:(

Jag har sovit piss jävla dåligt. Hanna har sovit dåligt. Malin var uppe vid 03.40. Så vi får nog se hur de blir ikväll eftersom både jag och Malin jobbar först. Jag har legat och vridit och vänt på mig, somnat,vaknat och varit vaken 1h, somnat för att sen vakna igen. Hållt på sen kl var 02.

Har bestämmt mig för att inte gå ur sängen före 10 men är rätt tankspridd så får väl se om jag orkar ligga kvar.

I just fucking miss you in the middel of the night.

Fuck också

De finns en människa som får mig knäsvag bara av att skriva på msn. Vi har ingen kontakt längre egentligen men när dom där random raderna kommer ibland flaxar de i magen... Jag vet inte varför ens, vi har bara träffats ett fåtal gånger och iof haft jävligt mysigt varje gång men ändå..

Jag vet inte men jag saknar dina sms och dina långa samtal...

<3

....

Känner mig lite kluven efter jobbet. Känner mig pigg men ändå helt slut.. Känner mig iriterrad men ändå glad..

Känner mig väldigt kluven inför morgondagen. Jag jobbar till 21.30 sen är tanken att vi ska på olearys? För vi vill vara kvar i Haninge på valborg men jag vill typ gå på en röjig hemmafest ist? Eller sitta vid en eldstad med ett kompisgäng och dricka och snacka skit...2 problem bara.

1, Vi känner bara till en hemmafest och dit vägrar mina kompisar gå.
2, Vi har inget kompisgäng.

Så hur löser man detta? Jo man jobbar och sen går på olearys, FAN VA SKOJ..?
Jag vill se elden, men de lär jag inte hinna...Jag vill mkt jag!

Fan nu ska jag hålla käften ist, sova typ...ingen som vill prata med mig iaf...

Now it looks as though they're here to stay

Idag jobbar jag. Gick upp för 30min sen och har rätt mkt och göra innan kl blir 1 och jag måste gå till bussen.
Jobbar på dalarö idag. Ändå till halv 10.

Hörs efter de.

Yesterday, all my troubles seemed so far away

Va med Tessan och Casper hela dagen, de va skoj faktiskt :) Han är ju så jävla söt och charmig den ungen alltså..Sitter i vagnen och tittar efter mig sen när jag tittar på honom så ger han världens sötaste leende!

Sen blev de iaf prommenad till coop med Malin och handla en massa, rätt skoj.. Sen bussen hem till malin med allt och vidare till mig för att börja laga mat...
Vi invigde min balkong med en engångsgrill och de gör vi nog aldrig om, hahaha.. De började brinna i pappret, de rök in så de lukta rök i hela porten.. Urcha! Men maten blev god.
Svampen kom hit och åt med oss också. Sen åkte dom 2 vidare till krogen och Hanna kom hit.

Jag och hanna la oss i soffan och skulle se på efterlyst och sandhamn men båda somnade och hann se slutet på sandhamn bara..

Sen gick jag och la mig, skönt som fan!

Konserten.



Svin dåliga bilder men de ska föreställa My Passion på scen.

Min as balla My passion tröja, sjukt jävla snygg!

Pics.

Fortf inte hittat ngn digital kamera som tilltalar mig så får nöja er med lite mobilbilder.

När jag var hemma hos mamma i söndags la sig en av hennes kattungar på 8veckor innanför min tröja och somna. Så jävla söt. Grinchen :)

Tjollahopp tjollahej!

Onsdag idag då.. Vad har jag på schemat då?
Jo jag var uppe och hoppa kl 08 och duschade, tvätta håret och dammsög. Vid 09.15 var Jane här och bjöd på frukost och vi mailade försäkringskassan.

Nu har Tessan & Casper åkt från nynäs också så om ca 30min blir jag upphämtad för idag ska jag hjälpa Tessan medans hon söker jobb. Jag ska ha Casper i bilen medan hon går in i olika affärer med sitt cv. Ska bli skoj, han har ju blivit så himla stor nu också :)

Aja ska göra plocka ner tvätten innan den nya maskinen är klar och försöka hänga den innan jag går.







I mina hörlurar idag: Kill Hannah- Strobe lights(Wake up the sleepers)

Piercing

Varit i stan med Hanna. Träffat Carrow. Piercat mig igen och nu är jag äntligen hemma igen...

Dog för en stund där, gjorde ju så jävla ont när de inte ville funka som de skulle. Ja jag är sjuk! Så nu har jag gjort min 3dje piercing(4de om man räknar med näsan som jag tagit ut) som nu pryder min vänstra bröstvårta.

Tvätta hela kvällen.
Over and out!

Tisdag igen.

My Passion på högsta volym, absolut min musiksmak!

Idag börjar vi dagen med ett besök hos kuratorn sen Jane och vidare till stan för att möta upp Hanna & Carrow. För idag ska jag pierca mig igen! Carrow fixar de :)
Aja nu ska jag byta från datorn till att köra in mp3n på högsta volym och städa iordning här.

Talk to you Later!
P&K

To fucking die for!

Visa alla bilder | Simon Still: Copyright Hayley Snelgrove 2009 © No copying or use without permission. | MY PASSION - ON TOUR with KILL HANNAH
Basisten i My passion.
Adam
Sångaren i Royal Republic.

De Baser 26/4-10


My Passion


Kill Hannah


Royal Republic

Rockhoran!

My Passion tshirt, lackleggings, knähöga stövlar, tupperat hår och svart sminkad.

Älskar killar på scen.Killar som kan sjunga, spela bas eller gitarr. Grrr för alla snyggingar jag fått dräggla till ikväll alltså. Och vi kunde inte gjort ngt bättre ikväll efter igår. Thx darling <3

Royal Republic, My Passion & Kill Hannah.

Sångaren i my passion, to die for!!

Pausen

Jag bröt ihop igår. Jag kommer inte hoppa över bloggen helt men bara slänga in några små inlägg...Jag är helt matt idag, de tar på krafterna att gråta så mkt.. Huvudet känns som en enda kolos av tankar, ögonen är rödsprängda och jag somnade i leggings,strumpor,bh och tshirt. Somnade tillslut av utmattning, när kroppen inte kan ta med stryk. Jag är glad att Malin valt att ta med sig Johanna på skivan på onsdag istället. Jag tror inte att de är så smart att dricka så nära inpå. Jag tänker ta de lugnt nu, andas och försöka hitta tillbaka till den glädjen jag hade.

Jag hade en helt underbar helg. Fredagen spendera jag första timmarna på en mysig grekisk restaurang med gamla tjejerna och firade Jenny. Gick sedan vidare till Harrys där jag mötte Hanna,Johan och Malin. De gick inte så bra men jag försökte ha kul resten av natten och lyckades rätt bra. Hanna delade sängen med mig, love that!

Lördagen kom Räkan & Tessan och hämta mig. Vi åkte till nynäs och drack drinkar, vin, körde kortspel,snackade och rökte vattenpipa. Vi drog till bowlinghallen och jag pratade en del med mitt ex, de behövdes nog inte igentligen men aja. Jag trivdes jätte bra i sällskapet även om de känndes lite konstigt att inte kunna sätta mig i knätt eller pussa på honom. Jag hade kul men de tog på krafterna.

Jag vet inte riktigt varför jag bröt ihop igår, de bara blev så. Jag har ju hållt ihop i ett par månader nu så antar att de var dags?

Ett löfte till mig själv och min favorit blondin är att jag ska börja åka ut till nynäs mer i veckorna nu, Jag saknar min Therese.


Take me back.


Take me back to the good days with the good blondie!

Bring me.


Bring me the good days. The days when I were in your shoes.

Paus.

Jag behöver en paus efter denna helg. Jag behöver andas, behöver ta mig i kragen och gå vidare. De är dags nu, Vi hörs om ett par dagar. Jag lovar.

JAG ÄR PÅ TOPP IDAG!!!!

Okej jag ljög! Jag kan inte stava, ställde mig på golvet när Räkan bad mig och kom hem 06 imorse. BARA för att HANNA Den jäveln somna på nattbussen och väkte inte mig när vi skulle av!!!!!!! Hur smart är de då?
Nej men duscha?

Skräckisar


Vi började med denna. Minns ni när jag & Hanna såg Paranormal activity? Vi var tvugna att ringa hit en killkompis som kunde rädda oss ner från soffan. JA vi stog upp i soffan båda två och vägra gå på golvet,haha..AJA
Den här filmen var VÄRRE, jag skreck och hoppa till hundra gånger. Och hade de inte varit för att de var ljust ute hade vi nog reagerat ännu värre. Men helt klart se värd, om man inte är feg så klart!


Nästa film var bäst!
Handlade om typ UFON som tog människor och helt störda grejer hända, ngt om en vit uggla också. Jag gillade den här filmen och är helt hundra på att den är på riktigt!!! Grätt även en skvätt till den här filmen men satt mest stel som en pinne och helt fasinerad över hur äkta de var.
Hanna dumförklarade mig en massa gånger för att jag är VET att de är på riktigt!

Todag

Ja ni...Jag var hos läkaren på morgonen sen hem och fixa lite.
Skulle piercat mig idag men Carrow fick förhinder så vi sköt upp de till på lördag förmiddag. SÅ då fick jag ett pysselbegär och tvinga med mig Hanna till farsta och Panduro men de sög och hitta inget jag ville göra så blev lagehaus där jag kom på att vi kunde baka :) In på coop där hanna ändå lyckades övertala mig att vi skulle köpa bullar istället.Så så blev de, ända till farsta för lite bullar....

Aja hemma hade vi 2 skräckfilmer som väntade på oss..

Matt.

Jag är kluven. Jag är matt, trött, slö och bara så jävla trött på allt. Vad hände med den vänskapen jag inte kunde leva utan? Vart tog vårat "äktenskap" vägen? Hur kom lögner,svek och bråk in i våran smekmånad? Jag kan ta kritik men när de är mina närmsta går de fan rätt in i hjärtat och där stannar de.

Jag lärde mig under gymnasiet att de är bättre att ta skit och hålla huvudet högt än att säga vad man tycker. Öppnar jag munnen får jag bara ännu mer skit, de spelar ingen roll HUR jag uttrycker mig. Jag har haft attityds problem, haft kompisar som lämnat min sida men nu är jag fan 19år. De börjar bli dags för mig att inse vilka jag vill ha vid min sida och vilka som lika bra kan gå.

Jag måste lära mig att engagera mig i rätt saker och skita i andra! Vänner som kommer och går, vänner som kanske igentligen inte bryr sig om mig?

Jag tänker inte klaga, jag känner bara att jag är så jävla kluven just nu och att dränka sig i badkaret lockar ganska mkt.

Malin, Jag orkar inte. Du får välja nu, antingen har du mig eller inte. Jag älskar dig men jag är trött på bråk.

Okej, en gång för jävla alla!

Är jag helgalkohlist? NEJ!
Jag känner inget behov av alkholen utan av de roliga med att gå ut med mina vänner och bara köra en hel natt, behov av att gå på Harrys och bara känna att jag passar in, Helt enkelt bara ha jävligt roligt med mina vänner!
Att jag dricker hör bara till, jag börjar inte skaka eller få abstinens om jag är utan alkohol? Jag fattar inte ens varför jag skriver de här men är bara så jävla trött på att få höra att jag festar för mkt.

Jag går inte ut och dricker mig stupfull varje helg, nooo way..Oftast är jag "full" av rolighet, pratig och sprallig för att jag är så jävla glad! Jag älskar att gå ut och träffa nya människor, prata med randoms och kanske skaffa nya kontakter. Som med Carrow, vi har träffats på harrys och vi har så jävla roligt tillsammans!

När ens närmsta vänner börjar hoppa på en om att man slösar pengar, dricker för mkt, förstör sin kropp blablabla då blir man rätt uppröd. Jag tycker ändå att de är väl för fan mitt liv och då alltså MINA val? Jag är trött på att försvara mig när de gäller mina helger, stanna hemma då om de inte passar? Jag går ut och jag har kul, de är mitt val av vad jag gör på helgerna. OKEJ?!

Trött på människor som ska sätta sig över mig.

Gääääsp

Jobbet gick bra. Drack shake till middag då de serverades kalvsylta på jobbet(IGEN), jag lyckas alltid jobba när de är kalvsylta.. Aja de var en trevlig kväll med roliga boenden.
Iaf mötte Jag malin efter jobbet då hon var i samma hus och jobbade. Så blev de cigg & toapapper från Vi och sen bussen hem hit och glo på mtv...

När malin gått hem hoppa jag ner i ett varmt bad och sitter nu med nytvättat och torkat hår, älskar känslan av rent hår. Och lukten,MMMM!

Aja jag ska krypa ner i sängen så fort jag ättit en bannan och gjort rent kattlådan.
P&K

Before I go.


Någorlunda ny bild på mig ;)

Sämst kvalite på bilder med mobilen men dagens outfit iaf.
Jackan jag köpte igår, ett svart och ett rosa linne från gina. Svarta jeansleggings från cubus.

PS. Jag håller på att kollar efter en digital kamera för bra pris, då blir de MKT mer bilder.

Tisdag.

Godmorgon!
Iof har jag varit uppe i 20min men fan va gott jag har sovit i natt, Herregud! Inga mardrömmar och inte vaknat!
De behövdes efter min hårda helg och fullpackade dag igår.

Så vad står på schemat idag? Jo jag ska träffa Jane 12.30 sen hem och ta de lite lugnt för att börja jobba kl 15. Ska vara på en ny avd ikväll men vet att de kommer gå super bra iaf! :)

Men men ska göra mig iordning nu!
P&K

Shopping

Textile boots

Svarta tygskor 299kr från Din sko.

Midje kort jacka 199kr från H&M (fast min är svart)

Sjal med döskallar. 99kr från cubus

Jag vet de suger och ta såna här bilder men så länge jag inte äger en kamera och camen inte funkar så får de duga :(

Lång dag=Trasig rygg.

Jag har sysselsatt mig från de att jag gick upp i morse.
Stan,tvätta,Jenny,handla.Sysselsatt mig så mkt att jag glömde bort middag.
Aja de har varit en bra dag,Jag gillar att vara i farten men de gör inte min rygg...Den går snart i pension och jag ska jobba imorgon ? Och på Onsdag.. Är super duper nöjd med att jag vågade ta klivet att börja på ett nytt boende, får jätte många pass nu vilket betyder jätte mkt mer pengar :D

Nej vet ni vad? Jag ska ta och krypa ner i sängen nu faktiskt. Jag har mkt att stå i imorgon och behöver faktiskt sova. Vi hörs imorgon men först ska jag lägga ut bilder på mina nya köp från idag så klart :)

Big city life!

Stress till tåget i morse, in till stan eller Teknikska för att vara mer exakt. Där klippte Hanna sig och jag satt och glodde på i 1h. Efter de blev de vandra i affärer tills hanna förvandlades till ett lik och vi var tvugna att äta så då blev de donken...

Sen ännu mer affärer och även en liten(SKIT STOR) glass i Kungsträdgården och ett par cigg.

Jag fick med mig min efterlängtade Jacka, en tunnare halsduk, 2 nya piercingar och ett par svarta tygskor. Allt var väl behövligt! Och eftersom jag inte har en digital kamera som funkar så ska jag hitta bilderna på internet :)

Men nu måste jag göra iordning för att gå till Jenny på födelsedagsfika :)

Godmorgon Måååndag!

Ny vecka, nya möjligheter, nya händelser och nya förhoppningar.

Jag har sminkat mig och sitter nu mitt i frukosten. Idag ska jag in till stan med Hanna som ska klippa sig och sen bjuder snälla jag på en glass i solen :)

Men nu måste jag göra klart här :)
P&K

5år, skulle blivit 5år.

Lördagen den 17de april skulle jag & Jerry firat vår 5års dag om de inte blivit som de blev. Tur att jag var pissfull och inte tänkte på de igår :/ It hurts men jag har läkt många sår. Men 5år är väldigt många år.

Jenny Nilsson 20år:)

Idag är ingen vanlig dag för Idag är de Jennys 20års dag.
På Fredag firar vi på Fridays!

GRATTIS!!!!!!!!

My great Sunday

Som sagt, mystimmar i sängen sen iordning för middag hos mammsen, mumms! Sen direkt till valla och möta Jenny och Tessan. Hem till mig och snacka lite skit med Jenny sen joina även Hanna oss. En tripp till en hemlig person och sen tillbaka till Jenny för en födelsedagscigg och lite mer snack.

MEN nu är jag hemma och ska äta och göra mig iordning sen ner i sängen och sooooooova, är helt jävla slut!

P&K

Partyprinsessan is back in the game!

Helgen stavas FEST, jag festade till kl 06 i fredags och var på vinet igen vid 19 på lördagen.
Tyvärr så blev de helt fel hos Johanna så vi drog in och träffa Jocke i stan som bjöd på inträdet till Harrys m.m.. Aja de blev en okej kväll tillslut iaf... Jag var hemma vid 05 och däckade på engång efter 2dagars festande.

Vaknade skakis som en alkholisttant och ville bara dö på engång men efter ett par timmars mys i sängen så var Sara på fötter igen!

Freedag

Okej, mötte Hunden som köpte vin vi skulle ha till idag men vad hände? Vart gick de snett? Jag och Malin drack vin, åt raviolli och gjorde oss i ordning..

FÖR Vi hamnade på harrys igår fast vi inte skulle dricka alls. Där träffa jag två riktigt sköna killar, bästa hitills. Haha aa men iaf så var vi där till stägning sen gick jag med min nyfunna vän så medans Hanna och Malin hoppa på nattbussen stod jag kvar i tcentralen helt ensam? Så då blev de kissa på donken och ett par cheeseburgare. Sen nattbussen till jordbro på efterfest, niiiiiiiice. Elller?

Aja nattbussen hem va kul som vanligt, träffa tourettsmannen och fick se Malins damp :)

P&K

Gårdagen i korthet.

Jag var hemma, städade och fixade massor. Träffade Hanna vid 17 och gick till coopan och handla lite. Tog bussen hem till Hanna och åt middag och prata festivaler. Gick hem till mig och fyllde på kattsand till mina babes. Gick ut och la oss i gungan på min gård och njöt av att de inte var vinterkyla ute, pratade massor och drev med folk. Gick upp till mig och forts driva med folk. Sen snäll som jag blivit följde jag hanna hem en bit:)

Kom hem vid 00 och kom på att FAN jag ska ju upp vid 08 så då var de bara tilll att hoppa ner i sängen och försöka somna så fort som möjligt och de gick okej. :)

P&K

JAAAAAAAAAAAAAAAA!

Lämnade ju in min ansökan om sommarvik på Johanneslund i Onsdags kväll och nu när jag satt och åt frukost med Jane ringde Personalansvarig därifrån och sa att om jag var intresserad så fick jag de! Och klart jag var intresserad! Så nu är min sommar planerad! Jag jobbar på Johanneslund och vi drar på ngn av alla festivaler i juni :D:D Ibland är livet en dans på rosor! Ibland älskar jag mitt liv mest!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemma igen...

Jobbet gick okej, lite svårt och jobba med personal som har svårt med svenskan men de var okej ! Lämnat in min sommarvik ansökan också :) Så jaha, va kalvsylta till middag så jag åt inget bara levt på kaffe hela kvällen så när jag gick därifrån mådde jag illa som ett mongo men nu har jag tryckt i mig lite ägg och purjolök så nu är de lugnt igen...

Men jaha ? Vad ska jag skriva? Har Henna penna iknätt och ska se på Sandhamn nu :)

P&K

Ready to go

Håret är uppsatt, kläderna är på, sminket färdigt och lägenheten städad...Alltså är jag redo att gå till bussen men än är de 25min kvar tills jag ska gå, vad gör jag då?

Onsdag 14/4-10

Malin väkte mig halv 10, jag var stendöd och så fort hon gått ut genom ytterdörren somna jag om igen.. Gick upp 11.30, helt död efter igår typ...

Jag har inte kommit längre än ut på balkongen för en cigg. Ska försöka städa och tvätta innan jag måste åka till jobbet. Jag jobbar kväll ikväll på mitt nya jobb och ska vara på en ny avd men känner mig inte ett dug nervös efter att de gick så himla bra igår :) Så nu blir de städa och frukost.

P&K

Today then

Då var vi framme till dagen idag...

Jag gick upp 05 och kollade bussen till mitt nya jobb sen sov jag till 05.45 och gick till bussen 06.15. Kom in på nya jobbet och har haft en jätte bra dag! Nya upplevelser och nya ansikten men ändå verkar de as bra!

Jag har sökt sommarvik där. Smsat med Jocke hela dagen,gör bara dagen ännu bättre så klart. Sen iaf blev de hem och byta om, plocka iordning och en prommenad hem till mor min för att fira min lillasyster. Hanna var med också. Vi fick middag och gjorde tårtor, min van såklart!!

Aja de var en skojig kväll och nu sitter jag här och väntar på att malin ska krypa ner i soffan så jag kan krypa ner i min säng och bara sova...

Imorgon jobbar man kväller :)

P&K

13/4-10

GRATTIS ÄLSKADE SYSTRAR!!!
21 & 16ÅR GAMMLA NU!!

Ja ni läser rätt både min lillesyster och storasyster fyller år idag.
Hoppas ni haft världens bästa dagar! <3

12/4-10

Måndag, va gjorde jag ? Jo juste!

Jag städa hela lägenheten, tog en prommenad i de fina vädret, var hos läkaren som vill ta nya prover...Jag var en sväng hos mamma och åt middag, hämtade ut mediciner på apoteket, skickade iväg tradera paket och sånt...

Sen flyttade även Malin in eftersom dom har ngt stammgrej i hennes så hon inte får bo där, så hon bor förtillfället på min soffa...

Zazou åkte även hem den här dagen och jag gick och la mig vid 23..

11/4-10

Alltså söndag, konstig nog så sov jag inte hela dagen inte! Jag var uppe redan 11.30 och gick och köpte cigg i de fina vädret, satt på balkongen en stund och gjorde mig sedan iordning...

Somnade på soffan 1h sen gick jag till mamma och åt middag, mös med kattungarna och sånt...Sen blev de en prommenad med Hanna och en vän, de va skoj de.. Även lite wii hemma hos mig såklart :)

Kom i säng vid 01 helt jävla död och fortf skakis och bakis...

10/4-10

Segade hemma hela dagen, bara softade i soffan och segade helt enkelt! Eller nej, jag utom när jag körde sten hårt på wii 1h.
Sen kom Hanna hit vid 18 tiden och vi åt gourmet middag bestående av Köttbullar och pasta och vitt vin till, haha.. Iaf så gjorde vi oss i ordning sen drog vi till stan och som vanligt gick inte tågen så vi fick åka gullmarsplansbussen och sen tunnelbana, Sara var redan full och glad...

Inne på Harrys blev de mera cider och bara ta de lugnt till en början..Träffade på vårat killgäng från värmdö, sjukt roliga människor :) Träffade även Eric mfl..;)
Något som var extra kul var att träffa på min gammla barndomsvän Jennifer där, herregud vad länge sen de var kan jag ju bara säga så de var jag sjukt glad över..

Aja vid 03 upptäkte vi att "va fan har dom inte tänt lampan än som dom brukar?" Nej då stängde ju harrys kl 05 bara den dagen och jävlar va kul vi hade sista tiden, eller iaf så som jag minns de? Sen blev de nattbussen hem och jag tokdecka när jag rammla in genom dörren vid 06.15 på söndag morgon..

GAAAAAAH

Varit blogglös i typ 4 jävla dagar nu eftersom Malin lyckades byta mitt lösenord så jag inte kom in :(

Men ska uppdatera dagvis nu på engång!!

Till den anonyma

som kommenterat angånde mina matvanor.
Jag vet att de sägs att man ska äta så som du skriver, jag har även provat de och fått helt fel reaktion. Jag blev bara tjockare och tröttare. Min kropp behöver inte spec mkt mat, jag mår bäst av att äta så lite som möjligt. Alla har vi olika kroppar och jag blir helt enkelt inte hungrig av att göra som jag gör.. Och uppenbarligen funkar de eftersom alla ser att jag blivit smalare och jag har gått ner 8kg.

Vilket jävla flyt man har alltså!!!

Ringde BC och fråga lite flummigt om dom hade lite mer ställen och pass till lilla mig och gissa?! Redan på tisdag nästa veckan har jag ett intro på Johanneslund, JIIIE! Så jag jobbar dag på Asidan på tisdag och kväll på Bsidan på Onsdag. Känns så jävla nice! Sånt jävla flyt idag, läkaren gick bra också..Känns som om vi kommer ngn vart med min diagnos :) Snart kanske man känner sig jätte normal,vem vet ?

IAF så får jag börja jobba mer nu ju:D:D:D:D

WIHU

Fick nyss min billigaste telefonräkning sen jag skaffa tele2 abonemang..den var BARA på 491kr och JA de är lite för mig! Jag är van och få en på över 1000kr eftersom jag åker så mkt på sms biljett men tror att de här lilla beror på att jag var utan abonnemang i över 2veckor, haha..

Hemma en snabbis

God grekisk lunch med Jane, mumms! Proppmätt är jag och hemma en liten snabbis bara..Ska gå till läkaren om
45min, se vad som sägs där! Har även varit duktig idag och ringt jobbet och fått ett mongo pass den 21/4 13.00-17.30 Varför så många konstiga jävla pass? Aa de kan man fråga sig alltså... AJA bättre än inget..

Sen har jag även tagit reda på hur man gör för att få jobba mer och på flera ställen för nu ska Sara börja bli som alla andra och jobba i veckorna, känns som att de är dags för de nu! 1år i slapp men nu är de över! Längtar tills jag får börja seriöst!

Aja ska dammsuga och rensa kattlådan innan de är dags och gå igen.
Vi hörs lite senare :)
P&K

Fredag,Fredag,Freeeedag!

Im up! Jag har sminkat mig också :) Duktigt! Jag ska träffa Jane och prommenera till haninge centrum för att äta lite lunch :) Jag hoppar frukosten eftersom jag bara ska äta 2ggr om dagen varav en av dom måltiderna är en shake.. Japp jag bantar FORTFARANDE! Än är jag inte färdig..

Men nej nu ska jag klä på mig och sätta upp håret i en toffs, orkar inte fixa de..
Vi hörs senare :)

P&K

Sleepover

Igår hade jag sleepover här med Hanna, vi kollade på efterlyst och sandhamn. Vi spelade Wii och snackade massa skit hela kvällen :) Hanna garvar åt mig hela tiden också, INTE schysst! Men men vi hade mysigt och har delat säng i natt med.. Vaknade 11.00 av hennes alarm då var de bara att gå upp och göra iordning allt.. Vid 12.15 gick vi till bussen och åkte till stan där vi vandra omkring i de fina vädret och åt lunch med Hannas mamma :)

Sen var de centrum där jag mötte Malin och tog en prommenix till coopan för att handla lite sen har vi bara hängt hemma hos mig hela kvällen och nu är jag helt slut...

Natti Natti!

<3

Insåg nyss..

...att MKT av mina tuttar följt med dom 8kg jag gått ner, fan va surt..De var de enda jag gillade med att vara fet ju! Nu är dom borta med vinden typ, brukar inte glo på mig själv i spegeln utan kläder men gjorde nyss de i bara sport bh och jävlar va små dom blivit nu då? Jag måste spara pengar och göra sillikon tuttar fan! Snart ser jag ut som en man ju!

We're not gonna sit in silence!

Johan Farnham-Youre the voice

Jag vet att jag sagt till MÅNGA att kan man inte sjunga ska man hålla käften men jag kan inte låta bli, jag sjunger ALLTID högt till den här låten. Den sprider en sån jävla Harryslycka i hela kroppen, massor med minnen bubblar upp, massor med lycka.

De kryper i kroppen, jag känner mig speedad som ngn jävla duracellkannin idag.. Rätt konstigt eftersom jag var ute och drack igår men jag hoppar omkring här hemma iklädd endast sport bh och leggings, tur att man inte har ngn insyn haha. Mp3n har jag på högsta volym rätt in i öronen också, så jävla nice!

Alltså...jag vill typ UT! Ut och dansa! Fan va länge sen vi gjorde de, ända gångerna vi dansar är pissfulla på harrys vilket INTE är okej!

Aja jag har tränat i 1h nu på Wii fit och jävlar va fit jag ska bli! 1h om dagen ska jag fan köra.
Nu ska jag ta en cancerpinne och börja städa, hoppa vidare med andra ord ;)

<3

Tisdag på Harrys (?)

Japp, jag gick upp kl 09 imorse och gjorde mig iordning och så..vid 11.10 var Malin här och vi gick en prommenad i de finfina vädret, njöt och bara babblade...vid 12.20 gick min buss till jobbet..

Jobbade i HELA 3h och de känndes helt jävla onödigt, men men lite pengar iaf och skoj hade vi ju också :) Sen var de hem och möta Alex som skulle köpa vin.. Göra sig iordning och dricka lite vin med tjejorna..

Harrys va så gott som tomt,Inte såå skoj

Hemresan var dock skoj, jag & Malin flumma hela vägen från söderbymalm till staoil och sen hem, hahahha...

Still my BIG love!


S*Fort knox Grumpy.
Kommer alltid vara min prins och min absolut största kärlek.

Zazou

Har ju helt missat att skriva att jag förtillfället faktiskt har 3 katter hemma, Jag har mammas bebis på besök eller snarare i karantän. Eftersom hon har kattungar hemma som inte vaccinerats än och Zazou varit på utställning(Där hon kan dra med sig kattsnuva hem) så måste hon vara ifrån bebisarna ett par dagar. Så de är fullrulle här hemma hela tiden nu, Skilljer ju bara några månader mellan Henna och Zazou så dom har skoj tillsammans när inte henna är en bitch och fräser.

Mammas prinsessa, Zazou.

Småtjejorna har intagit Teds knä.

I goda vänners sällskap..

De har jag varit hela dagen, Hanna & Ted kom hit så gjorde jag mig klar sen åkte vi till mamma för att hämta mitt busskort och sen en kaffe på donken. Skulle gått på bio men när vi kom till heron började min och Hannas ikea nerv hoppa så vi övertala ted att vandra 30min på ikea istället. Med mig hem därifrån fick jag 6st nya dricksglas och speglar så nu har jag ÄNTLIGEN en helkroppsspegel i hallen, inget mer klagande! Aja sen blev de in på heron och kolla lite på media markt och handla mat på Willys. Hem och fixa lite sen har vi spelat wii hela kvällen.

Bästa måndagen på länge, Måndag är annars lika med ångestdag för mig.. Men idag har varit en ovanligt bra dag,även fast vi hoppade bion.


Jag skjuter pilpåge i full koncentration.

Ted skjuter pilbåge.

Hanna skjuter pilbåge.

Jag och Hanna tricksar på vattnet, haha.

Utställningen.

Den här dagen gick ovanligt fort, inte alls mkt väntan och jag njöt av att vara tillbaka på utställning igen. De gick väldigt bra för våra katter. Henna blev NOM och Zazou blev BIV,BIS & NOM :) Vi hjälpte till mkt eftersom de var våran kattklubb som höll i utställningen och de var många fina kissar på plats.

Jag tog över 200 bilder jag måste gå igenom sen lägger jag upp lite :)

BIV= Best In Varition.
BIS= Best In Show.
NOM=Nominerad.

Dålig uppdatering.

Lördag: Utställning sen Harry B med Hanna,Carro och träffa Viktor där..
Söndag: Sov till kl 4 på eftermiddagen och sen middag hos mamma, prommenad med Hanna.

Sminkad och klar

Jag har sminkat mig och tagit fram allt som ska med, de är en del... Ska göra mig klar de sista och om ca 40min ska jag ta min bebis och åka...Mamma hämta mig så klart, hoppas hon har värmen på i bilen, sååå jävla kallt ju :/

Lördag

Okej igår var de fredag och jag gick och la mig kl 23, jag var as trött och aa skulle upp nu idag så party prinsessan fick vara hemma... Men de trodde så klart alla att jag inte var så vid 02 i natt blev man väkt, folk som trodde på efterfest hos mig ? Folk som trodde dom skulle få soova med mig ? GAAAH ge mig en fredag ifred va fan ? Mens och mensvärk har jag också så trodde fan jag skule bli tokig :/ AJA jag är uppe nu och ska göra iordning allt..

De är fortf mörkt ute :(

Mohahhaha

Sara får sängsällskap i natt, inte av en manlig figur nej av en kvinnlig.. denna kvinnliga figur är min "syster yster" Hanna panna som fått höra spökhistorier och fått veta att hon har spöken i sitt rum och alltså vågar hon inte sova hemma. Så ja då får man ställa upp och dela med sig av halva sängen, va gör man inte för bästisen? :)

Moi!


Jag är inte vacker,snygg,smal, söt eller ngt spec MEN jag är jag!

Skärtorsdag..

Godmorgon mina vänner!
Jag mår bättre idag, ingen feber och inget halsont men en sjukt jävla jobbig hosta med slem och sånt mys.
Jag måste göra mig iordning idag och ta mig iväg till jobbet och lämna min löne rapport...Känns rätt surt eftersom de är så himla tråkigt väder men men..

Måste även till centrum och lämna tillbaka en tröja, oooh jag har ingen som vill följa med mig...SÄMST!

Aja, ska väl börja med lite frukost..
P&K