Fredag igen då..

Skulle gått på bio men i stan är de slut på biljetter och Jenny vågar inte ta bilen så Heron funkar inte..
Så istället GÅR VI UT :D haha ovanligt va? En fredag och Sara ska dricka? Inte spec...
Aja..
vi hörs.
P&K

Bakis,men tack så mkt för igår!

Jag har legat med huvudet under vattnet bara för att höra vattnet slå mot badkarskanterna.. Jag har testa riskerna och trampat på gränserna, gjort bort mig och bettet mig jävligt illa. Jag har gjort saker kanske ingenannan har gjort, jag har bryttit mot reglerna och ändå inte brytt mig. Men nu har jag spårat ur, mitt tåg åker inte längre på rälsen..Mitt tåg har fastnat brevid och bara kör vidare utan spår. Jag måste ta mig tillbaka, sluta bette mig som en 15åring och tänka på att jag faktiskt är 19år. Jag måste växa upp nu och ta hand om min stakars Parkinsonkropp. Kommer fan dö i förtid av cancer i levern om jag inte ger upp nu..Så Back on track nu Sara för fan!

Okej, min ons.

Jag lär INTE komma ihåg de här imorgon men jag är iaf hemma nu, fett pigg och sjukt jävla full...Synd om mig typ...Men aa kan ju säga att jag blivit sjukt jävla utnyttjad ikväll, en kille som sov här förra helgen och hållt på och smsa bla bla hela veckan utnyttja mig bara för att komma åt min bästa kompis!?! Jag är bara så jävla lack, jag vet inte vad jag ska ta vägen just nu.Jag är as sur,deppig och aa vettefan..De är fan så här varje jävla gång JAG fastnar för ngn, NEJ MEN HEJ JAG VILLE BARA HA DIN VÄN!?!?! SORRY LIKSOM. Jag har inget minne av sista tiden på harrys, jag har inget minne av samtalet me Viktor i telefon. Jag orkar inte mer nu, jag ger upp. Jag tänker leva i min kärleksaffär och aldrig mer ge mitt jävla hjärta till en kille,de är en sak som är säker..


Jag har rammlat typ tusen gånger idag,men jag fick iaf inte med mig busskillen hem som Mallan. Jag fick bara hjälp av han upp från marken, jävla snövandring liksom?!?

Polen 08

Jag måste bara! Polen resan med Doctus är bland de bästa jag har gjort, den roligaste resan jag någonsin varit på och kommer nog aldrig göra en roligare heller. Vi var borta 3dagar och hade så grymt jävla roligt. Vi kom dit mitt på dagen och började med lunch och en flaska vin, sen var de statsvandring men jag och Malin bestämde oss för att skita i den och vandra själva. Den vandringen slutade med ett minne för livet, en varsin tattuering. Kvällen vandrade jag,Jimmy,Nico,Malin och Ginger genom HELA Krakow för att hitta en gayklubb och när vi kom dit var den stängd men vi gick in och skämdes iaf. Haha. Sen hitta vi iaf resten av klassen och festade vidare halva natten. Vi var på Aushwitz, de var hemskt jobbigt men också en upplevelse att få gå där.

Minns framförallt sista natten, Jag hade druckit alldeles för mkt och körde hela natten tills bussen till flygplatsen skulle gå och vi skulle åka hem. Jag deckade på flyget innan de ens hade lyft. haha.
Nej men den resan alltså, oförglömmlig till 100%. Skulle gärna göra om den,verkligen!








Måndag.

Jag har sovit skit dåligt i natt,oroligt. Väcktes 09 och är super duper trött, ögonen bara spruttar av trötttårar.. Jag sitter här och försöker sminka mig för att se någorlunda ut iaf, är så jävla slut. Måste gå om ca 40min och ska möta arbetsterapetuen för att åtka till Fruängen och prova bolltäcke. Alltså de har hänt så himla mkt på senaste tiden, de känns verkligen som att jag får hjälp. ÄNTLIGEN!

Aja ska väl också erskänna att vi har fuskat lite i helgen och åt chips i lördags kväll, men man får de och i veckan börjar vi simma också så.. Sen är de ju de där med alkoholen, den är inte bra och allt annat än nyttig men den tänker jag inte ta bort iaf :)

Aja, nu ska jag få ordning på håret och få på mig lite kläder. Vi hörs sen!

P&K

Söndag.

Sov till ca 12.30 sen upp och städa,tvätta och ta ett bad, göra mig iordning och sen vidare till mor min. Dom hade fin besök av en liten finsk kattbebis,henne var de fart i kan jag ju säga. Jävla tokfia hehe men jävlar va fin hon var synd att hon ska tillbaka till finland :( Men men sånt är livet. Där blev de iaf kattlek,middag och lite handling. Sen hämta Jenny mig och vi drog till maxi och är nu hos mig och glor på Johan Falk...

Vi hörs imorgon.

Lördag.

Blev en lugn kväll med chips,godis och morötter...paradise hotel på tv och bara softa lite...De blev jag och mallan brallan som vanligt men vid 01 ville jenny ut och ta en cigg så då blev de en lite prommenad och pratstund..De var också nice..Sen bara hem och stupa i säng, urcha va trött jag var..
Aja de var en nice lördagskväll :)

Bilder från igår.

Vilken jävla kväll..

Började med vin hemma hos mig. Typ Viktor,Henke, Malin,Jenny & Emelie här sen vid 22 åkte vi mot stan, kissade på handenterminalen och sen tappa vi Viktor och henke så jag och malin ställde oss i kön till HBJ och flammsa lite.. Väl inne blev de cider så klart. Efter kanske 1h kom Johanna,Niklas,Sandra och Dawid vilket var as kul! Vi dansade, hade allmänt kul och vid 3 när dom stängde blev de taxi hem för mig,Henke,Viktor och någon random brud från skövde..(Vart fan tog Malin vägen?) Aja, de va skoj.. Så bara hem och sova, fett skönt. Vaknade vid 12 kanske och försökte få tag på malin och se vart fan hon hamna liksom..

sen till valla livs för cigg :)
Nu ska jag vila upp mig för ikväll kör vi tydligen igen..

Fredag

Och första glaset vin är upphällt...Fönar håret för tillfället.

Känner på mig att de kommer bli en grym kväll ikväll! En lång också för den delen, först middag med malin sen Jenny,Viktor,hans vän och Emelie hit sen trogna HBJ :)

Inne & Ute.

Min & Malins inne och ute lista.

Inne:
Viktor(om han har en snygg kompis)
Nya killar.
Peter och hans vänner.
Ute:
Björn.
Sean.
John smith.
Danne.
Martin.
Aaron.


Japp ute listan är längre vilket alltså är ett tecken på att de finns fler bombade killar än bra, tyvärr.
Alla på utelistan har olika anledningar till att INTE få följa med oss ut ikväll, Kanske inget personligt. Vem vet..

Adhd.

Ibland blir verkligen min adhd såå tydlig, jag kan verkligen inte sitta stilla alltså! Och inte fan hålla käften heller, ska sjunga tills jag tappar rösten och hoppa omkring tills benen viker sig, lite fett bränner de nog iaf..haha

Dansar omkring för att..

jag kan ! Älskar att bo ensam, jag kan hoppa omkring,dansa och sjunga högt utan att ngn klagar eller har ngt och säga till om..de är prec vad jag gör nu, dansar omkring och fixar middag...!

Bästa låten idag : Rihanna- Hard


Stallfrilla och högsta volym i lurarna ;)

Torsdag.

Försov mig och vakna i panik av att Malin ringde (Tacka Gudarna för de) sprang till bussen och mötte Aksana vid 11.15 och åt lunch.. Sen till biblioteket för att se om dom har mina skolböcker och klart dom hade men dom var så klart utlånade! FAIL. Resarverat den enna iaf :) Aja sen hem och bada och lite skönhetsbehandling som raka benen,hårinpackning och sånt. Nu ska jag snart åka till stallet iaf och leka med hästar och ungar sen får jag se vad som händer :)
P&K

Dag 4.

Frukost: Ingenting, försov mig :(
Lunch: Kinamat, tog inget ris eller nudlar. Bara kyckling och grönsaker.
Middag: Ska äta resterna från i tisdags eftersom Malin jobbar kväll.

Träning: Ska iväg till stallet och hjälpa till, de tar en del på kroppen och sen försöka hinna med 50situps innan jag hoppar i säng.

Dag 3

Frukost: Fil med banan,piller.
Lunch: Hoppade den idag, var inte hungrig helt enkelt.
Middag: Kyckling,grönsaker,päron och kinoa (Stavning?)
Träning: Inget alls, blev så sent.

Onsdag morgon.

Har sån jävla mensverk att de bara brinner i magen därför gjorde jag ett vuxet beslut och bestämde mig för att idag vara hemma och jobba med skolarbete, ända tills jag ska till läkaren kl 14. Jag är dessutom helt slut och behöver några timmar för mig själv hemma. Och jag pluggar mkt bättre till min musik :) Så ja så ser min dag ut tills jag ska till läkaren och sen möta Malin i centrum. Idag står Malin för middagen, skönt och slippa tänka varje dag.
Nej lite frukost kanske, te och fil med bannan i :)

P&K

Tisdag.

Gick upp runt 07 och gjorde mig iordning, åt frukost och sånt sen gick jag till skolan. Satt 1h för att få reda på att nej vi kan inte kopiera mer från boken, då gick jag hem till Malin. Därifrån gick vi först till centrum och sen till ÖB och coop. Så ja jag har handlat och fyllt upp allt igen nu. Kändes ganska konstigt att inte lägga i vanliga saker i min vagn, som vitt bröd och annat med socker i..Men jag klarade de!
Iaf buss hem med allt och sen börja färga håret på mig och Malin, nu har jag brunt underhår igen :) Har även beställt löshår som förhoppningsvis kommer i den här veckan :)
Idag var de då min tur att stå för middagen och de gick bra att laga nyttigt, Malin fick matlåda till jobbet och jag till lunch imorgon.
Sen blev de Ted & Hanna till paradise Hotel och sen rakt ner i sängen.

Nyfärgat hår :)
P&K

Dag 2

Frukost: Två knäckemackor med kalkon och ett glas saft.
Lunch: En korv med bröd.
Middag: Wook med kyckling,fullkornspasta,linfrön och wookgrönsaker.

Träning: 50situps innan sängen.

Idag har allt gått as bra, jag gillar maten och känner mig gladare och lite piggare. Malin försov sig dock men jag hann tillochmed äta frukost innan skolan. Jag är ganska nöjd över mig själv.

Även börjat med Äppelcidervinäger tabletter nu för att öka fettförbräningen och dämpa hungern.

Okej,psyket nästa?

Jag duschade och gjorde iordning massa innan jag kom och tänka "Va fan är min katt?!" så börjar leta ÖVERALLT, verkligen överallt tillochmed i tvättmaskinen eftersom jag haft den öppen..men nej ingen kattjävel någonstans..Så ringer i panik till Malin som säger "öppna dörren och bara kolla" då sitter min bebis i ett hörn i porten och typ väntar på mig, tänk om jag inte tänkt på han ? tänkt att han ligger i sitt hus som vanligt och sover, då hade han suttit där till 8 i morgon bitti...FAN SARA, jag är så jävla sämst. Fattar bara inte hur fan han kom ut, jag som ALLTID är så noga med att han inte springer ut? Men aa den här gången var han väl snabb, att inte jenny märkte de när hon stod och vänta på hissen? Fans helvete säger jag bara, kommer bli väldigt mkt nogrannare nu iaf..
Jag borde placeras på psyket snart tror jag...

Out of my mind, out of my head!

Dag 1.

Frukost: Te & Havregrynsgröt, dock upptäkte jag att de inte alls var ngt för mig då jag fick kvälningar.
Lunch: Keso rullar. (Tunnbröd med Keso,rödlök,grönsaker och kycklingskivor i)
Middag: Kött och stekta herricoverts,linfrön och morötter.

Träning: Ute & Gått, 50 sit ups innan sängen.


Jag tänker plocka bort ALLT socker men varken sluta dricka eller röka, jag ska dra ner på rökningen från 1paket/dag till ett halvt.

Bara att äta 3ggr om dagen är ett stort steg för mig, vanligtviss äter jag 1gång och är nöjd så.

Vägen till en snyggare kropp

En ny kategori, jag ska köra all in nu på att gå ner mina 10kg,velat göra de ass länge och gick ner en 5kg när jag sluta med ppiller men 10 till utan att banta. Jag ska träna och äta bättre, Malin är min hjälp och mitt stöd. Hon kommer pusha mig genom hela prosseduren och jävlar va jag ska kämpa den här gången! Jag ska vara snygg som fan till sommaren, inga mer valkar!

Måndag.

Började ju dagen SKIT BRA, eller inte...Visste fan inte att man kunde gråta i sömnen men även de har jag fått uppleva nu, fyfan...Vacknade av krokodiltårar och i panik, typ skakade och stor grät..Drömmde att Jerry dött på nyårsafton och att de var mitt fel. Fy fan vilken jävla madröm alltså...Helt jävla otroligt att jag börjat drömma så konstigt på nätterna igen, trodde de hade slutat..URCH säger jag bara! Skickade nyss iväg ett sms till Jerry bara för att försäkra mig om att de var en dröm och inget annat.

Aja,idag blir de göra sig iordning nu sen vandra till Malin och få frukost och gå till copp med henne, jag är as trött men aa jag får börjar komma igång så jag vaknar till..Så går de när man sitter uppe till 04.

Vi hörs senare!
P&K

Malin Henningsson.

Jag & Malin sitter typ ihop eller ngt, går inte en enda dag utan att vi ses. Äter frukost ihop, middag, dricker te på nätterna, festar som cpn, flammsar och ålar på golvet. Jag tror jag är kär, kär och beroende! Vi blir ju liksom inte ens irriterade på varandra?! Vi bara garvar och har allmänt skoj. Jag är sådär barnsligt jävla glad över att hon bor 5min i från mig och att jag kan gå dit de jobbiga nätterna, de känns sjukt jävla bra! Men aa, så är de iaf. Ville bara uttrycka min kärlek lite!

Ingen sa att vi var friska iaf haha

Söndag.

Segade som fan idag och sov till 13, så jävla utvilad trodde jag! La mig i ett bad och somnade där med, haha. Vid 15 gjorde jag mig iordning och hämtade upp malin och vandra till miin mammsi och åt middag, fattiglapparna fick alltså mat idag med :) Vi spelade Wii också och Malin typ vann? Jag sög alltså...Iaf så var middagen god och wii var skoj. Sen gick vi iaf hem och skilldes åt på malins gård. Jag gick hem och legat framför datorn hela kvällen, en vanlig seg jävla söndag alltså.

Fan att man ska fastna för människor som är knäppa!

Ten million fireflies.

Gick ut och gick igår, lyssna på samma låt om och om igen och bara lät tårarna rinna som dom ville. Gick hem till Malin vid 01 och drack te och ritade, jag kan inte rita så de sluta i att pappret var fyllt med "hora" istället för ngt seriöst. Sen ålade vi på golvet och försökte stå i brygga och göra knullebyttor så idag är min rygg paj. Natten slutade med att vi drev med mongon från hp och vid 03 någongång gick jag hem och la mig.

Drömmde att jag var med i "Kalle och chokladfabriken"?! Vaknade och trodde jag var död, helt sjukt. Ligger fortf i sängen och orkar inte ta mig upp men täkte ringa mor min och fråga om man får lite middag idag kanske ?:)

"Im wierd cuz I hate goodbyes"

Ooooookej?

Killar är verkligen en art för sig själv. När man väl fastnar för någon så är han antingen upptagen, psyko eller spelar ett spel. Jag orkar inte, jag tänker fan leva ensam som nunna nu! Jag ger upp allt vad killar och förhållanden heter va fan. De finns bara en enda kille där ute som jag skulle våga ge mitt hjärta till fullt ut men nej då har den jäveln flickvän, SÅ KLART! aja, jag tänker inte engagera mig. Jag tänker heller inte forts så här men jag tänker aldrig mer hoppas på ngt seriöst med någon av den manliga sorten utom min katt, så är de bara! Jag ger upp!

Lördag.

Malin ringde och väkte vid 10, as pigg och glad. 10.30 började B hoppa runt typ och satte på tvn och tjata om cola, då var de bara och gå upp..På med mjukisar och tjocktröja och vandra till malin så gjorde B frukost och jag dog i malins soffa. Så var de med de liksom. Idag blir de godis, film och PH. Första lugna lördagen på öööö aa jag vet inte, väldigt llänge hahah.

Okej,fredagen då.

As seg, skit otaggad och trött som ett mongo gick jag sminkad med fixat hår och mjukisbrallor till malin för att föra lite. Middag och sprit sen HBJ, där var vi kanske högst 1h sen tbannan med nya roliga människor bla morfar till meddis och gröna jägaren där vi mötte Sean och hans vänner..Efter några cider till och knäppisar drog dom vidare och jag och malin mötte B på söder, kissade i hörnet av 7eleven och sen till tåget hem. Japp, vi drog så pass tidigt att vi åkte tåg hem ?! De är alltså slut med taxihem för min del :O Aja jag och B följde Malin hem och gick sen hem och la oss..

Kvällen blev lyckad till slut, Malin & B var iaf apfulla :P

Somebody to love.

Jag lever i ett skämt, jag är ett skämt! Jag borde typ hänga mig eller ngt.

My day.

Webbdesign 09-11, gick hur bra som helst. Lite lost i början men fick till de riktigt bra till slut :) Sen hem till malin och dricka te och äta knäckemacka för att vid 12.40 gå tillbaka till skolan och ha information & layout, gick kanon de med och kändes helt meningslöst. Sen hem till Malin igen och lalla till kl 15 då vi mötte Hanna vid ica och fick agera modeller, hatar kort! Aja nu ligger jag helt död i min säng och knarkar halstabletter för att vara frisk imorgon. Om ca 1h bär de av till stallet för att hänga där och frysa rumpan av mig med mor min, tur att Malin bjuder på te efter :) Men men så ser min dag ut iaf.. Kanske tar med mig kameran till stallet, we will see.

P&K

Torsdag 14/1-10

Godmorgon!
Jag har varit uppe 1h och är helt klar nu, ska till skolan för att ha en lektion 9-11 och enannan 13-15...
Vad gör jag mellan dom då? Går förbi Malin kanske? Får se vad jag hittar på för skoj! aja ska ut i kylan och gå till skolan nu :) Vi hörs sen.
P&K

Onsdag 13/1-10

Gick upp vid 07.30 och tog en första cigg, gjorde mig iordning och pratade med Björn :) Blev hämtad av J och åkte bil till skolan, slapp ut och vandra 30min i kylan iaf :) Hade webbdesign och prata med en skön prick. Sen kl 11 hämtade J igen och vi drog till mig. Hade lite skoj sen åkte J hem. Jag åt en smörgås och somnade i sängen, drömde sjuka mardrömmar..Smsat med Björn och ska snart gå och möta Malin för att köpa cigg och sen är de min tur att stå för middag idag. Jag bjuder på : Kyckling,currysås och ris mumms! Efter maten blir de lång promenad som vi ska försöka ta oss ut på VARJE dag. Dricker man så mkt som vi gör så måste man!

Aja ska bättre på sminket sen gå, vi hörs senare ikväll :)

P&K

This is me.

Sara,19år. Singel som fan och pluggar på kommvux och jobbar som timanställd på ett äldreboende på Dalarö. Fritiden ägnas mest åt fest och vänner. Just nu är är helgerna fester och krogen. Singel sen ca 5månader och nöjd som de är, tog mig ur ett svårt och jobbigt förhållande och söker inte direkt ngt nytt just nu. Jag bara lever och tar dagen som den kommer. Jag är oftast glad och pratig men också väldigt blyg och tillbakadragen. Min största mardröm är att prata inför folksamlingar, då snurar magen och jag blir tomatröd i ansiktet.

Jag bor i haninge i en bostadsrätt tillsammans med min kissemiss men är inte ensam för de, jag har 2 av mina bästa kompisar på nära avstånd och för "middag varannan dag" med den närmsta. Ni kommer få höra om dom ganska mkt i min blogg och våra tokiga upptåg.

Read and love :)

Hej och Hå!

Ny blogg,ny Sara.
Följ mitt liv som trogen paryprinsessa!
Hade en annan blogg förut: Saraericson.blogg.se men den har jag lämnat bakom mig nu!

Välkommen till min nya blogg!