spegeln i mina nya shorts och jag har sååå svårt att acceptera hur jag ser ut alltså. Sjuukt efter att ändå ha gått ner 10kg men jag är fortf inte nöjd. Jag skulle nästan vilja gå ner typ 8 till. Ska fan börja med shakes igen och röra på mig mer, ut och springa som jag gjorde förr.

Aja jobba imorgon sen stranden och lite kvalitetstid med mamma.

Nu blir de sängen, saknar mathias :/

Bara för att!

Bara för att jag vet att du läser min blogg Mathias!
Jag & Hanna kom igår underfunn med att Mathias är humorbefriad ;)



Bli inte ledsen nu, du är jääätte söt även fast du inte har ngn humor ;)

Ooonsdag

Och Mathias och jag hade de mysigt igår, gjorde inget spec. Kollade på Alice i underlandet men den söög tydligen enligt honom iaf, jag äälskar den lika mkt som första gången jag såg den! Aa sen somnade Mathias iaf och jag låg väl vaken en liten stund och lyssnade på musiken.

Vid 05 gick han upp och jag sov vidare, fast de var dödsvarmt. Gick upp och tog en cigg när han gick till jobbet. Ensamt och somna om, tog ett bra tag innan jag lyckades... :/

Ajaa vid 10.30 gick jag upp och började städa, plocka och såntdär.

Har badat katterna också, de är så varmt för dom nu så sköljde dom i svalt vatten men Henna blev heeelt tokig så nu har jag lite fina rivsår på armen också, greeeat.

Ska hoppa in i en kall dusch nu iaf, se you!

P&K

Leeeeeeeeedig!

Jobbat hela helgen och igår men idag är jag leedig som fan! Tänkte att jag skulle sova ut och inte gå upp fören jag vaknar av mig själv men då blir de bastu här hemma och jag lägger mig på min egen arm så den somnar så de blev inte mkt till sovmorgon för mig inte!

Men men de är lika bra eftersom Mathias kommer sen och då måste jag ändå sova tidigt idag. Jag har tagit på mig min otroligt bekvämma bh och ska äta frukost sen lägga mig på balkongen. Är svin trött, tårarna bara rinner men förhoppningsvis lyckas jag somna om i solen på balkongen.

Aja, vi hörs sen!
P&K

..................

Är det de här som kallas vänskap? Som kallas kärlek,tillit och förtroende?

För om det är de då är jag fan hellre utan!

Fuck this!

Idag gäller de!

Jag har haft den mysigaste natten ever, sovit som en stock i armarna på Mathias. Finns de ngt bättre?

MEN idag gäller de! Jag ska på Arbetsintervju. Nervös som en apa och kan inte ens äta frukost..Mamma lär ju få bjuda på frukost efteråt. Jag vill typ stoppa fingrarna i halsen och andas, så nervös är jag!

Vaknade kl 06.00 imorse av Mathias alarm och följde honom till bussen sen gick jag hem och la mig och sov igen till 09.00...

Nej vi hörs sen!
Wish me good luck! P&K

Torsdag

Fullt upp alltså. Vaknade vid 08 av Simons sms, somnade om till 10.00 och drog håret i en toffs och sminka mig lite. Vid 11 hämta mamma och vi åkte till jysk för att köpa persiener. Kom hem med bäddmadrass till nya sängen, persienner och nya lakan. Som vanligt när jag och mamma shopar.

Mamma följde med hit och vi rev ner skrivbordet och ställde sängarna som dom ska vara, gick upp med massa på vinden och hon tog med sig campingväskan hem. Så nu ser de någorlunda ut hemma hos mig iaf och sängen är SÅ mkt skönare, inte samma känsla av att de är två sängar längre.

Aja nu ska jag hoppa in i duschen, kalldusch! Sen göra mig iordning och ta en fika med Katrin i centrum. Efter de blir de handla med Mallan och vid 17.30 ska jag möta Mathias på handenterminalen :)

Vi hörs!
P&K

I look at myself and se a monster.

Jag vet inte vart jag själv är på väg. Vad jag gör eller vad jag tänker. Du har fyllt mitt huvud med rosa moln och fluffiga röda kuddar. Är de här jag? De var så länge sen jag kände så här.

Imorgoooooooon!

Äntligen ses vi igen! Som jag har längtat och saknat!
Gud va konstigt de känns att verkligen sakna ngn igen, vart är jag på väg? Vart är detta på väg?

Mitt andra hem.

Jag har idag lite random besökt mitt andra hem ett par timmar. Jag & Hanna kände att vi var tvugna och göra Harrys igen. Så vi åkte in, mötte Carrow och Kevin. Var nog ganska saknade där iaf, alla ville kramas och prata kändes de som. Träffade även Björnis, de var riktigt länge sen!

Jätte kul och träffa honom igen, att allt var som vanligt och han såg glad ut. Längtar till han spelar på harrys :)

Aja blev ett tidigt avslut vid 23tiden då Hanna jobbar imorgon och jag vill vara utvilad.

P&K

Onsdag

Idag gick jag upp 08.30, gjorde mig iordning och lite så.. Vid 10.00 hämta mamma mig så åkte vi till nacka och kollade. Sen glass på vägen hem och möta Tessan vid 12.00. Vi satt och prata på mig balkong, åt lunch och prata ännu mer. Väldigt mysigt. När jag kom hem sköljde jag kroppen med iskalltvatten sen skulle jag lägga mig i sängen och kolla lite klädkataloger men jag somnade.

Folk har ringt, men jag vakna inte. Sjukt trött! Fortf sliten från festivalen liksom! Men aa nu är jag pigg och uttråkad. Skulle dragit till Harrys ikv och träffa alla men Hanna banga och jag tänker inte åka ensam ?

SÅ jag får sitta hemma och glo idag med, MEN imorgon får jag lite sällskap vid den här tiden typ. :) Ska bli myyyys.. Tänk om Timmie kunde höra av sig och säga om han kunde hjälpa mig hemma idag eller inte? JÄVLA RÖVHÅL!

Saknar dig redan.


Konstig känsla men jag tycker jävligt mkt om dig Mathias.

Måndag

Jag tog de jääävligt lugnt upp ur sängen, städade och tvättade lite sen middag med J. Hem och satt vi datan ett tag sen tok somnade jag. Känns i kroppen att man hållt i gång lite mkt nu alltså! Men de är de vääärt! :)

Spelningar.

-Thomas Di leva- Jay Z- Billy Talent- D-A-D- Hardcore Superstar- Hästpojken- Markus Krunegård- Melissa Horn-

Blev inte så många, men alla var dom bra!

Hemmmma!

Kom hem i söndags. De känns fortf helt jävla sjukt! De är jätte skönt men samtidigt så jävla tråkigt. Jag älskar att omges av människor dygnet runt men inte att sova i tält och löka sönder varje natt. Jag saknar alla människor, saknar Skåningarna, Varbergarna och alla andra sköna människor! Vad hände med Ozzy liksom? Eller Simba?

Fan va tråkigt de var att packa ihop sina grejer och lämna campingen, att komma hem och tänka "Hade jag varit på campingen nu hade jag antagligen.....".

Jag har sett dom grymmaste spelningarna i mitt liv och Krunegård tar nog fan priset! Fan va grymt de var!

Nej fy fan de känns tråkigt att vara hemma!

Hultsfred 07 låten.

Den här låten var såå Hultsfred 07. Väcker mkt gamla minnen. RIP Hultsfredsfestivalen, synd att man inte hann dit engång till.

Peace and love 2010 låten.

Den här låten har vi supit till,dansat till,sjungit med i, somnat till, vaknat till och tröttnat på som fan! Men fan va minnen den kommer väcka. De är sååå peace and love låten!

Palla

Jag orkar inte skriva om Peace and love dag för dag. Utan dom sista dagarna var vi på spelningar, vi drack och hade sjukt kul! Jag hade Mathias där, vilket var helt underbart!

Sista natten åkte nästan vi umgåtts med hem så vi tog grannarnas tält och sov på luftmadrass, bästa jag gjort. Så jävla skönt för ryggen efter typ 6nätter på ett 2cm tjockt liggunderlag.

Aja. Världens bästa vecka och vi kommer SÅÅÅÅ köra nästa år igen! Utan tvekan!

Torsdag 1/7-10

Som sagt så sov vi i gräset och patrullera Hagavägen. Sen till tältet och tokdecka. Alla tre somnade på engång och sov väl till 18-19. Sen gjorde vi oss i ordning och vid 21 mötte vi Mathias. Så kul att han kom till oss utan att hans vänner hade en jävla aning!

Så vi hängde med honom och Lucas och dom. Även med grannarna och sen vid 02 somnade vi som grisar i tältet.

Onsdag 30/6-10

BAKIIIIIIIIS! Hela jävla dagen! Herregud säger jag bara! Började med frukost i coop tältet. Sen lite stadsvandring, en dusch och bara ta de lugnt. Sov på dagen också för klockan 00.00 skulle vi börja vårat andra och sista arbetspass som funktionärer på peace and love 2010. Aja alla drack och jag & Malin var skit arga. Vid 23 gick vi till festivalområdet och såg på Thomas dileva ett tag för att sen få reda på att vi inte behövdes före 01. Så vi såg hela Thomas dileva konserten och den va rätt skoj ändå! Jävla drag iaf!

Aja sen fick vi vakta bakstage ingången där vi träffade Thomas och sa godnatt. Sen satt vi på Fantasia scenen i 10timmar och glodde. Eller vi lekte runt lite och sånt men annars mest slappis. Dom sista 4h fick vi bevaka Hagavägen där de flesta gick mitt i vägen och inte på trottoaren och sova i gräset 2h.

Tisdag 30/6-10

Jag minns helt ärligt inte vad vi gjorde den här dagen men säkert som vanligt. Gick lite på stan, hängde med skåningar och våra grannar. Drack och blev piss fulla. Aja de var säkert en bra dag!

Slänger in bilder som jag inte kan koppla ihop med ngn spec dag.














Måndag 28/6-10

Vaknade och drog på mig solbrillorna och körde en walk of shame till vårat tält där jag mötte Malin som sovit hos Jens. Sminkade oss och gjorde iordning för att dra till kupolen och köpa ett nytt tält. Gick dit och hittade ett plus lite annat och käkade frukost på waynes coffe. Sen tillbaka och hitta ny tältplats och slå upp de nya tältet. Softa i solen och tog en dusch. Sen började drickandet igen.

Den här dagen kom våra grannar och jag skratta inte åt ngn annan som kom lika mkt som åt dom. Wille satt på ölplattorna och drack öl och klagade på hur hans vänner satte upp deras gigantiska tält, han hjälpte inte till eller ngt utan bara klagade. Fan va vi garva åt dom! Iaf så om jag inte minns fel så hängde vi med dom och skåningarna hela natten, sov i Simons tält även i natt bara för skojskull.



Söndag 27/6-10

Alarmet ringde 04.30 och vi båda hoppade upp och duschade och gjorde iordning. Sen ner för hotell frukost och ut till taxin som tog oss till festivalområdet där vi mötte upp flera som skulle jobba dagen. Vi fick armband och lite information sen delades vi ut. Jag & Malin började med att patrullera området lite sen slog vi oss ner med två killar från dalarna som satt utanför ett öltält i solen. Där satt vi några timmar tills dom gick och vi tog över. Så i ungefär 10h satt vi på en bänk och vaktade ett öltält, så jävla slappt.

Aja fick sällskap av några roliga skåningar efter ett tag så tiden gick fortare. Klockan 18.00 slutade vi och dom snälla skåningarna kom och hämta oss med bil och körde till campingen. Låååång kö så de blev cider i solen,mmumms!

När vi väl kom in slog vi upp tältet och upptäkte att FAN vi får aldrig plats 3st här. Efter ett tag kom Hanna och med alla väskor så var tältet över fullt så "Vart fan skulle vi sova i natt?". Aja vi slog oss ner med skåningarna och drack några cider när dom erbjöd plats i deras tält. Så jag sov med Simon, pissfulla båda två deckade vi vid 01 redan.


Lördag 26/6-10

Helt död efter midsommarafton. Sov så länge som möjligt. Packade, gjorde iordning allt och gick till Malin där mamma hämtade oss och körde till centralen. Tungt som fan men vi kom på tåget tillslut och bestämde oss på tåget för att ta in på hotell ist för att köra campingen första natten.
Så till Borlänge och hitta hotellet. Sen var de bara gå och lägga sig på engång.

Aldrig varit så bakis i hela mitt liv, hotell var de bästa vi kunde göra alltså. Sååååå skönt!

Peace and love.

Ni som följer mig på facebook har ju blivit lite uppdaterade under min vecka i Borlänge men ni andra kommer få bli de nu :)