Sandhamn

Vilket jävla dreamteam av killar dom valt att filma alltså, hahaha säger jag bara! Sjukt roligt program iaf :)

Allt för min syster/ My sisters keeper.


Jag har aldrig gråtit så mkt till en film i hela mitt liv. Den har ett så jävla bra budskap men herregud va sorglig den var. Jag började gråta 10min efter filmen börjat och forts 10min efter den var slut. Var tvungen att ta en paus tillochmed, klarade inte av att gråta så mkt när jag är så täppt. Men se den! Den var sjukt bra.

Sjuklings dag

Efter en nattprommend med Malin och 3 killkompisar så mådde jag piss dåligt imorse. Kom inte ur sängen, hostade upp lungorna genom munnen och snorig som fan. Urch Urch Urch... Men men jag tillbringade dagen kvar i sängen och kollade på film.. Åt tonfisksallad till middag och har endast slappat..

Tråkigt dag.

Jävla mongo Tisdag.

Mådde pissdåligt, gick upp och fick i mig frukost och ännu ett piller. Mådde lite bättre efter flera alvedon också. Mamma hämtade mig så prommenera vi lite i centrum, fikade gjorde vi också. Mys Mamma :)

Sen bibblan där jag mötte Hanna & Tedden, in i centrum igen och köpa nya jeansleggings. Aja sen hem till mamma och hjälpa Johanna & Malin med läxan, lallade lite också.. Mös med bebiskatterna :)

Nu är jag iaf hemma, gjort loppor med hanna ikväll. Hon kunde ju INTE göra de iaf... Jävla bengtsforsare alltså...hmmmmm....

P&K

HIhi :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Så typiskt.

Hade ont i halsen i förrgår när jag gick och la mig, tänkte ärch va fan de går över. Vaknade igår och hade ännu ondare men var ändå pigg och så... Jobbade kvällen igår och blev bara värre och värre, kroppen började göra ont, huvudet känndes som en vattenmelon och febern steg mer och mer...Så jag åkte direkt hem igår efter jobbet och la mig och sov.

Tog 1 piller av pencillinet jag har kvar från förra halsflussen, farligt att vara undersköterska och diagnosera sig själv men va gör man inte ? Har sovit oroligt i natt, först för varmt sen för kallt. Jävla feber.
Ringde jobbet vid 07 imorse och sjukanmälde mig, hatar de men skulle inte kunna jobba med denna feber alltså, inte en chans.

Aja jag ska försöka få i mig frukost sen blir de väl ligga framför tvn hela dagen, SÄMST!

Godmorgon,vilken underbar dag!

Or not! Jag har dödsont i halsen, känns som jag river upp sår så fort jag sväljer och vill bara skära bort hela halsen. Fan att man ska få så nu? men de skiter jag i, jag går och jobbar ikväll iaf OCH imorgon kväll! I dont give a fuck. Får försöka knappra lite alvedon så blir de bra. Nu ska jag iaf käka frukost så vi hörs sen :)

P&K

Godnatt mina vänner!

Jobbet gick bra, hade kul på båda avdelningarna och mötte Hanna i centrum efter så nu ska jag hoppa i sängen :)

Jobbar imorgon med, 15-21.30 så vi hörs innan så klart :)

P&K

Jobbsöndag..

Jag gick upp vid vad jag trodde var kl 10 men visade sig vara kl 09, hatar de här med ställa om klockan när visa saker ställer om sig själva och vissa inte. Aja jag kollade klart på "Dumpa honom" som jag somna till igår och kom nyss ut ur duschen. Jag är sådär dunder trött idag, jag somnade i badkaret tillochmed. Urch. Och inte kan man gå och lägga sig och sova en timme heller för om 1 timme ska jag åka till jobbet för att tillbringa kvällen in action. Aja de är pengar iaf och jag är skit trött. Får sova på rasten, om jag får ngn vill säga....

P&K

Lördag.

Okej som ni kanske såg så hade jag jävligt kul igår tills vi blev utslängda, de förstörde min kväll kan jag ju säga. Jävlar va arg jag var men men vi gick ju vidare iaf sen blev de nattbussen hem med många spännande människor. De är en upplevelse i sig att åka nattbuss hem en löningsfredag alltså. Jag gillar de grymt mkt kan jag ju säga!

Sen blev jag även bombad i natt av snöbollar på min ruta, TACK SÅ MKT! Aja jag somnade vid halv 6 och vid 07 ringde Johanna mig och telefonen dog så jag somna om innan jag hann svara, haha.

Aja idag har jag inte gjort ett skit, duschat och sånt sen en prommenad hem till mor min för middag och mys typ.
Och nu är jag hemma igen och ska väl krypa ner snart, jobbar ju imorgon igen.

Mohahaha

fylle inlägg IGEN!
Måste bara berätta de här. Jag,Malin,Carro och vishyvatten höll på att kissa på oss så vi tog chansen och tog en av toaletterna på killarnas bara att då kom de in 2vakter och hämta oss OCH slängde ut oss? va fan är felet då? jo då säger dom "nej men vi har haft en våldtäkt och har strikta regler" Men för i helvete vi var 4 tjejer? Vi kissade inte fan våldtog vi varandra? vi fick inte ens tvätta händera nej de var diiiiiiiiirekt UT! genom garaget också? och tillråga på de så möte vi mitt ragg från förra helgen där, så jävla typiskt...Jag som typ ville? Aja mötte även mitt enda one night stand som tydligen vill träffa mig nykter? Får väl se om han hör av sig ngt i veckan då? jävla pucko! Aja de var min kväll eller nej VÄNTA! Hanna blev utslängd också efter oss! För att!!! hon bjöd på dricka genom stacketet, hahahahha. Så vi drog till viktoria, jävla B ställe blääääääää...

godnatt!

Fredag tjohej!

Jag har prec vaknat, somnade tillslut igår och jag har en del att fixa innan jag måste börja röra mig till jobbet för att jobba kväll. Bla komma på vad jag ska ha på mig ikväll efteersom jag kommer åka direkt från jobbet in till stan och gå på hbj :)

Så vi hörs nog inte igen förens imorgon om jag inte får för mig att slänga in ngt fylleinlägg inatt :)

P&K

Just nu

vill jag bara krypa ihop i ett knä på ngn som kan torka mina tårar och säga att jag duger precis som jag är. Helst av allt skulle jag vilja krypa ihop i hans knä, han som engång i tiden älskade mig.

Och så ska man jobba imorgon, lägligt verkligen!

Insett.

De tog mig all min kraft, min styrka, liter vis med tårar, sönder slagna händer, all min ilska, liter vis med alkohol och många sömnlösa nätter för att komma dit jag är idag. Jag är inte stolt över min väg hit men jag är stolt över den jag är idag. Jag är stolt över att ha tagit mig så långt, stolt över allt jag gått igenom på vägen hit. Jag har krossat många hjärtan men framförallt fått mitt eget hjärta utdraget,trampat på och spottat på. Jag har sakta men säkert plockat upp de igen och bit för bit reparerat de. De tog mig lång tid att släppa min stora kärlek, mitt hjärta,mitt allt på jorden. För ja han var mitt allt, jag levde för och genom honom. De har krävts många förlåt för att vi ska kunna ha den kontakten vi har idag, de tog många arga dagar innan jag bara kunde acceptera en sådan sak som hans msnnamn eller bilder på facebook. De tog många månader innan jag kunde acceptera att de mina vänner sa var sant, att de inte bara varit mitt fel att de blev som de blev. Jag kommer alltid tycka att vårat förhållande var värt ett bättre avslut, att jag var värd ett bättre avslut men jag har också insett att man inte kan dra tillbaka tiden, att han inte kan ändra på de som hänt.

De går inte att räkna hur många nätter jag suttit med ett tangentbord dränkt i tårar och skrivit mail efter mail som jag aldrig skickat iväg. Hur många gånger jag har ropat på hjälp medan de inte stått någonannan än jag själv där att ta mig i handen, ingen kunde hjälpa mig. Jag grävde ner mig i mig själv och drack mängder med vin när ingen visste. Jag spenderade många långa nätter på mitt köksgolv eller med Loi i telefon, den enda människan som lyssnat när jag desperat ropat på hjälp utan att ens kunna prata ordentligt pga alla jävla tårar.

Tårar är ngt som alltid varit jobbigt för mig, tårar är ett tecken på svaghet. Jag gråter väldigt lätt och väldigt mkt, jag är sjukligt känslig och dränker mig själv ofta men känner mig alltid starkare när jag fått gråta av mig.

De jag ville säga med de här var att anledning till att jag är den jag är idag är tackvare de jag fick gå igenom på dom 6månaderna, de var inte bara slutet på mitt förhållande de var även slutet på en del av mig, en del jag hatat i 6år.

Nej, de här är inte för att ngn ska tycka synd om mig eller ngt sådant så spara på såna kommentarer :)

Jag är...

arg, grinig, frustrerad och jääääävligt irriterad!
De känns som ALLT jag gör bara är fel,fel,fel,fel! Jag ställer upp, jag ringer när jag lovat,jag försöker och hjälpa men de duger aldrig. Jag får ta så mkt skit,höra att jag är så dålig och allt möjligt. Gaaah jag blir knäpp på de här!

Hej Torsdag!

Jag mår bättre. Jag har sovit gott utan drömmar :)

Idag är de 2veckor sedan jag pierca mig så idag blir de in till ANT och kolla så den läkt och förhoppningsvis korta ner staven. Ska även gå i affärer med mina tjejor :)

Men men nu blir de frukost. Vi hörs senare :)
P&K

Urcha :(

Ett råd till alla bantare där ute: Ersätt inte lunch och middag med naturdiet shaker och ta bantningspiller och dricka massa kaffe på en dag, de är skit! Jag gjorde de misstaget idag, var faktiskt inte meningen att de skulle bli så. Men aa jag fick stora kramper i magen, mår illa och känner mig allmänt hängig och yr i skallen. Jag vet att jag blir så när jag inte äter, jag kan inte ersätta 2 mål mat med shaker på en dag. Och tror inte bantningspillrerna var ngt som gjorde saken bättre. Jag är helt jävla slut och har nu på kvällen fått i mig en banan och en blodapelsin.

Jag ska göra rent kattlådan sen ska jag faktiskt krypa ner i sängen och se på ngn film eller ngt. Mår alltså inge vidare alls. Hoppas på bättring imorgon, ska försöka få i mig ett glas fil för att neutralisera magen lite.

P&K

Godmorgon(?)

Eftersom jag kom i säng så himla sent igår sov jag länge idag också. Vaknade nyss och har bara varit uppe och tagit en cigg.
Idag ska jag iaf städa här hemma, duscha och sen leka med Hanna :) Ingenaning om vad vi ska göra men ngt kommer vi alltid på.

Aja ska börja med att äta ägg typ.

P&K

Tisdagsnatts nöjen

Malins dator krasha så jag fixade så att A skulle formatera om den bara att hon inte vågade vara med honom själv så självklart fick jag följa med dit vid 11 igår kväll. Möte 2 killkompisar till på vägen dit och tog en cigg, slutade med att dom också följde med till Malin där vi blev kvar till 02 i natt. Satt och snacka, rökte vattenpipa och glodde på tv.

Kom hem och satt uppe till 04 och snackade med en kompis på msn, helt jävla slut gick jag till slut och la mig.

Skridskor idag :)

Jag var Bambi på hal is. Jag slikade sarjen de första 20min. Jag hade jätte ont i fötterna. Men jag hade grymt jävla kul!


Skridskorna äntligen spända,efter många om och men haha.

Så jävla charmig min, koncentration på hög nivå!

Ny mp3 och hörlurar :)


Min nya Denver mp3, sjukt liten och behändig. Im in loooove!

Och nya rooosa skullcandy hörlurar, as bra ljud!

Niceig måndag (?)

Mötte Malin vid ica, gick till Hanna och hämta min nya mp3. Sjukt nice är den :)
Sen ÖB där Mallan handla lite och vi åt bland annat glas på småbitar och Sara skönk ner i snön som var upp till höfterna, SOM VANLIGT MIN TUR! haha

Iaf så tog jag en kaffe på donken, köpte gryma hörlurar på siba och sist var vi och lalla på coop.
Färgat Malins hår har jag hunnit med också, ättit shake och sallad till middag OCH vi har skallat mandlar också, fett nice måndagskvälls nöje alltså.
Aa de var nog allt tror jag.

Måndag iiigen.

Hej och hå. Jag råka sova länge idag, till 11.20 typ. Har ättit frukost och inget mer. Vad händer idag ? NO IDEA!
Eller jag & Malin ska gå och sola om hon nu kan vakna ngngång ? Inte vanligt att hon sover så här länge ?:S

Aja. Puss påre!

Söndag.

Ensam, deppig och trasig. Jag hade den roligaste fredagen på länge, jag hade en mysig lördag. Ändå är jag ensam och deppig idag. Det är ngt seriöst fel på mig. Kan vara vädret som är skit idag igen? Aja skitsamma.
Jag ska ta mig ur sängen när jag pratat klart och göra mig iordning, äta frukost, dammsuga. Kanske ska unna mig ett långt bad idag ? Skulle ju inte vara helt fel faktiskt.

Söndagsmiddag hos mamma idag också,mys..

P&K

Hbj igår.

Trevlig kväll med tjejerna, eller aa Malin drog hem vid 01 så var med Hanna och ett killgäng vi hittade där. Från värmdö, alltså känner alla mina gamla klasskamrater. Blää!

Aja blev en prommenad mitt i allt och de var väldigt trevligt. Men nog om de.
De var en trevlig kväll, tack för de!


:D

Latat mig hela dagen, legat i soffan och glott på "Dating in the dark" på datorn, fan vilket sjukt program men även dödsskojigt. Nu sitter jag och häller i mig en cambrigde shake till sen lunch, vet att de blir rätt sen middag också så de gör inget. Ska snart börja sminka mig och klä på mig. Börja röra mig mot handenterminalen och möta Hanna som kommer från jobbet.

Va fan ska jag ha på mig ikväll då? Alltid ett mysterium :(

BTW, min piercing är typ läkt nu så staven är sjukt jävla lång. Tuggar på den när jag äter, den skaver mot tanden bakom och aa är bara allmänt i vägen. Tur att man ska till ant på torsdag och förhoppningsvis få den nerkortad. Eller byta till ring på en gång kanske? :)

Nej nu är shaken slut så ska sminka mig, hörs sen.

Äntligen midssommar.

Innan jag börjar måste jag bara säga en sak:
Jag såg en film innan jag somnade igår, äntligen midsommar. Och de är nog en av de sjukaste filmer jag sett på väldigt länge. Helt flippade människor och vilken sjuk midsommarafton dom får alltså. Men grymt rolig var den, många skratt. De va skoj :)

Godmorgon älskade Fredag!

Jag har sovit gott i natt, har ni? :)

Älskar godnatt sms, sover alltid mkt bättre efter jag fått ett gulligt sms :) Så tack A för att jag fått sova bra i natt. Behövdes med tanke på hur mkt jag har att stå i idag. Ska städa här hemma på dagen och kl 17 ska jag möta Hanna vid handenterminalen och så kommer Ted och hämta oss. Jag ska stor handla på Öb och coop.

När vi gjort de blir de hem hit och duscha,laga mat och göra mig iordning. Idag bjuder jag mina tjejer på middag och dricker lite vin. Sen blir de till Hbj, äntligen! Älskade carzy night på Hbj, jag har varit borta alldeles för länge därifrån :(

Aja jag ska väl börja här hemma nu, börjar med frukost :)

P&K

Ballar av stål

Innan jag somnar ska jag se söndagens avsnitt av ballar av stål. Har redan börjat kolla och förtillfället är de "strippan" HAHA så jävla sjuk! Kommer skratta mig till sömns, herrejävlagud! Om ni inte sett de, SE DE!!

Svagt.

Det är svårt att gå vidare när man väl stannat
Tar ett steg fram, men faller alltid två steg tillbaks
Och även om man blundar, försvinner ingenting

Det är svårt att glömma allt det där som gör ont
Minns oftast det svåra, det som sårar
men det spelar ingen roll hur mycket man gråter, tårarna tar aldrig slut

Det är svårt att gå vidare, när tiden slutat gå
Allting stannar upp, utom livet runtomkring
Och även om man slutar tänka, hinner alltid tankarna ifatt

Men det sägs att det är så man blir stark i sig själv
Utan mottgångar kan man inte växa sig stark
Jag måste vara jävligt stark
Men ändå…

Så svag…

Slapp Sara

Va har gjort idag? INGENJÄVLATING!
Jag har gått till ica sen har jag suttit framför datorn och pratat med en och samma person HELA dagen, ganska givandet faktiskt. Fått mig att tänka om inte annat.

Aja sen har jag ättit min chake till middag, badat och läst min bok. Just förtillfället sitter jag och glor på "Sveriges fulaste hem" ganska roande faktiskt. Ska i pausen ta en cigg och hämta lite bär och mjölk, i brist på annat typ.

Min dag har sugit, jag vill bara sova och vakna upp till morgondagen. Wiiiie imorgon händer de mera :)

Mumms!

Finns de något godare än en kopp kaffe och en cigg ? De är iaf min favorit. Älskar att stå på balkongen och bara röka i slow motion med en kopp kaffe i handen, mmmmm...

Torsdag, fredag imorgon.

Godmorgon, eller ?
Vaknade 04 och kunde inte somna om före 05 igen..URCHA! Så iaf jag gick upp vid 10. Har smsat lite med Babe och tagit en cigg.. Vunnit min tradera auktion och lite sånt. Pratat med Joooonis också, träffa han när jag drar till Gbg i sommar :D

Iaf ska jag vandra till ica och köpa cigg och mjölk nu.
Vi hörs :)
P&K

Mjaooo

Blev inget till Malin, tog en prommenad till mamma istället. Bara för att fördriva tiden. Kollade på när dom åt middag, drack kaffe. Pratade och farmvilleade med min bror. Hängde med min syster. Pratade med min underbara mormor i telefon. Pratade med Mamma. Ja thats it typ.
Fick skjuts hem av min styvfar och var väl hemma vid 22. Är dödstrött så nu blir de ner i sängen och somna till lite härlig lugn musik på spotify. Kanske drar av några sidor i boken först?

AJA!
Hörs imorgon.
P&K på er!

Ojdå

Vid 11 kom jag fram till att jag gjort allt jag skulle i lägenheten och var värd en liten power nap på 1h men den timmen blev flera.Jag drömmde ngt helt sjukt, vaknade till och somna om för att komma tillbaka till drömmen. Hatar att drömma  om mitt ex ändå är han oftast med i mina drömmar, de är så sjukt.

Vaknade iaf för ca 20min sen av att Malin ringde och väkte mig för då hade hon, duktig som hon är jobbat klart för idag. Hon jobbar, jag sover :P Iaf så hade jag ÄNNU engång mixat ihop dagarna och trodde jag skulle till stallet idag fast de alltid varit på torsdagar..Vad är felet på mig då?

AJA ska fixa till mig lite, vakna ur drömmen och gå till Malin som bjuder på "Drick din bantningsshake här och glo på mig när jag äter middag" haha.

Hörs later ;)
P&K

Hallo beautiful!

Gick upp vid 07 och lallade runt lite. Fixade mig och sånt där tjafs! Sen vid 08.15 kom Jane och hämtade mig så blev de frukost och prat på okq8 då vi inte hann till centrum.

Hade ett läkarbesök kl 09, eller aa hos arbetsterapeaten (Stavning?). Var bara utvärdering av mitt bolltäcke som ligger på garderoben,haha. Och nu är jag hemma igen. Ska hänga lite tvätt och fixa sedan vetefan vad jag ska tillbringa min dag med att göra? Plugga? Kanske...
Ska gå igenom papper och slänga skit som inte är nödvändigt längre.

Ur mina högtalare(tvn) idag kommer iaf HBJ musik. Förtillfället är de "Youre the voice- John Farnham" Älskar den låten på Crazy nights på HBJ, Allsång på hög nivå! Älskar HBJ, finns inget bättre ställe att tillbringa helgerna på.
På fredag kör vi igen!!!

P&K

Let me be myself.

I guess i just got lost
Bein' someone else
I tried to kill the pain
Nothin ever helped
I left myself behind
Somewhere along the way
Hopin to come back around
To find myself someday

Lately i'm so tired of waiting for you
To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time
Just let me be myself
So i can shine with my own light
Let me be myself
Would you let me be myself

I'll never find my heart
Behind someone else
I'll never see the light of day
Living in this cell
It's time to make my way
Into the world i knew
Take back all of these times
That i gave in to you

Lately i'm so tired of waiting for you
To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time
Let me be myself
So i can shine with my own light
And let me be myself
For a while, if you don't mind
Let me be myself
So i can shine with my own light
Let me be myself


That's all i've ever wanted from this world
Is to let me be me

Tisdag igen.

Hade bråttom i morse så hann inte blogga då. Blev iaf upp 8.30 och duscha och göra sig i ordning. Tåget till stan och möta Mallan, ta en kaffe och sen lalla vi bara runt i lite affärer och kolla runt typ. Gick i de fina vädret och bara glassade.

Sen hem igen, möta Hanna och lalla med henne lite. Ringde 3 och sa upp mina abbonemang. WIIE dock får jag paya till Juli och oktober när dom går ut men sen är de nog!!!

Sen gick vi hit, fotade tradera prylar och mina bebisar. Sen till Hanna där vi har hängt med mor och far 2.

OCH nu är jag hemma :) Sitter och väntar på att mongo Hanna ska skicka över bilderna så jag kan lägga ut skiten på tradera och bli av med ett moment i mitt liv :)

Sen blir de nattinatti för Sara som ska upp kl 07 imorgon och käka frulle med Jane, muuusssigt!

P&K

Sleeeeeeeeep

Nu hoppar jag i sängen! Vi hörs imorgon!
Pusspåre!

I dont wana know

Blev bättre. Mötte Malin vid ica sen slå in traderapaket och skicka i väg dom i centrum. Sen blidde de en sväng till mamma för lite prat och häng med lilla syster. Skulle haft sleep over hos mig i natt men vi måste åka till stan kl 10 imorgon så sleep overn får bli en annan gång.

Min syster har en kille med bil? Va fan gör jag för fel ?

Idag...

vill jag bara gråta. Jag orkar inte hålla tempot uppe och jag vill bara sätta mig i ett hörn med min mp3 och gråta en stund. Urcha.

Måndag.

Nu är jag trött på depp musiken som kommer ur mina högtalare och jag är trött på Malin som klagar på att jag aldrig kommer upp i tid när hon själv inte gör de. Jag är uppe men inte fan svarar hon liksom ? Trött på Hanna som aldrig kan höra av sig, upp till mig om vi har kontakt eller inte. Trött på Jerry som drygar på msn. Trött på mamma som klagar om skolan. Trött på ALLT! 

 Så jag ska äta frukost och sen dra på mig solbrillorna och gå ut och gå ensam istället. Skingra tankarna med hög Takida i mina öron och bara gå. Börjar känna mig som en fånge i min längenhet. Älskar mitt hem men har spenderat alldeles för många depptimmar innanför dom här 4väggarna nu. UT SKA JAG!

Hej så länge!

Kan inte sova.

Visste att de skulle bli så här. Går från rastlös till deppig. Känner mig bara allmänt jävla ensam. Jag saknar en viss människa så de gör dödsont. Jag sätter mig själv i en jävla situation men jag kan inte klippa banden. Jag kan inte torka tårarna och gå med ryggen rak. Hur jävla gärna jag än vill lura alla er och mig själv så har jag inte gått vidare. Jag har gjort ALLT för att få de att funka, jag har gjort ALLT som den här människan bara skulle hata för att bevisa för mig själv hur mkt jag har gått vidare. För att visa för mig själv hur stark jag är, men jag är så jävla svag. Svag för honom. Jag vill bara vrida tillbaka klockan och rätta till allt, rätta till mitt liv som var helt för planerat.

Jag vet att du tänker på mig när du är med henne, du har själv sagt de. Jag vet att du alltid kommer älska mig på ett sånt där barnskligt sätt som gör dig knäsvag men de räcker inte till för hon har de jag inte har. Hon har tålamod, acceptans och en villkorslös kärlek. Allt de jag en gång i tiden hade. Jag älskade dig villkorslöst, stod vid din sida i vått och tort. Jag älskar dig fortf, innerstinne i mitt hjärta kommer du alltid att finnas. Jag kan inte släppa dig! Jag älskar dig lika mkt som jag gjorde för 4 och ½ år sedan, jag är lika kär i dig nu som för 6år sedan. Är jag tragisk? De har ändå gott 6månader sedan de tog slut. Men kommer de någonsin ta slut helt mellan oss?

Rastlös.

Jag fattar inte, jag kan sitta hemma hela dagen utan att känna mig rastlös men så fort de blir kväll så får jag ngt jävla behov av att göra ngt. Jag känner mig så jävla rastlös. Sitter och tuggar på piercingen som bara svullnar mer och mer ju mer jag leker med den. Funderar på att sätta på "Space buddies" och sova för att slippa ha så här jävla tråkigt! Jag orkar inte göra ngt men de kryper i hela kroppen! Men borde gå och lägga mig då jag och Malin har en prommenad inplanerad kl 10 imorgon.

My sunday.

Efter fredagnattens toakatastroff tar jag de jävligt lugnt fortf. Vaknade dessutom med världens magkramper i morse så magen är inte helt i balans ännu men de kommer. Är ju helt pigg iaf,seg som vanligt bara.

Tog en isprommenad hem till mor med Malin, skulle fan varit smidagare med skridskor än skor. Hängde lite och pratade, min knäppa mamma märkte inte ens piercingen? jag som tycker den syns som fan men hon kolla mig i ansiktet flera gånger utan att ens fråga. Fick även ta med mig lite bakteriedödande gurggel och sprit att tvätta den med utan att hon frågade va i helvete jag skulle ha de till ? AJA hon e knäpp hon.

Middag fick vi också och kaffe och lite kaka. Kattungarna ser fortf ut som små råttor men nästa söndag när vi kommer på söndagsmiddag kanske dom har öppnat ögonen och börjat gå runt lite iaf. Sen iaf så blev de dags att gå hem efter mamma tryckt på mig lite matvaror som vanligt. Hon är så rädd att jag inte äter ordentligt.

Söndagskvällen spenderar jag framför tvn under filten med mina 2 odjur, bara ta de lugnt vill säga.

Nu drar jag!

till mor min!
SE YAH LATER!

Sliter mig mot min egen vilja.

MÅSTE hoppa in i duschen nu, måste fila fötterna och raka benen. Så får slita mig från min drömman nu,tyvärr. Men råkar veta att han är kvar när jag kommer tillbaka :)

Så vi hörs lite senare :)


YES!

Vaknade för ca 30min sedan och sitter med en isklamp på läppen, svullnar alltid som fan över natten. Gör ganska ont så vill få ner svullnaden så snabbt som möjligt.

Iaf så tänkte jag börja städa och hoppa in i duschen och bara ha mtv på i bakgrunden men gisssa då vad jag hitta för program som går 100ggr idag med? JAPP "life of Ryan" Så jag slog mig ner i soffan istället och glor på min drömman, dock samma avsnitt som igår förtillfället men vad gör de då? Jag älskar honom så kan inte få nog!

Han är ju bara för snygg och charmig,tooo die for!

Min absoluta drömman.


Ryan sheckler, proffs skatare.
Kollat på hans realityshow hela dagen och han är verkligen to die for. Så jävla het!
Vill typ gifta mig med honom på engång!

Melodifestivalen

Ättit lite till och fått behålla allt men känner mig ändå inte tillräkligt bra för att gå på krogen och härja. Känns som jag behöver ta de lite lugnt. Jag har inte magsjuk jag tror mer på att mina kropp valde att säga ifrån igår. Jag har festat på tok för mkt,bantat som fan och piercade mig i torsdags, de blev lite mkt bara. Så Malin kommer hem till mig så ska vi bara äta chips och dipp och titta på melodifestivalen. De kan bli mysigt de med, eller hur ? Antagligen lär vi bara sitta och garva och kommentera alla bidragen men vad gör de då?

Osminkad,ofixat hår och mjukisbyxor. Thats how we do it!

Innan magen la av.


Fan va snygg man blir på kort alltså.

Misslyckat!

Var bara hemma igår och fixade lite. Gick till Malin vid 8 och drack 2glas vin. Prommenad till olearys med Jessika och Malin. 1cider där och kom ner på nedervåningen där min mage inte ville vara med längre. Spydde på toan och tog en ensamprommenad hem. Legat på toan hela natten och nyste pyttipana över spegeln.

Nej jag spydde inte av drickan, jag måste vara sjuk. Jag brukar liksom normalt kunna dricka näästan hur mkt som helst utan att må illa så de här är helt otroligt. Jag är helt jävla sänkt idag och har inte kommit längre än till soffan. Ättit lite ris och några köttbullar för att dämpa hungern och även tryckt i mig en ipren. Vatten häller jag i mig liter vis och men ändå är jag ständigt törstig.

Planerna om Harrys ikväll och Thåström blir alltså inte av. Jag ska sitta i min soffa och titta på melodifestivalen. Spyr jag inte mer kommer malin hit och joinar mig.

Fy för att må så här.

Nya bilder.


Så, passar jag i piercingen eller vad?

Fredag igen.

Haft jäätte svårt att sova i natt, kunde bara inte slappna av av någon anledning men tillslut gick de. Vaknade vid 10 och har inte gjort annat än tuggat på en isgrej. Är jätte svullen idag, ser ut som jag fått stryk i natt typ. Men han som pierca sa de också "Eftersom du röker kommer du blir mer svullen" Så ska dra ner på rökningen också. Men men vad ska göras idag då?

- Dammsuga, gjort.
- Bada katter.
- Bada mig själv.
- Ta ner tvätt.
- Tvätta.

Såå de är bara att sätta igång, men börjar med lite frukost!

Done!

Vaknade i panik vid 12, Malin skulle ringt och väkt mig kl 10. Meeen min telefon är avstängd, en räkning försenad nämligen. Så aa jag är utan telefon. Kasta mig på datorn och fick tag på Malin.

Prommenad till Tattoo give and take här i haninge men där gjorde dom inte de vi ville ha. Så blev till Ant i stan. En prommend på gammla stan och sen var de dags. Malin började och var jätte nervig. Sen var de min tur och de gick as bra, så fort att man inte hinner känna.

SÅ...vill ni veta vad jag gjort nu ? :)

JAPP, jag har piercat mig :D:D:D:D

IMORGON IMORGON IMORGON!

Finally blir de av, jag som tjatat så jävla lääänge! Och nu har jag och Malin tagit tummen ur röven och bestämmt att imorgon går vi dit och bara gör de! FETT BRA!

Ni får se imorgon ;)

Kvällsmål:


Dock hade jag kalkon och gurka på mitt knäckebröd :)

My day in words

Prommenad till mor min me Malin. Åt lite smörgås med min syster och Anna. Snackade lite och blev mobbad. Aja sen blev de tillslut coop och handla. Flammsa lite som vanligt.

Buss till Malin, laga mat och jag diska åt henne. Är jag inte världens bästa vän eller vad? Sen blev de lite planering och efterlyst på tv. Mera tv och sen skalla mandlar (?)  Hem för mig.

Vikt tvätt,hängt tvätt och gjort iodning allt för att krypa ner och sova.

Längtar STORT till imorgon, varför får ni veta imorgon :) Min & Malins hemlighet, haha!

14.15

Jag har dammsugit, startat tvättmaskinen & diskmaskinen, duschat, fönat håret och städat upp lite. Jag tänker inte skotta klart ballkongen i dag, min rygg pallar fan inte de. Jag ska göra mig iordning nu sen dra till Malin för en vidare promenad till coop så hon får handla lite. Och förbi mamma då också. Wiiie.

Kommer Hanna bli min nya kp efter sista Mars ?:)

Skotta Skotta Skotta!


How do you like this? Sara in action!

Hej onsdag 10de Mars!

Jääävlar vilken träningsvärk jag har alltså, ryggen är helt förstörd. Känner mig som en gammal tant när jag rullade ur sängen för ca 1h sen. Kollade ut och vilket jäkla väder vi har, så underbart fint.

 Jag ska ta tag i dammsugandet och starta en tvättmaskin sen käka frukost och duscha. Vet inte om jag ska försöka få bort den sista snön från ballkongen också, så de är gjort liksom? Bara trycka mp3n i öronen och göra de i rally fart. Aja de är dagens planer än så länge. Ska hem till mamma och hämta kattmat också och handla med Malin. Mer vet jag inte idag :)

Vi hörs senare.
P&K

Godnatt

Nu säger en slut körd Sara godnatt och kryper ner i sängen och slåss om plats med 2 katter.

GSH

Enannan film ALLA måste se är ju Green street Hooligans, helt förälskad i den filmen också.

Jävla klenis Sara!

Såg Amerikan History X(IGEN) hos Hanna också..Grinar alltid ihjäl mig i slutet, kan inte hindra de fast jag VET vad som händer och är jätte förberedd på de så grinar jag. Samma med GSH. Men men klen som man är grinade jag idag igen, som ett barn. Tårarna bara sprutar tyvärr. Men den är ju sjukt jävla bra den filmen! Se den om du missat den!

På lördag.

På lördag kör vi igen, HBJ som vanligt! Back to normal vill säga!

FETT BRA!
Hoppas vi ses där !

Tisdagens kvällsmål :



Ett glas mjölk och 1 kiwi, också skit god frukt!

 

Full rulle hela dagen!

DE GILLAR VI STARKT!
Blev prommenad med Hanna till Mamma, kolla kattungarna och fjolla oss med lillsyrran och hennes kompis. Jane kom och vi prommenera till coop och drack lite kaffe och prata. Prommenad till mamma igen och bussen hem till mig. Kom på den smarta iden att börja skotta på min ballkong så man kan gå ut och röka istället för under fläkten.  Men riktigt så mkt hann vi inte med men de var snö upp till min höft och nu är de bara lite under fötterna kvar, jävlar va vi jobba alltså.

Och tror ni smarta Sara hade spaddar? Nej vi tog varsin kastrull haha. Aa de tog sin lilla tid helt enkelt, från halv 5 till typ 7 höll vi på. Helt slut i kroppen sen och MASSOR med tomflaskor fanns de under snön. Alla pantade vi, bra va? :)

Aja sen blev de pulver middag hos Hanna,dieten ni vet ;)

Godmorgon Tisdag!

Jag tog 1h sovmorgon idag, vaknade första gången vid 09 som vanligt men kände ett behov av att somna om så jag gjorde helt enkelt det :)
Så vad ska jag hitta på idag då? Jo jag ska väl äta frukost, ta tag i den dagliga dammsugningen av kattsand, tvätta lakan, ta en promenad med Jane & gå hem till mammsen.

Hur dum är jag igentligen ? Jag glömde ju helt bort att blogga om gårdagens stora händelse? När jag hade slutat jobbet ringde mamma och berätta att dom hade kattförlossning hemma ju. Sista gången jag prata med henne var de 4kattungar ute och dom trodde en 5te var på gång ut. Häfftigt va? Jag var med dom 2 första kattförlossningarna mamma hade hemma och de var faktiskt häfftigt. De som är riktigt coolt är att ha varit med när dom kommer ut och sen se dom växa upp, Myran som fick bebisar igår kväll/natt har jag sett från första sekunden. Så de står på dagens göra också, åka hem till mamma och kolla på de nya bebisarna :)

Vi hörs sen!
P&K

Mumms!

Världens godaste frukt och kvällmål :)

Alla och deras vårkänslor alltså!

Min kattunge har vårkänslor. Hon river draperier, hänger i gardinstänger, bygger kojor på golvet, klättrar på min rygg, jagar mitt hår och sitter och glor på badrumsmattan. Är de vad alla ni andra gör när ni tjatar om vårkänslor också? Måste bara få veta för de är sjukt skoj att ni har samma känslor som min kattunge.  :)

Måndags jobb

Hade hemtjänsten, som vanligt känns de som just nu..Känns som jag aldrig får vara inne på min avd och gulla med mina tanter... Aja, jobbade med en trevlig och snäll människa iaf. Och en som jag inte alls gillat förrut som nu är as trevlig (?) Helt okej att jobba alltså. Dock sprack mina svarta jeansleggings eftersom dom är dom ändå jag kunnat ha sen jag gick ner så mkt i vikt var dom överanvända och sprack, FAN OCKSÅ!! jääävligt lägligt när man inte har pengar liksom. Aja sånt är livet. Får väl gå i min nyköpta klänning antar jag ? haha.

Men men unnade mig lite choklad idag eftersom jag har jobbat med världens mensvärk så var jag värd de. Varför choklad när man har mens?

Aja ska krypa ner i sängen nu och slå på ngn bra film, skönt de ska bli och sova.

Tradera 4life.

Vann en klänning jag suktat så jävla länge efter, helt galen i den!
Malin som äger den och vi deala fram till att hon skulle lägga ut den så skulle jag buda eftersom hon ändå köpt den för 800kr så är de inget man bara ger bort. Så de blev rättvist för Mallan brallan att jag fick kriga lite för den. Dock var de Hanna som kriga till sig den eftersom jag jobbade när den gick ut. MEN JAG VANN :)


Och jag slipper ju betala frakten ? hahah

Måndags städning.

Mensvärk på hög nivå, dör i kramper men ändå gick jag upp vid 09 och började storstäda hela lägenheten. Satte katterna i burarna och vädra ur hela lägenheten. Skurade golven med Henna jagandes och dammat av allting. Så stolt över mig själv just nu. Duschat har jag hunnit med också och boka in ett jobbpass till ikväll. Så om ca 40min kommer Jane och hämtar mig så blir de en tripp till kuratorn och sen hem en sväng för att senare åka ut till Dalarö och jobba till 21.30. Skönt och jobba trotts denna magvärk, måste kasta i mig 2alvedon så jag överlever kvällen och dagen. Vi hörs lite senare.

P&K

JAPP!

Jag byter killar som du byter strumpor ;)

....

Älskling, jag vet hur de känns när broar till tryggheten bränns.
Ibland saknar jag mitt gamla liv så de gör ont.



Jag vet hur de känns när ögon röda av gråt blir svarta.



Jag tror att de skulle sitta vääldigt passande med en nattpromenad nu? Jag mår inte så bra.

Varför ?

I still think of you.
Everytime I see your name on a street sign.
Everytime I hear a song you showed me.
It hurts.
It feels like a dagger going deep into my heart.
I don't know what's worse....;
the fact I can't seem to get over someone that would laugh at my pain..
or the fact that you're just fine fucking me over and
leaving me on my own...when we both know where that will get me.
We both know how self distructive I am.
I'll lie now to anyone who asks. I'll pretend I'm ok.
I'll keep going because I don't know what else to do.
I'll be with other people but it won't be the same.
I hope you had fun playing your little game.
All it cost me was everything.
But hey it made you smile; which was all I ever wanted for you, for you to be happy.

If I only knew it would cost me my happniess.

Welcome to my life.

You dont know what its like to be like me.

Jag orkar bara inte, varit dryg och elak hela jävla dagen mot allt och alla men framför allt J som bara försökte disskutera massa med mig. HEJ jag har inte ättit idag, jag har huvudvärk, inte sovit och vill dö?! LEAVE ME THE HELL ALONE!  Dom som jag umgås nära med typ Malin & Hanna vet mina bristningsgränser, när man inte ska disskutera med mig men visa verkar inte kunna mig som dom.

Är skit irriterad för att jag är så jävla blond och bombad som tar folk på allvar när jag bara borde GARVA åt de. Så jävla arg på mig själv som gick på den lätta, lät mig utnyttjas IGEN? hur jävla dum får man bli liksom ? Men aja jag ska börja köra ett annat spel nu, jag ska bränna alla jävla broar och sen garva åt de, jag ska bränna så jävla många så de inte går att räkna sen. Dock tror jag att jag är ALLDELES för snäll för de :/

Jag måste bara säga att jag just nu sitter här och tycker illa om mig själv, tycker att jag är den mest lätt lurade människan på jorden.

Jag gillar inte mig själv idag kan jag ju säga.

HEJ HUVUDVÄRK!

Fy fan. Vaknade vid 13 av att malin snacka i telefon. Gick upp och möttes av ett monster i mitt kök. Vi spendera en halv timme med att ligga på mitt köksgolv och filosofera igenom natten.
Sen blev de viktväktar pizza och juice och nu måste jag städa upp här hemma.


Vad händer ikväll då?

Fredagen på Metro

Åt middag med tjejorna här hemma,drack lite bacardi och vin och sen bar de av till stan. Mötte Amanda utanför och aa de var väl helt okej ställe ändå. Drack drinkar och cider,dansa tills bennen vek sig och sen fick jag släppa med mig Malin hem hit och hon tok decka på min soffa.

Träffade även Dinice och Nicolina från klassen, de var väl typ halv kul?

Aja, de var en kul kväll iaf !

Girls night out!

Fredag igen vilket vanligtvis betyder "Sara på HBJ" men denna fredag sticker ut från mängden. Vi ska några tjejer från klassen på gymnasiet gå på Metro ikväll. Om ett tag kommer Min fru hit och vi ska försöka sy lite på en klänning. Sen blir de centrum och möta Johanna Östlund, my big loooove! <3

Fan

Jag gick och la mig tidigt, redan vid 23.30 för att få sova ut och komma upp i tid imorgon men har bara legat och vridit och vänt på mig. Kan verkligen inte somna...Nu har jag varit uppe på toa,druckit vatten och kollat runt lite på datorn och börjat gäspa igen så tänkte ta en cigg sen försöka somna in en sista gång innan jag ger upp helt och går ut och tar en prommenad. Älskar nattprommenader,hade en väldigt fin vän som jag gick mkt med förrut men han har dock försvunnit. Känns som alla kommer och går i mitt liv,gör intryck sen drar ? Aja ska inte börja filosofera nu då kommer jag ALDRIG somna. Så vi hörs imorgon.

P&K

Btw

Så kom min nya skor idag, ni vet dom där jätte rosa och dom är verkligen JÄTTE rosa. I LOVE THEM!
Kan skit snön försvinna nu så jag får ha dom på mig ?

Torsdag is the shit.

Gick upp vid 09, gjorde massor i lägenheten och så. Tog ett långt bad och sen råka jag somna om (?) Aja gick upp igen vid 14 och malin kom hit,vi satt i mitt badrum (?) och snackade lite sen till ica och skicka ännu mer packet. Sen drog jag & Jenny och käka middag i centrum och kika lite i affärer. Åkte lite bil och drack kaffe. Sen hem till mig och glodde på sveriges värsta bilförare och de är ju helt otroligt att dom människorna fått körkort från första början. Iaf så ska jag sova tidigt idag, jag har nyss krigat om min kiwi med Henna och vunnit. Så nu blir de krypa ner.
 
Imorgon ska jag träffa världens bästa Johanna Östlund <3<3

Spirit!

Måste ju helt klart vara en av dom bästa och sorgligaste barnfilmerna som någonsin gjorts!
Gråter floder till den varje gång, och de ska vara en BARNfilm?

Barnmusik.

Älskar disneyfilmer och musiken till är ju obeskrivlig.
Först lyssna jag igenom lejonkungen och har nu förflyttat mig till prinsen av egypten, sjukt bra musik alltså!

Onsdag!

Började dagen med bio på heron, Alice i underlandet. Riktigt bra faktiskt trotts krångel i början och jag var tvungen och missa de sista minutrarna..Synd. Sen möte på f-kassan, inte okej. Sen middag hos Hanna.

Hanna & Jag har suttit i min soffa och glott på lyxfällan och efterlyst tröck även i lejonkungen på norska innan hon gick,hahah.

Aja de var min dag typ :)

Jobbiga tankar.

Funderat mkt senaste tiden, kan de vara för att du helt plötsligt tagit sådant avstånd från mig ? För att jag duger ibland och sen läggs på hyllan tills de passar dig? NEJ nu får de fan vara nog, de är inte värt den här smärtan. Jag bröt ihop totalt i söndags när jag kom hem, de är inte värt de. Spelar ingen jävla roll hur många killar jag träffar eller håller på med för du finns alltid kvar där i mitt jävla huvud, ingenting spelar ngn roll och de du gjorde mot mig i söndags är oförlåtligt. Hur kan du? Jag förstår inte hur du med nöje kan ge mig den här smärtan och sen kasta i ansiktet på mig att de är jobbigt att jag träffar andra? VA FAN GÖR INTE DU DÅ?!?!

De känndes som att få hjärtat utdraget och stampat på, som att gå igenom den där proceduren IGEN. Det har gått 6månader och jag älskar dig fortf. Jag saknar dig inte dagligen, jag saknar dig nattligen. Jag sover skit dåligt utan ditt godnattsamtal, jag sover piss utan dig brevid. Jag har försökt ersätta dig men inge kan få mig att känna som du kan, Jävla snopp! Varför va JAG tvungen att falla för just DIG för 6år sedan?

Jääävla helvetes skit också ?

Henna,my big littel love.

Fick de fina beskedet att Henna får stanna och bo hos mig. Jag behöver inte betal för henne, jag blir hennes fodervärd och om ca 1år ska hon ha små bebisar men då får jag välja om hon ska ha dom här,hos mamma eller hos uppfödaren. Men de här var iaf skönt att veta, att hon inte ska flytta tillbaka till Finland eller ngt utan hon är min bebis.. :) Grumpan har en ny fin vän på heltid nu alltså, han blir inte av med henne haha :)
Men ville bara dela med mig av den fina nyheten :)


Kärlek till mitt monster <3

Monday again.

Sovit större delen av dagen, ducshade och malin kom och hämta mig 16.30 typ..Åkte till coop och handla. Hem till Malin och rensa garderoben, fikade och prata. Hem igen och är helt slut nu. Gjort i ordning allt för sängen så de är bara för mig att hoppa ner.

Ointressant dag med andra ord.

P&K