IDAG!!

Nu drar jag till peace and love, jag kommer hem igen om 8dagar. Alltså inget bloggande på ett tag. Vi hörs!

Jag kommer ha grymt kul!

Kommer

Sakna ngn jätte mkt, jätte jätte jätte mkt! De här är sjukt :S

Midsommarafton

HELT slut är jag. Försöker komma igång med lite bra musik här hemma. Har massa och göra så om 4min ska jag äta frukost samtidigt som jag skär sallad till middagen ikväll. Hahah man är väl tjej?

Sen ska jag dammsuga, duscha, göra mig iordning och komma fram till vad i helvete jag ska ha på mig? Jag äger ingen söt liten sommarklänning ju :( AJA får ringa Tessan.

Måste säga att de ska bli så grymt kul att umgås med Tessan ikväll, MIN Tessan. Jag tror fan inte jag har roligare med ngn när jag dricker, vi kommer ALLTID på så sjuka grejer och de är så jävla skönt att hon inte ändrats fast hon klämmt ut världens sötaste unge. Älskar dig Tjejen, de kommer bli en grym kväll vill jag lova!

Torsdag och banditfest.

Började INTE bra. FEL människor på min favoritkrog, började skaka och bli arg. Irriterad som ett as drack jag cider och blev ÄNNU mer irriterad när mongot kommer fram och ställer sig bakom mig och sträcker sig över mig för att "Hälsa på Adam" VILKEN JÄVLA SKITSNACK, du såg att jag stog där!

Sen när de var avklarat med hälsande på failarn så kommer nästa människa, VA FAN LIKSOM?! Aja han var as trevlig och kunde iaf hälsa som en normal människa OCH stå och prata, bra att ngn är mogen iaf. Snygga fan.

Sen kommer några brudar man vill kappa knäna på men den ideen hoppade jag över igår, inge bråk. Så när man lyckats göra sig av med 2 stavsnäsbor man inte hade ngn lust och träffa. Tror ni inte ett annat mongo kommer dit? GAAAH men han va INTE mogen nog att hälsa ens, bara kolla på mig och vände bort huvudet.

Aja sen blev klockan ÄNTLIGEN 23 och Mathias kom, då släppte alla aggressioner och jag kröp ihop i en varm famn, är inte de de bästa som finns ? Så står vi och pratar med Hanna & Adam ett tag och så hänger vi 4 till kl för fort blir 01 och vi ska gå. De va ju inte de lättaste och gå när han stog där och såg jätte ledsen ut och och bad mig stanna :( Aja han får vinka av mig på lördag. Börjar jag bli intresserad av ngn? :S

Aja kvällen blev bra tillslut trotts alla man kände som man inte ville träffa, villle egentligen men inte efter allt.

What if you?

Jahapp då bröt man ihop lite smått igår kväll då. Är så över stressad, så tungtbelastad just nu. Jag åker på lördag, jag ser verkligen fram emot det men det är också MASSOR att fixa inför den resan.

 Jag ska bort imorgon, jag ska vara dödsstark imorgon, starkare än jag någonsin trodde att jag kunde vara och har INGENaning om hur de kommer gå. Jag vill så jävla gärna klara de och jag kommer göra de. Jag kanske fäller en ensam liten tårar imorgonbitti men de löser sig alltid. Mitt hjärta är endå mitt hjärta vad som än händer. Jag kommer alltid vara hans lilla gumman vad som än händer.

Jag ska ut ikväll, jag ska träffa Mathias ikväll. Det ska också bli galet kul men också en stressfaktor. Mamma fyller år, ska man äta middag, tårta och göra sig iordning där? Ja så får de fan bli!

Kan Hanna vakna? Kan hon följa med och köpa pressent till mamma, handla till imorgon?

Jag har FÖR mkt i huvudet för att åka in till stan idag, jag vill helt enkelt inte så jag skiter i de. + att jag vill inte åka in dit och veta att L är där.

Nej är jag värd 1h på balkongen? Tycker ni de?

Ass Bra!

Dagen har varit helt i sin ordning, pengar har bränts och skratten har tagit över. Iaf detta har jag/vi köpt till festivalen:
- Barnpool, fråga inte.
- Linne.
- Våtservetter.
- Sminkbortagnings servetter.
- Vattenpistol.
- Knallrosa solbrillor.
- Spritpenna.
- As snygg tshirt.

Utom det har jag köpt:
- Ballerina skor.
- Bh.
- Strumpbyxor.
- Vanligt svartlinne.

Onsdag

Idag ska de handlas, de ska fixas och de ska donas. För om 3dagar åker vi!

Vi börjar festivalen bara jag & Malin den 26e, jobbar den 27e från 06.00-18.00. Sen kommer hanna ner när vi slutat jobbet, då är de bara och sätta vårat tält på huvudet och byta camping. Sen är de rööööööööj!

Men tillbaka till idag, de ska alltså bli en shoping runda för mig & Malin idag men start på ÖoB. Där har dom ju fan ALLT! :)

Aja nu ska jag skölja håret och börja städa lite här innan vi ska vandra, hörs ;)
P&K

4dagar kvar!


Det sista förbereds nu, de packas och de inhandlas!
Det kommer bli sååå grymt!

Ond ovana.

Jag har fått ngn dum ovana nu när jag varit ledig, jag kommer hem och sätter mig framför datorn sen sitter jag och pratar med F till kl blir 3-4 på morgonen, sen sover jag bort hela dagen efter. Idag har jag tvingat upp mig själv kl 11.00 för att jag ska tillbringa dagen med min lillasyster.

Vi ska åka till Farsta och kolla lite, fika och bara umgås ett par timmar. Ska bli mysigt :)

Hörs sen.
P&K

Redan tisdag igen.

Jag har inte gjort så mkt sen sist.
 Harrys i fredags som vanligt, började på bridge men lämnade de rätt snabbt..Träffade Mattias och fick mig en utskällning av en Danne?!  Aja.. de va trevligt iaf..

kattutställning i söndags, worste show ever.

Idag har jag inte gjort ett skit ,hängt med Hanna typ..Så aa de var tråkig uppdatering de här!

Fredagsångest över

CHECK! 
Gick upp innan Hanna och betala räkningar, ringde 2 viktiga samtal och beställde hem de där förbannande testet. Nu är ångesten över, jag har gjort de jag måste och kan leva med mig själv igen. Skönt att jag får tillbaka mina pengar också, tar ett par dagar men iaf...

Aja nu ska jag och min dödasill äta frukost :)

P&K

Im up!

Jerry(mitt ex) ringde och väkte mig. Han fick sina efterlängtade tvillingsyskon i måndags men har haft sin nya flickvän med sig hela tiden så vi har inte kunnat prata alls. Han har skickat iväg en bild på dom små liven, så grymt söta. Men men först prata jag och Jerry en stund sen gav han telefonen till sin pappa. Hörde på Jörgen vilken lycka han lever i nu, svävar på rosa moln eller vad? Efter en liten pratstund med även Sofie så la vi på.

Jag ska ta mig ut till väsby inom en snar framtid och hälsa på dom, bara att Jerry måste ju hitta på ngt till sin flickvän som tydligen hatar mig. Och nu är jag kanske elak men jag hatar henne med så :)

Jag längtar, Jag saknar min gamla familj. Det känns så sjukt att jag inte är en lika stor del i allt längre.

Jätte välkommna till världen Amadeus och Cecilia! <3

FUCK

Nyss världens smile som snabbt övergick till tårar, krokodil tårar också.. Den här jävla serien sätter mig ALLTID i tårar, även fast jag missat typ 100 avsnitt så grinar jag som ett barn.

Följde Greys anatomy slaviskt förrut men när jag inte fick tag på säsång 3 så gav jag upp. Men nu var de de enda intressanta att kolla på på tv så..

Ooooonsdag

Lunch med Katrin i gropen, sjukt skönt väder! Mötte Malin vid tåget och gick till henne sen hem och börja städa. Idag har jag verkligen storstädat här hemma. Sen lite soppa till middag och lite tv.

För tillfället sitter jag i soffan framför datorn med typ världens smile, Björnis sjunger lite på skype och som dom som hört honom vet är de grymt bra! Kan ju inte avsluta en städonsdag på bättre sätt än lite Björnsång :)

Fan vilken tönt jag är alltså..AJA jag får vara de...

Bilder från Måndagen.


Jag & Malin.

Wille & Malin.

Timmie.

Fan va snygg man är dagen efter alltså, Timmies mjukisbrallor och håret åt alla hål!

Tisdag.

Vaknade upp vid 09, somnade om till 10. Gick ut och rökte, ensam vaken! Fick liv i Timmie som fick liv i Wille och Malin. Öppnade dörren till dom och låg i typ 1 och ½ timme och bara flamsa med malin i varsin säng med en dörr emellan. Hade sjukt kul!

Sen iaf blev de hem efter massa flams, hem och somnade på soffan i typ 2h.. Sen göra mig iordning och gå till Hanna. Idag har jag endast levt på smörgåsar? SMART SARA!

Iaf så låg jag och Hanna i soffan och glodde på tv sen tog vi en kvällsprommenad, ganska lame typ!

Nu ska jag hänga här ett tag sen slagga!

P&K

Måndag.

Hängde med malin, färga hår och sånt. Sen hämta Wille & Timmie oss. Vi åkte till deras hus och hängde på baksidan, drack lite vin och snacka skit. Hade de allmänt trevligt tills klockan blev 02.00 och vi inte orkade hitta ett sett att komma hem så vi sov kvar.

Aaa mer än så hände de liksom inte denna dagen.

P&K

Just me.


Just me. Hate it or love it.

Oro.

Varit en grymt orolig natt, legat och vridit och vänt på mig, vaknat och somnat om..Drömmt och svettats. Hatar dessa nätter, hatar att vakna och vara lika jävla slut som innan jag gick och la mig. Fattar inte vad de är heller? Nej nu får de vara nog alltså! Jag orkar inte. Måste göra ngt åt den ångesten som gnagger.

Jag fattar inte hur jag kunde få känslor för ngn på den tiden, hur ngn kunde äta sig in i mitt huvud och inte vilja gå därifrån. Eller hur man kan vara så jävla underlig.

Jag vet ingenting just nu, ingenting känns bra bara.

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like

Love the way you lie.

Just gonna stand there and watch me burn.

But that's alright because I like the way it hurts.

Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie

Äventyrs helg.

Fredag- Okej de finns en risk att de här kommer låta HELT fel. Men iaf.
Vi började med middag med familjen i stan på restaurang sen vidare till harrys, vid 1 skulle vi dra till Timmie så gick från harrys och vid fontänen i stan åker en van förbi oss med öppna dörrar och en kille som frågar om vi inte vill åka med, Hanna & Sara på fyllan? SJÄLVKLART vill vi de! Så aa där hamna vi och dom skulle först bara köra upp till centralen men sen kom dom på att vi var ju rätt roliga så då blev de ända till vh. Men när vi kommer dit skiter Timmie i att svara så vi åkte med dom där killarna in till stan igen, kissa på harrys och sen vidare till Järfälla. Nu är de såhär att de efter 2min visade sig att jag kände ena killen så vi hoppa inte in i ngn random bil och åkte till Järfälla. Aja de var iaf sjukt jävla kul!

Lördag- Vakna i Järfälla och ville typ skjuta huvudet av mig själv, va fan inte engång till! Hahaha iaf så tog vi oss till pendeln och hem och åt pizza. Sen till akuten och få bukt på min urinvägsinfektion som inte är en urinvägsinfektion. Aja sen hem och duscha, ta en power nap och göra sig iordning igen. HARRYS! haha öppet till 05 och kiss kväll, GREAT! Träffa många roliga människor och tog ANDRA tåget hem tillsammans med Hanna, tjockisen och "Bakom mina solglasögon" haha. Hem och sov.

Herregud va roligt jag har haft den här helgen, skrattkramp i magen!

Bra med att vara ihop :

  • Man har någon som kan få en att känna sig älskad, ge en bekräftelse och få en att känna sig speciell.
  • Att vara ihop kan få en att känna sig trygg.
  • Man har någon att prata med eller bara vara med om man inte har någonting att göra.
  • Man har någon att visa sina känslor för och någon som kan lyssna på en.
  • Man finns i någons hjärta.Illustration av ett glatt par.
  • Man har en famn att krypa upp i och någon man kan mysa med.
  • Man slipper känna sig rädd för att vara ensam.
  • Man behöver inte känna sig tvungen att alltid se bra ut.
  • Man har någon som man kan ha sex med.
  • Det kan bli billigare eftersom man kanske köper saker tillsammans som man delar på.
  • Haha kan inte sluta skratta, är de här alla fördelar med att ha pojkvän? Jag får ju fan ut allt de där utan pojkvän? Herregud, var de dagisbarn som svara på frågan eller ?

    Torsdagen

     

    Stress och hit och dit. Gjorde mig iordning, tog mig till tåget och möte Hanna & Geeta.

    In till stan och förstora deras ringar och medan dom gjorde de gick jag och tog en cigg med Lejdan som slutade jobbet prec då, trevlans. Sen mera ärenden och sånt. Middag på donken.

    Köpte även en ny piercing till läppen så nu kan den inte åka igenom.. Sen iaf hem till min mor och hämta mitt hår som Hanna satt i. Höll på till 12 i natt men de var de fan värt! 

    As nöjd ;)

    Onsdag, dagen efter.

    HELT slut! Erik & Geeta fick ringa 6ggr och komma och ringa på dörren innan jag var i liv, Helt stendöd.

    Tillslut fick dom nycklarna och jag somna om på engång, fett elakt jag skulle ju städa. AJA jag var bakis.
    Sov till 14.30 med några vakna stunder för att smsa med Lejdan och typ halv kolla på tv.

    Gick upp och städade och sen ner i badet, låg där 2h. Sen till ok q8 för att handla lite. Hem och äta middag, la mig på soffan och somnade om igen. Vaknade vid 22 och höll mig uppe till 00.

    Snacka om död hela dagen.

    Hannas student.

    Utspring i globen kl 13.30 efter lång kall väntan. Kramar och en glad Hanna.

    Vidare tillbaka till lokalen med lite krångel med nyckeln men de löste sig sedan. Börja fixa med maten och dricka lite vin. Malin kom och vi satt och pratade med Nicklas och Sandra. Mer och mer folk rammla in och tillslut kom även Hanna från flaket.

    Vi åt mat, pratade och hade de trevligt. Tårta och öppna pressenter. Sprang upp och duscha hos mig. Gjorde oss i ordning och fick skjuts in till stan av Benny och Camilla, Hanna tvingade på mig min studentmössa också. Pinsamt!

    Aja in på nype och dansa med massa randoms i flera timmar, helt slut i fötter och ben gick vi därifrån vid 02.00 och hamnade av ngn anledning på Harrys. Aja sen nattbussen hem och sova.

    Härlig och rolig dag och kväll!! <3

    Mardröm.

    De är prec så de känns efter helgen, efter igår. Som att vakna upp ur en mardröm och bara försöka ta den här dagen bra. Jag är glad, ända in i hjärtat för Hannas skull men de är så mkt annat som tynger just nu!

    Malin & jag har haft våra dispyter och våra bråk men de har alltid löst sig när vi båda fått säga vårat, fått släppa på trycket. Jag trodde allt skulle vara så jävla bra när hon kom hem igen efter 2veckor för jag saknade henne faktiskt och de började bra. Men sen kom alla dom här onödiga kommentarerna, onödiga drygheten och absolut onödiga elakheten. Jag vet att de händer mkt i mitt liv just nu men de finns såna perioder när allt händer och sen även perioder när de är helt jävla dött med händelser.

    Och när jag då känner att jag vill dela med mig av mitt liv med min bästa vän och hon svarar "Jag har tröttnat på att lyssna på dig, tröttnat på dig" så känner jag bara för att hålla käften, dra igen dragkedjan och kasta nyckeln. Va fan ska jag då säga ngt för? Om inte ens en av mina bästa vänner orkar med mig, vem ska då göra de? Jag orkar inte. Jag vill inte.

    Att vara iskall och hatisk, hjälper inte dig att komma längre än mig.

    Jag är klar!

    Håret är fixat, den rosa klänningen med små blommor är på, sminket är färdigt och skorna framställda. Nu väntar jag endast på att klockan ska bli 09.55 så jag kan gå ner till lokalen och möta Hannas föräldrar.

    Jag åker med dom till utspringet och tillbaka. Känner ju så gott som hela Hannas släkt så jag kommer inte känna mig ensam iaf.

    Tanken var att även Malin skulle vara med och dela Hannas dag men efter ett bråk igår och kanske även ett slut så väljer hon att stanna hemma, jag tycker de är as synd och kommer nog sakna henne en hel del idag men vad ska jag göra?

    Dubbel känslad.

    Tog säkert 1h och somna igår. Vaknade kl 03 och tog 1h till och somna om. 07.30 ringde alarmet och de var med dubbla känslor jag gick upp i morse. As glad,spänd och taggad men samtidigt as depp och gräva ner mig sugen.

    Min Hanna tar studenten idag, den här dagen tillägnar jag helt och hållet henne. Idag har hon den roligaste dagen i sitt liv framför sig. Fatta att de är över 1år sen jag tog studenten, känns helt galet.

    Jag ska möta Hannas föräldrar och fixa lokalen kl 10, utspring i globen kl 13. Och sen tillbaka till lokalen. Awesome dag kommer de bli!!!!!!!

    P&K

    Middag.

    hos min mamma. Ångestprommenad dit, känns som jag bär runt på ngt väldigt tugnt.

    Tack jag mår bara bra.

    NOT!
    När en av ens bästa vänner total idiotförklarar en då känns de fan inte okej längre, då är inte ihop bryttet långt ifrån. Tack som fan liksom. Aja om du nu tycker att jag totalt får skylla mig själv och att de är jag som är idioten så fine då är de väl så..

    När man får höra att min "lillasyster 2" gjort ngt sådant vill man bara gråta, tänker som fan på dig lillgumman. Du klarar de här, du har klarat de värsta! Lilla snuttan alltså :(

    Aja jobbet gick bra, jag har hållt igång hela dagen och är rätt nöjd med mig själv. Fast jag känner mig sjukt depp, sjukt nere och vill egentligen bara gräva ner mig typ så har jag klarat jobbet.

    OCH nej jag är inte bara nere för honom, de är sååå mkt mer men du vill varken lyssna, ses eller engagera dig så då spelar de ingen roll.

    I could really use a wish right now!

    Mottagningen va as skoj! Sara blev för full och hamna på harrys efter.

    Började bra, bröt ihop i mitten av kvällen men torkade tårarna och sträckte på ryggen för jag är så mkt bättre än dig.

    IAF så hade jag as roligt sen när den röda bilen tagit sitt pick och pack och dragit! Jag körde för fullt och avsluta på harrys med tryckare på scenen. Donken med Adam, Kevin och Hanna sen nattbussen till Farsta och sov hos Martin.

    Jag & Adam ägde hela donken och ALLA jävla studenter, skratta så jag fick ont i magen. Den där jävla pygmeAdam alltså! Så jävla härlig människa!

    "WOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!"

    Fredag idag!

    Och kl är 06.00 och jag är uppe, färdigsminkad och ska klä på mig typ NU. Ska gå om ca 15min och sätta mig på bussen till jobbet och jobba ända fram till 15.00 idag. Jenny hämtar sen och de blir direkt hem och göra mig iordning. För idag tar Johanna studenten så de blir studentmottagning. Eftersom jag jobbar hinner jag inte till utspringet :(

    Aja ska borsta tänderna och klä på mig sen gå. Vi hörs senare:)
    P&K

    Tordag.

    Jobbade, allt gick bra. Rätt okej dag, slutade 13 och åkte hem och la mig på balkongen i solen.
    Låg där ett par timmar tills Hanna kom och vi tog ut katterna på balkonge, de njöt för fulla muggar eller aa iaf Grumpy. Henna är lite panik. Sen blev de brev till ordförande och hem till hanna.

    Middag och hem till min mor, hänga lite sen vara med Jenny & Johanna. Hem till en hemlig och sen bussen hem och sova...

    Tröttmössan

    Sjukt ovan att gå upp så här tidigt. Sjukt jävla trött!

    Aja idag jobbar man slappiskortpass, 8-13 och hoppas för gudsskull att de fortf är fint väder när jag slutar för då ska jag placera min snygga röv i en bikini på ballkongen och sooooooola.

    Vi hörs sen ;)
    P&K

    Jobb,jobb,jobb...

    Demensavd, märktes i huvudet att de var allt för länge sen jag tog entre på Malmgårdens demensavd. Fan va slut i huvudet man bli alltså! Iaf så jobbade jag med Malin. Vi flammsa väl lite men var ändå seriöst.

    Malin gick på rast, sara vandra runt och efter 45min började Sara tänka "VART I HELVETE ÄR MALIN?!" Efter 1 TIMME kommer Malin tillbaka och då har hon sovit bort tiden...Smart ass!

    Aja snäll som man är tänkte jag hjälpa malin och slänga soppåsen hon höll i när "SPLATT" Så kasta hon den i mitt ansikte ist, som tur var höll DEN påsen. Pay back is a biaaatch när jag sen kasta en annan blöjpåse i ansiktet på henne och hon hiinner få upp handen bara att då går den sönder och "SPLATT" blöja och äckliga handskar på golvet, hahahhahahaha!

    Aja nu är jag iaf hemma och ska hoppa ner i sängen, imorgon kör jag och Malin ett pass till tillsammans.

    P&K

    Om du lämnade mig nu.

    jag skulle vakna mitt i natten
    och gå upp och ta en långpromenad
    jag skulle låta blicken möta andra ögon
    i en främmande stad
    jag skulle inte ha så bråttom
    med att träffa nån ny
    jag har rätt mycket med mig själv
    precis som du
    jag skulle andas i det tomrum som blev över
    om du lämnade mig nu
    
    jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
    och låta Stockholm va
    jag skulle få den tiden över för mig själv
    som jag sagt att jag vill ha
    jag skulle unna mig att drömma
    hundra mil genom Europa
    om en främling
    lika tillitsfull som du
    jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
    om du lämnade mig nu
    
    jag skulle kunna leva utan den där blicken
    som får mig ur balans
    jag skulle sakna den där stunden som vi har
    när vi till slut har blivit sams
    jag kanske skulle söka upp
    kontakter som jag tappat
    som jag varit med
    förut nånstans
    jag antar det finns nån du skulle ringa
    om jag inte fanns
    
    jag kanske skulle leta upp nån yngre
    som en fjäder i hatten
    det skulle bli för tomt om ingen fanns där
    som värmde mig i natten
    men jag skulle aldrig ha tålamod nog
    att bli förstådd
    ingen känner mig
    så väl som du
    jag skulle fastna i min ensamhet igen
    om du lämnade mig nu

    Onsdag.

    Börjar dagen som vanligt med en cigg och lite sms med Martin :) Försöker även få i mig lite yoghurt, hatar och äta på morgonen... Aja idag ska jag börja med att möta Jane och fixa lite papper sen hem igen och åka till jobbet.

    För idag är min allra första dag på mitt nya jobb på Johanneslund i v-h. Och de kan ju inte börja bättre än att man jobbar kväll med Malin, ska bli sjukt jävla skoj!

    Aja ska försöka få ordning på yoghurten sen kladda lite smink i facet och starta en tvättmaskin.



    De hjärta som skulle bli ditt på nå viss fryser nu sakta till is.- Minns så väl när du sa dom orden till mig,saknar dig ibland hjärtat.

    Tisdag.

    Vaknade vid 04 av en sjukt jobbig alarmsignal, somnade om och blev väckt igen vid 04.30... Låg kvar i sängen i ngt mellanläge mellan sova och vara vaken typ... Sen pallrade jag mig upp vid 05 iaf.

    05.30 åkte vi från stavsnäs och Lejdan släppte mig i stan där jag träffade på min lilla syster helt random, sen iaf tåget hem till Hanna och väcka henne. Hon bjöd på frukost och så gjorde jag mig iordning där sen tillbaka till stan och möta upp Johanna Ö :) Åt lunch,pratade och gick runt lite. Sen hem och möta Jane & Katrin, fikade och pratade igenom massor.

    SEN äntligen hem till mig själv och städa av en hel del sen kom Malin med bilen och vi åkte och handla lite...Tänkte sen dra in till stan och möta Hanna och några men nej då hade alla dragit så vi hämta hanna och åkte ut till Tom i Hägerstensåsen ist, kul och träffa honom efter 1år.. Lite wierd också, känns som alla har förändrats så himla mkt. Saknar SMOP 06 ibland...

    Aja nu är jag iaf hemma och ska ta bort sminket och fixa allt för att gå och lägga mig, kommer bli sjukt svårt att somna ensam efter att ha sovit med ngn i natt men aja de går nog tillslut.

    P&K <3

    Måndag.

    Åkte in till stan med Hanna, köpte studentpressent till Johanna och vandrade runt...Fikade gjorde vi också !

    Vid 15.30 mötte jag Lejdan och åkte med honom hem. Typ tog de lugnt, kollade på film och sånt...

    Gick och la oss vid typ 22? Ovant? Aaa en hel del men jävligt skönt samtidigt.

    P&K