Natti natti

Dagen har gått jävligt fort. Och gymmet gick bra, mest ben dock så lär ju vara rätt spaggetti imorgon men de är låren som ska bort och magen så klart!

Började på den "Allmäna delen" och gick 30min på rullbandet,10min på cykel sen in på tjejdelen och körde lite maskiner. Seriösa Hanna bara skratta och försökte verkligen, stackarn..

Sen direkt ner i solariet och bränna lite, så grymt skönt. Varför slutade jag? JO juste jag blev fattig, men de va dåtid de! :)

Nej enannan ska ju jobba 10h imorgon så dags att krypa ner, Natti natti mina vänner!

Min man är åter igen agro på mig, Greeat!

Im off!


Off to the gym, Bye bitches!

Tjolahopp!

Haft en bra och trevlig dag på jobbet. Har städat och rensat byrån sen jag kom hem, leta efter min sport-bh :)

Ikv ska jag alltså övervinna en stor mardröm, jag ska pallra mig iväg till gymmet med Hanna panna. Tänker nog även belöna mig själv med 15min solning efter, bääästa som finns ju!

Jag måste ha det bästa och mysigaste jobbe...

Jag måste ha det bästa och mysigaste jobbet. Kommer hit och det är tända ljus överallt, kaffet är klart och chefen säger åt mig att mysa ner mig under en filt i en halvtimme med en kopp kaffe. Kan inte annat än älska det här underbara gruppboendet, aldrig trivts så bra som jag gör här!

Tjoho

Jag är uppe och har sköljt och fönat håret, fy fan va jag fryser och är trött.
DESSUTOM får jag inte igen balkongdörren ordentligt, kämpat som ett djur men de går bara inte. Grrrrrr.

Aja ska sminka mig nu, tjolahej!

Måndagen

Började med att trippa till "Always fitness" med Hanna och införskaffa mig mitt gymkort. De har alltid varit en mardröm för mig att gå på gym men nu ska de fan göras, ryggen dödar mig och mitt fett med för den delen.
SÅ imorgon ska jag köra skiten ur Hanna för att jag vet att jag ger allt när jag väl kommer igång.

Sen hem till mammsen och hänga lite, prata killar och helgen. Hon är så söt min mamma. Fick en limpa cigg och lakrits pinguviner :)

Sen då till jobbet där både jag och Sussi kände oss helt lost, vi brukar ju jobba dag så de va lite kneppigt där ett tag. Aaja de löste sig och nu har jag duschat och ätit lite och så klart pratat med min man som föresten skicka gulligaste godnatt smset nu :)

Aja natti natti!

Lördagen i bild.






 
Jag säger som Johanna skulle sagt "Ingen har ju friskförklarat dig iaf Sara!"

Jag har bara en sak att säga..

Jag har lyckats hitta den finaste killen i världen tror jag, en som faktiskt tycker om och accepterar mig för den jag är. Trotts mina 100 fel och brister, trotts mina dumma ideer och halv konstiga tankar.

Jag är så grymt kär i dig

<3

"Jag älskar dig tusen varv runt jorden och tillbaka"

<3

Ensam mamma söndag.

Idag var de sista avsnittet, med späning har jag legat i soffan här hemma 1h och så sluta de så himla konstigt. Trodde verkligen inte de!
Har dessutom sett det exklusiva avsnittet på internet där de i slutet säger att inga par är tillsammans nu, sjukt tråkigt ju...

Jobbet.

Det gick åsåm! Jobbade med Pi, skrattar alltid sjukligt mkt då. Spec åt PG, herregud!

Aja sen till centrum och fixa mina naglar, såå som jag väntat med det alltså. Nu är jag nöjd och glad. Unna även mig själv 3 par trosor i rött,rosa och blått..Jag är så jävla färgglad av mig alltså!

Nu har jag duschat och stoppat in mat i ugnen, ska ju ut ikv!

Hörs snart.
P&K

Fredag, utgång?

NEEEEEEEJ...Jag har jobbat kväll på mgården, helt ok..OCH jag ska jobba dag imorgon i hemtjänsten så för Sara blir de hemma... :(

Mathias är arg på mig, kul att somna osams..men aa vad göra, jag måste sova och han är full på krogen...:/

aja natti!

Fredag

Jahapp..ny design, va tycks? Fixa de nästan själv ;)

Men aha här ligger jag fortf i sängen i sovtröja och Jimmy.Ns mjukisbyxor som jag snodde i torpis för 2år sen. haha.

Så idag då? Ska partyprinsessan ut? NOPP, hon jobbar kväll ikväll och dag imorgon så blir bara hem och sova på engång.

Just nu väntar jag på min matleverans, tänkte ta och byta lakan så länge i brist på annat typ..

P&K

Design

Gaah va jag vill ha en ny design till bloggen, så jävla trött på min som är över 1år gammal.
Ngn snäll själ där ute som har lite lust att hjälpa mig ? Vore såå grymt snällt!

Onsdag

Jobb,jobb,jobb..Eller aa iaf 09.30-15.00 :)
Hem till mamma för mys middag och myskväll framför tvn.

Dagen till ära vill jag säga jätte mkt grattis på födelsedagen till Robert och Jätte mkt lycka till till min Mathias som skriver teori provet imorgon ! :)

Imorgon: Jobb 15.00-21.30.

Tisdag.

Jobb,jobb,jobb,jobb...Somna sen duscha. Gjorde ingenting intressant.

Måndag.

Gick upp på jobbet kl 06, gjorde de jag skulle till kl 10 när jag slutade och åkte hem till mamma och la mig och sov med 3katter 1h. Efter de åkte jag till nästa jobb och jobbade till 16.30.

När jag kom hem somnade jag på engång, gick seriöst och la mig vid 21. Va så jävla död att jag knappt kunde stå upp!

Så intressant va min måndag, not.

Söndag.

Sov som en liten gris till typ halv 2, gick upp vid 4 och fixade här hemma. Vid 5 hämta mamma mig och vi åkte och övningskörde, gick mkt bättre än jag hade väntat mig fast vi va på väg att krocka med en lastbil..hahhaa

Iaf så blev de god middag hos familjen sen, ensam mamma söker och sen off to work. Jobbade alltså jouren så åkte bara till jobbet och sov. Fast jag sov skit dåligt och låg vaken och lyssna på massa ljud.

URCH!

Lördagen

Danne och Markus drog ngngång vid 11. Jag och Hanna somna om innan dom ens hunnit ut genom dörren, ooorkade inte bry oss om hejdå.

Vi sov väl till 15 eller ngt då Mathias kom hit med cola, då blev de donken i bakisatmosfär.

Hem och göra sig någorlunda i ordning och sen in till stan och möta Kajsa och Lukas. Det blev Harry Potter filmen som var bra faktiskt, sen hem och somna jävligt snabbt igen.

Herregud vilken jobbig lördag, va helt jävla död!

Fredagen !

Jag var helt jävla död efter jobbet men mötte Hanna, fixa lite i centrum sen hem till mig och åt middag och började dricka lite smått..

Somna i badkaret så Hanna väckte mig och jag gjorde mig iordning. Off to Harrys och mötte Johanna och Malin. Hade lite seriöst samtal med Johanna om viktiga saker, lite kärlek till varandra sådär!

Amen jag drack vin och sen är typ minnet lite halvdant, vi dansade och hade sjukt kul men de känns som timmarna är rätt borta på ngt sätt....Jag var ju så jävla trött också..

Iaf så blev de donken med Sofia,Danne och Markus sen där jag tydligen skällt ut en random kille som köpte cheeseburgare till mig och jag fatta ingenting..

Danne och markus kom inte hem till värmdö så dom fick åka hem till mig där Markus påstod att efterfest var en öl och MTV, allas öl stod kvar odrukna morgonen efter. hahaha.



Fredag it is!

Men inte fan gör de att jag är ledig, jag börjar 08.00 men är redan uppe. Vet inte vad jag gör uppe egentligen men aja... Idag är iaf en sån där dag när jag fan så mkt hellre hade lagt mig i sängen igen än gått ut i den här kylan och jobbat.

Spec när jag är ganska hundra på att jag kommer få gå ute i de iskalla hela dagen och inte slutar före 16.30.

Ikväll blir de röj iaf, fan va skoj vi ska ha tjejor!

Igår...

Jobbade som sagt 13h igår, kändes INTE!
Vid 08.30 blev jag ensam på jobbet med 3boende som skulle iväg med Färdtjänsten och de gick prima!
Sen var de bara städa och plocka lite på jobbet, hann tom med en powernap innan kvällen kom. Hade faktiskt ganska kul på kvällen, de var jag som var den vana och styrde och ställde haha :)

Aja vid 20.15 hämta mamma mig och vi åkte till coop och handla lite, vi ska fan inte handla ensama!
Sen hem och duscha och hoppa i säng.

Såg ett program från P&L innan jag somna och jävlar va jag fick gåshud, längtar så förbannat mkt tillbaka!

Torsdag och alldeles för tidigt

Shit va trött jag är! Ska gå om en kvart och jag har bara klätt på mig.
Döda mig säger jag bara, inte varit så här trött på länge..
Min prins för sov sig igen och fick springa utan att pussas hejdå, jävla bra början på dagen!

Aja ska väl dra då,KUUUUUUL!

Onsdag 17/11

Gick upp 06 och gav mediciner i bara pyamasen, kändes halv wierd.. Sen var de bara börja dagen med lite te och frukt framför nyhetsmorgon.

Vid 08.30 behaga de dagpersonalen att komma, då hade jag redan gjort klart en av dom boende... Aja jag körde mitt race och var klar i tid till färdtjänsten kom sen var de bara för mig att gå hem :)

Gick hem och la mig ngn timme sen iväg till ungdomsmottagningen där vi hade ett litet samtal och tog lite prover, har ju inte pallrat mig iväg och gjort de efter mitt ex vilda liv så va lika bra.. Får väl se vad de visar.

Fick även ett nr som jag ska försöka hinna ringa från jobbet imorgon..

aja nu blir de städa,hänga tvätt och duscha innan Mathias kommer hit efter jobbet...

Känner mig som en hemmafru ibland, Va fan ska vi äta till middag ikv?

Hade inte varit helt fel dock blir en viss person väldigt arg på mig...

Yesterday Tisdag 16/11

Jag kom till jobbet vid 08 och alla undra va jag gjorde där, jag skulle ju inte jobba...Jävla skit! Då hade chefen glömt skriva in att jag skulle jobba så inte fan fick jag nå schema för dagen eller ngt...Så de blidde intro hela dagen.

Vid 16.00 slutade vi och jag begav mig hem och städa och duscha. Sen blev de pizza middag med Jimmy, ÄNTLIGEN! Vi åkte runt och prata och lyssna på musik ett tag sen släppte han mig hos mamma.

Mamma körde mig till nästa jobb och där va de inte mkt och göra, kollade på tv och prata i telefon tills jag tillslut lyckades somna ifrån alla läskiga ljud som huset hade för sig.

Vaknade vid 03 när nattpatrullen klampa in genom dörren och förde ett jävla oljud utanför min dörr sen somna jag om tillslut!

Jag kan bara inte säga de rakt ut

men jag saknar dig som en kuk din gammle räv!!

Jag hoppas fan du tar åt dig nu mr. Jimmy för vi ses aldrig längre!!!!!!!!!

Lördagen i sin ära.

Började med en pn efter jobbet och blev väckt av världens bästa. Sen var de bara att hoppa in i duschen och göra sin fin. Åka till vega och äta fondy(stavning?) middag hos Sofie och Peter, riktigt jävla trevligt!

Där bjöds de iaf på jäger shots,cider och mojjito drinkar och jävligt trevligt sällskap!
Vid 23tiden åkte vi privat taxi till stan och in på harrys där alkoholen forts förtäras, jag och Hanna va väl rätt ensamma och lost men hade iaf jävligt skoj.

Stod och skreck på varann inne på hkp-toan "Va fan gör han på min krog?" "Sara, Ja vet inte vad den jäveln gör här!" hahahahah.

Fina fylle samtal med både räkan och Zebbe, skratta tills tårarna sprutade.

Ramla hem ensam där en söt,nykter Mathias som bara skratta åt mig.

Daniel adams ray

Sviker min rockstil och pumpar denna kille, han är ju bara för grym!

Inte en vanlig lördag..

Jag brukar nog ha sovit ungefär 2h nu om detta varit en vanlig lördag. Då hade jag varit pissfull nu och sovit gott i min säng och drömt fina fylledrömmar men icke!

Jag var inte på harrys som vanligt igår utan jag var på jobbet sen hemma framför datan och prata med Mathias. Jag hoppade väl i säng lagom till att mina vänner stog och gunga framochtillbaka till crazy nights.

Nej fan forts jag så här blir jag nog deprimerad fan. Jag är iaf uppe och ska åka till jobbet om ca 30min. Så nu blir de sminka sig och sen bara i lugn och ro klä på mig.

P&K

Nu vet jag ngn som blir förvånad ;)


Off to work, bye bitches!

Evil eye

You said I got nothing, help me just one more time!

Jag har varit duktigt idag, magvärken vägrar släppa helt så jag ringde u-mottagningen och fick en tid på onsdag. Börjar bli lite nojjig här, Hanna gör ju inte saken bättre direkt. DIN JÄVEL! men men lika bra och gå dit.

Jag ska iaf pallra mig iväg till jobbet idag, känner inte att jag kan lämna barbro i sticket när de är dans och allt ikv. Stackars boende om dom inte kommer iväg för att jag är en jävla klenis.

Så aa de blir till jobbet på gruppboendet till 22 ikv. Just nu är de Takida på högsta volym, jag tröttnar verkligen aldrig på dom :)

Kärlek.

Kärlek för mig är när man inte kan sluta tänka på personen, när man konstant i 1hs samtal har ett sånt där fånigt leende på läpparna, när man tycker sängen känns tom och stor för att han inte ligger brevid. När man saknar personen efter bara ngn dag, när man i huvudet planerar saker ihop längre fram.

När man kan se personen framför sig och bli så där barnsligt glad.

Jag har en bild som jag är förälskad i, en bild på min bra sida, en bild från när jag var som lyckligast.

Jag trodde nog aldrig jag skulle säga de här igen men jag är kär, på riktigt.
<3

Hårfärg i frillan!

Kul att Tele2 hittat till min blogg, välkommna! :)

Och här sitter jag med hårfärg i håret efter en hel dag på jobbet och sen direkt in till stan.
Har införskaffat mig en hel del, 1000kr fattigare är man nu..
Har köpt en jacka, bh, trosor, hårfärg,naglar och en liten hemlighet..

Dock suger ju jag på hemligheter så jag lär ju kläcka den här tillslut iaf..


Men men nu ska jag slänga mig i badet och ta ur hårfärgen och raka benen.

Mathias, Kom hem!!

Måste bara tillägga..

att jag saknar den här människan ngt oerhört just nu i kylan..

Lugnt

Dagen på jobbet har varit innehållsrik. Mkt skratt och flams. Jobbade med en jag inte jobbat med förrut och jävlar va skoj jag har haft. Snökaoset gjorde ju sitt lilla där med sladd med bilen och sånt skoj.

Sen hem och äta mumms middag ensam,städa av min förfallna lägenhet som annars är så städad och fin men när man jobbar har man inte tid. Sen den där duschen som jag längtat så efter idag.

Nu tänkte jag göra iordning lite varm oboy, ngn smörgås och sätta mig och kolla på gårdagens avsnitt av pensionärs jävlar. Extra skoj eftersom jag jobbar med pensinärer hela dagarna :)

Underbar dag! Fast jag är rätt seg i knopp...

Underbar dag! Fast jag är rätt seg i knoppen men det funkar ändå. Har min vanliga runda med en ny kollega, sjukt skoj iaf :) blev nyss av med en vårdtagare och kan alltså ta det jävligt lugnt till lunchen.. Undra om man ska väcka hanna på lunchen? Hon ska fan inte sova när enannan jobbar och står i haha

Tisdag och jag är helt slut

Denna vecka har haft en enda dag och jag är redan helt död. Sovit kanske 5,5h efter ett typ 13h pass igår.Aja slutar 16.30 idag,får sova då..eller fan..jag måste duscha!

aja ska åka nu.
P&K

ÄNTLIGEN hemma

Fick de gulligaste samtalet på väldigt länge idag när jag prec hade slutat sista passet, Mathias :D
Det gjorde mig verkligen på bättre humör, sen bar de hemmåt och nu sitter jag redo i sängen.

Jobb imorgon 07.00-16.30, Natti Natti!

<3

SMS-inlägg

20101108098 (MMS)

Höll på att få ett slaganfall här på jobbe...

Höll på att få ett slaganfall här på jobbet när tele2 ringde och sa att räkningen som ska betalas den här månaden var på 34 tusen, ska tydligen ha surfat på internet för varenda öre. Va tvungen att sätta mig ner tills hon kom till sak att hon skulle plocka bort den summan om jag teckna surfpaket för 129kr i månaden i 3månader. Herregud säger jag bara, kärring att skrämma livet ur mig. Aja nu är det 2h kvar på det här stället och jag har absolut ingenting kvar att göra.

Måndag 8november 2010

Jag är uppe!!! Är du ?
Enannan jobbar ju först på gruppboende 07.30- 14.00 sen 16.30-22.00 på hemtjänsten.. Det kommer alltså bli en grymt jävla lång dag för mig idag..

Aja ska platta håret och klä på mig. Hörs sen !
P&K

Midsommar 2010

Har ju inte sett dessa bilder innan så de här va ganska så skoj :)



Min helg i korthet:

Mys med Mathias.
Utgång med Hanna.
Bråk med Jimmy.
Presenter av familjen.
Söndagsmiddag med familjen.
Skratt och skämt med systers pv.
Många timmar i sängen.
Äcklig slemhosta.
Öronont på harrys.
Svart taxi.
Donken.

Okej jobbat klart på mitt gruppboende.Nu b...

Okej jobbat klart på mitt gruppboende.Nu bara vidare och lämna in lönepapper på andra jobbet sen blir det hem och duscha, städa och ta ner tvätten sen vidare till mamma och fixa till hennes katter sen kommer äntligen thias till mig :)

Himlen är oskyldigt blå

djupaste hav likaså.

Älskling, jag vet hur de känns när broar till tryggheten bränns.

Thias

Imorgon kommer Mathias hit men de låter gulligare med bara thias...thihi

Torsdag 4/11

Va ju hemma sjuk igår men idag funkar inte de. Jag måste helt enkelt pallra mig iväg till jobbet. Tur att man inte börjar före 15.00 och sen är de bara imorgon kvar sen är jag ledig.

Är mkt mkt bättre idag och känner att jag kommer orka jobba hela kvällen men först ska de städas här och gås till ica för att köpa frukost.

Imorgon blir de ingen utgång som de brukar bli, imorgon blir de bara mys hemma hos mig med en saknad person. Känns bra att vara nykter denna helg och slippa alla intriger på harrys.

Fan man skulle kunna göra en dokusåpa av fredagarna och lördagarna på harrys, lovar att de skulle vara jävligt underhållande för dem som tittade för de är de fan för oss som är där. Iaf för mig och Hanna som oftast är utanför intrigerna och bara dras in i dom genom våra vänner. Harrys har blivit ngn jävla incest familj, alla ligger med alla och alla skryter om de! Greeeat forum att vara på men jävlar va kul man har där! :)

Aja denna helgen får harrys klara sig utan världens bästa Sara, synd om er ! Endast en person som får underhållas av mig denna helgen, and I know he likes it! ;)

Take mee ouut tonight!

RENT

Vill du charma mig till 100% så ska du kunna texterna i rent och ha filmen, en bonus om du kan sjunga dom också! Raaawr säger jag bara!

Min absoluta favorit musik,musikal och film!

Sjuk och tankspridd

När man ligger hemma i sängen i typ 13h så hinner de med mkt tankar...

Hanna sa till mig igår "Sara, du är klar nu" och jag känner ju de ngnstans själv också men vågar jag känna de ?

Jag har tänkt mkt mkt mkt idag, jag känner ju en stor saknad efter de som varit men samtidigt vet jag ju att jag kommer börja störa mig på vissa saker igen, elller...?

Jag saknar armarna hela tiden, saknar pussarna och värmen..

Fan va kul

Somna i tid och sov som en liten gris tills för ca 1h sen när jag vakna i världens jävla feber frossa och kan inte somna om nu. Fryser som ett mongo men så fort jag lägger mig under båda täckena börjar jag svettas flodder.. Det blir alltså till att sjukanm sig från jobbet imorgon, ska ju liksom upp om 3h och forts de så här kommer jag vara ett vrak imorgon..

Problemet är bara att jag inte fått ngt nr dit man sjukanm sig så får nog bara bli till att ringa kontoret och prata in på telefonsvararen och hoppas på de bästa för shit va jag inte mår bra.

SMS-inlägg

20101016078 (MMS)

Tänker på er!

Sånt här får inte hända, sånt här händer inte folk i min närhet!

Tycker så grymt synd om er, tänker massor på er.
Finns här om ni behöver ngt.

Söndag.

Ensam gick jag upp när klockan ringde 04.45, helt svart ute och jag fick ändå ta mig en promenad upp till centrum. Inte ett dugg road av att de skulle ta mig 1,5 h till jobbet idag.

Kom till slut fram och fick jobba med skönaste tjejen ever, skrattat så jag fått ont i magen idag. Slutade redan kl 12 och tog mig hem för en mysig power nap. Sen blidde de iaf städ och dusch innan jag drog till tåget för att ta mig till heron city där jag och Hanna mötte upp nicklas och John.

Blidde alltså biomys denna söndag till ära, Paranormal activity 2 för att vara mer exakt.

Efter filmen körde John oss till Björkdalen(?) där vi mötte Jimmy och åkte till skogskyrkogården för att gå på minneslunden och titta på alla ljus. Personligen tänker jag inte åka dit fören nästa helg och tända ljus för mina nära.

Aja, hemma nu iaf :)

Lördagen

Den va ju mindre bra, bakis som ett jävla djur vakna jag inte före 14 och skulle försöka skynda mig in till stan och möta Hanna för att bakis äta..Dock kom jag fan inte ur sängen, va helt jävla slutkörd.

Efter många om och men kom jag till tåget och mötte hanna, blev pizza sen hem och sova i badkaret för min del. Direkt ner i sängen och glo på paradise hotel, lite sovsällskap och sova tidigt. Jävla tur att man drog tillbaka klockan i natt säger jag bara!

Allright, Fredagen!

Shit vilken underbar fredag, IGEN!
Sov till typ 13, åkte till centrum och mötte upp Johanna. Gick på systemet och lite sånt sen hem till mig och laga mat, gourmet middag alltså!

Började dricka lite smått och Hanna döck upp, vi gjorde oss klara och drog in till stan. In på Harrys där vi mötte Tom,Freddie och Louize. Hade sjukligt kul och sen drog johanna och Louize men Jag, Hanna,Freddie och Tom forts.

Fick med oss Tom upp på scen och kramas till crazy night, träffa även Danne denna kväll och alla andra harrys nördar.

Helt underbart kul ute kväll, trotts den feta dissen i garderobskön så är jag grymt nöjd och slampan fick sig en rejäl diss hon med, MOHAHAHAH!

Hamna iaf i kungsängen och hade världens bästa natt!
Over and out,jag vet att ni är avundsjuka på mitt braiga liv men de kostar mkt att ligga på topp ska jag säga er!