Varje gång är som den första gång vi sågs ...

Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar. Allt var svävande men nu ser jag klart. Mina minnen höll mig uppe varje dag, du är som att andas. Jag gav aldrig upp dig när du försvann. Långa dagar blev till nätter sen till år.

06-Min dag

Har varit sjuk så sov till 13.00 sen låg jag och Mathias kvar i sängen till klockan var 14. Då gick jag upp och duschade och gjorde mig iordning. Vid 18.00 hämtade min styvfar mig på vändplanen och vi åkte hem till mamma.

Där åt vi middag,gjorde knäck och pratade massor. Skrattat med min lillasyster och hennes man. Jävligt skönt eftersom vi varit osams ett tag nu. Aaa sen ville dom bli av med mig så jag fick skjuts hem och har bara pratat i telefon med Mathias sen dess.

Inte så mkt till dag men va fan de är söndag! :)

05-Vad är kärlek?

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från gång till gång.

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".

Det är väl ungefär vad jag tycker kärlek är också. Kärlek för mig är även mina föräldrar, mina 5 syskon (extra syskon och halv syskon inräknade), mina vänner,min släkt och Mathias. Även mina katter är kärlek för mig,men en annan sorts kärlek.

Gud,de här var alldeles för invecklat ämne för mig men jag försökte iaf :) 

SMS-inlägg

20101217128 (MMS)

Paus

Som ni kanske märkt har jag tagit en liten paus. Har nog pausat från de mesta utom jobbet sen i fredags. Ingen krogen i helgen, ingen dricka alls. Ingen träning och inget onsdagsmys ikv. Jag har paus helt jävla enkelt. Men efter den här helgen kommer de nog återgå till de normala, förhoppningsvis. 
 
Imorgon ska jag åka och göra ngt av de jobbigaste jag gjort, en av de saker jag alltid sagt att jag aldrig skulle göra. Känner mig smått handikappad utan min Johanna som idag 13.30 satte sig på ett plan till värmen i Thailand, Hade så jävla gärna haft hennes stöd och förståelse i telefon just nu. Hon vet ju trotts allt vad jag går igenom.

Nej mina vänner, nu ska jag skicka ett sms till min Johanna sen ska jag nog stoppa i mig ngt att äta. Kroppen skriker på mat, undra va den är sugen på idag då...Varma mackor? Låter jävligt festligt just nu. Unna mig idag igen? JA, nästa vecka blir de hårdträning.

Svenska hjältar.

Vilka människor vi har i vårat land trotts helgens bravader. Unga killar som räddar flickor från att bli ihjäl strypta av knarkade tanter på medborgarplatsen, En mamma som förlorat båda sina döttrar i tsunamin och tar sig tillbaka och öppnar ett barnhem för thailändska barn.

Jag har gråtit såna floder till de här programet att de fan inte är sant. Jag må vara känslig men det här är fina grejer, riktiga människor!

9de December 2010.

Idag fick jag äntligen sova ut, ända till 10.30. Fan så skönt de var. Sen började jag dagen med att städa ordentligt här hemma.

Efter de en god frukost och ett skönt bad. Fan va värd jag var det efter den här veckan!

Men trodde ni jag var ledig idag? HAH glöm de, jag började 15.00 och slutade 20.30.

04- Det här åt jag idag.

Frukost- En smörgås och ett glas mjölk.

Middag- Kycklingklubba med gultris och sallad.

Kvällsfika- Ett glas oboy och en kanelbulle.

Vilket himla intressant inlägg de här va då,ärch då. Morgondagens kanske blir roligare :)

03-Mina föräldrar

Jag har två familjer, en i haninge och en på Ekerö. Min mamma är distriktsköterska på Trollbäckens vårdcentral och min pappa är egen företagare. Jag har alltid varit mammas lilla flicka, från dag 1. Har alltid tyrt mig till mamma och bodde även med henne när dom skillde sig.

Jag och min pappa har haft sporadisk kontakt men alltid haft de via telefon, ibland kan de gå månader imellan vi ses men vi pratar iaf i telefon minst 3ggr/vecka. Vi har haft våra intriger men jag vet att han alltid ställer upp när jag behöver hjälp även om jag så är på andra sidan jorden.

Min pappa har hela mitt liv jobbat jätte jätte mkt och gör fortf det, jag tycker väl att de är lite väl mkt ibland men hans val. Jag älskar min pappa och det kommer jag alltid göra.

Min mamma och jag har alltid varit nära varandra men samtidigt har vi bråkat så sjukligt mkt. Vi har båda ett hett temperament och klarar inte riktigt av att bo med varandra. Nu när jag bor ensam har vi världens bästa kontakt och pratar i telefon varje dag och ses i jobbet flera dagar i veckan.Min mamma kommer alltid vara min allra bästa vän. 

Jag älskar mina föräldrar mest i världen och jag vet att dom är stolta över att jag utveklats till den jag är idag.

02- Min första kärlek.

Eftersom jag inte kommer ha tid imorgon skriver jag nu :)

Börjar allra från början. Mina två tjejkompisar skulle träffa 2killar från internet och jag och mina andra vänner råka stöta på dom i haninge centrum. En av dom 2 killarna var Jerry.

Då hade han ett flickvän sen 2år tillbaka men de va knakigt i deras förhållande så de tog slut bara ngn månad efter men anyway. Jag tyckte han va rätt töntig och va inte ett dugg intresserad då. Efter ett tag hade han helt random fått min msn så vi börjar prata lite där, cama och lite sånt. Sen fick han mitt nr av Martina så han börja smsa mig och jag blev skit sur först.

Sen började vi umgås men gjorde inge mer än typ höll handen. Efter massa bråk, skit med hans ex och andra tjejer som kom emellan så blev de iaf vi efter ca 1,5års velande.
17de April 2005 blev vi ett par.

Det började knagligt och vi tog många pauser. Men jag var ju sådär dödskär och hade inte ögonen för ngnannan än honom. Vi flytta ihop första gången 06 i hans brors lägenhet men efter en incident flytta jag hem igen.

Men att bo ifrån varandra var för tufft så Jerry flytta hem till min mamma, vi bodde i mitt flickrum och trängdes med alla grejer. Tillslut sket sig även de och jerry flytta hem till sin mamma.

Vi bråkade galet mkt, mitt temprament höll inte men 07 köpte Jerry ändå två ringar och fråga om jag ville förlova mig, sagt och gjort. Vi förlova oss i mitten på 2007.

Min gymnasie tid är kantad av många dåliga dagar pga våra bråk och vi har många gånger skrikit saker vi ångrat i telefon men vi hade även många jävligt bra stunder.

Vi hade en pittbull tillsammans som vi tagit i andra hand, Lilla söta Lolla men ju mer taggar vi fick i vårat förhållande ju mer bråk blev de om vem som skulle ha henne så Jerrys kompis tog henne.

Vi tog även Grumpy tillsammans, Grumpy blev helt kär i Jerry och tydde sig till honom hela tiden.

Jerry har stötta mig genom mina stora val, mina jobbiga tider och tagit mig upp från ett svart hål. När jag mådde som sämst kunde han stå och kramas med mig och torka mina tårar i flera timmar.
Jag kommer alltid vara honom tacksam för hur mkt han har ställt upp och gjort för sin idiot till flickvän.

Sommaren 09 va ett ända kaos, jag flytta och jerry gjorde bort sig. Det tog slut och så förblev de.Detta va jobbigt och en stor omställning för oss båda men vi lärde oss tillslut.

Jag älskade Jerry ända till sista dagen och långt efter, jag kommer nog alltid på ngt sätt göra de även om samma känslor inte finns längre och vi aldrig mer kommer bli ett par.

Det låter nog jävligt fel i vissa öron men första kärleken glömmer man aldrig.

01-En presentation.

Jag heter Sara och är 20år gammal. Jag bor i haninge/Handen tillsammans med mina två katter Henna och Grumpy.

Jag är född och uppväxt i skogen i dalarna ända tills jag fyllde 4år och mina föräldrar skillde sig och jag flytta med mamma till skarpnäck. Efter ett par år träffa hon en ny och vi flytta till ett radhus i haninge. Jag började på förskolan och dom jag gick med där gick jag vidare med ända till 9an. Jag hade svårt att anpassa mig efter andra och ville ofta styra och ställa. Hade svårt med kompisar och blev ofta utanför pga mitt humör.

Jag hamna efter i skolan redan i 4an när jag började komma för sent och prata sönder lektionerna istället för att plugga. När vi kom till högstadiet hamna jag rätt snabbt bland dom som syntes och hördes mest i skolan och i slutet på 7an blev jag och min dåvarande bästa kompis misshandlade på skolgården. Då började de gå utför på riktigt, jag ville inte gå till skolan alls. Satt bara hemma framför datorn. Ungefär hela 8an var jag hemma.

Jag kom tillbaka och tog tag i mina betyg sista läsåret i 9an och gick ut högstadiet utan några IG. Bestämde mig för att skita i haninge och alla människor här och sökte mig då till Doctusgymnasium i Gustavsberg.

Kom dit helt ensam men fick vänner efter första torpisresan. Gymnasiet minns jag med både kärlek och hat.

Idag bor jag ensam, jobbar som undersköterska och boendestödjare och lever livet. Jag har mognat sjukt mkt och trivs med min tillvaro.

Bloggschema.

Eftersom jag inte gör annat på dagarna än jobbar och inte kan skriva de roliga som händer på mitt jobb pga tystnadsplikten så har jag snott de här schemat av Amanda :)

01 - En presentation

02 - Min första kärlek

03 - Mina föräldrar

04 - Det här åt jag idag

05 - Vad är kärlek?

06 - Min dag

07 - Mina vänner

08 - Ett ögonblick

09 - Dåliga vanor

10 - Goda vanor

11 - Min syster

12 - I min handväska

13 - Den här veckan

14 - Mina drömmar

15 - Min första kyss

16 - Mitt bästa minne

17 - En födelsedag jag minns

18 - Detta ångrar jag

19 - Den här månaden

20 - Det här gör mig arg

21 - Det här gör mig på gott humör

22 - Det här får mig att gråta

23 - Mina rädslor

24 - Min favoritplats

25 - Det här saknar jag

26 - Om 10 år

27 - Det viktigaste i livet

28 - Mina ambitioner

29 - Där gjorde jag bort mig

30 - Ett sista ögonblick

Kan väl vara skoj ?

Trött på det.

Trött på att komma nära en människa, börja tycka om och gilla sällskapet för att sen bli utbytt bara för att känslorna inte är de samma.

Trött på att höra av mig, trött på att tjata. Nu ger jag upp. Vill du träffa mig får fan du höra av dig, trött på att bli bort snäst och skiten i.

Ha de så jävla bra och tack för den tiden som var!

Fredag 3de December.

Jobbade till ca 16.00 sen tok däcka jag i soffan till 19.30.
Skulle åkt hem till Kajsa och förat men jag vakna inte ens när dom ringde mig :( Så gjorde mig iordning och hällde i mig ett par cider med Hanna. Sen in till Harrys där vi mötte upp alla människor.

Hade en helt okej rolig kväll, Tom kom dit och vi dansa järnet på scenen tillsammans. Så jävla kul att träffa honom igen. Aja sen donken och svart taxi hem.

Mathias och jag tjafsa om ngt och tillslut bröt jag ihop men tillslut somna jag, blev för mkt bara.

Aja det va fredagen.

Jobb,jobb,jobb

Jag jobbar och står i varje dag 07-17. Har liksom inte mkt annat att skriva än "Det var kul på jobbet" så därför har bloggen hamnat åt sidan. Men aa igår va Mathias här, de va trevligt.

Efter jobbet idag hämta mamma mig så drog vi till farsta och handla träningskläder till mig, as sköna. Sen hem och städa och äta lite middag. Sitta i soffan en stund sen till gymmet.

1h blev de där och nu har jag duschat och ska krypa ner med min slut körda kropp i sängen. Ska bara säga godnatt till min man.

P&K

Gymnastik takterna sitter fortf i :)

20101202120 (MMS)

Gymnastik takterna sitter fortf i :)