Måndag och sista dagen

Sista dagen på jobbet idag. Då jobbar jag kväll och har fått sova läääänge idag, FY FAN VA SKÖNT!
Ligger fortf i sängen och bara slökollar på saker, ska ta mig upp snart och göra iordning allt innan jag går.
Så fram till 21.15 är jag på jobbet, Hörs sen!
P&K

Effektiv sen söndagskväll

Tog 22.08 bussen från mammsen. Kom hem och sen dess har jag :
- Hängt tvätt
- Bäddat rent i sängen.
- Rensat skogarderoben, slängt ca 6 par skor.
- Gjort rent skogarderoben.
- Slängt min gammla allmenacka och fyllt i den nya.
- Ättit kvällsfika.
- Fyllt mp3n med lite ny muusik.

Fan va effektiv och duktig jag känner mig just nu, är jag inte värd att krypa i säng och sova tidigt då eftersom Fredrik inte kommer hit iaf.

Söndag 29/8-10 och alldeles för tidigt.

Klockan ringde halv 7 idag med, sjukt trött orkade jag mig upp kvart i 7 och tog en morgon cigg. Nu har jag halvt sminkat mig färdigt och om ca 20min ska jag gå till bussen, svin kallt är det ute också...

Kanske mitt sista dagpass på Johanneslund idag, kanske kanske...

Just nu spelas min och Alex låt i datan och jag gungar med av gammal vana, Shooooow me theres a way to beat the moonster..

Aja ska göra klart sen gå.
P&K

Lördagen.

Kom hem och fixade lite, körde en sista färgning i håret sen sova till 16.00. Gjorde mig iordning och mötte upp Jimmy och åkte och åt pizza, skönt och ha hittat ngn som inte heller orkar laga mat varje dag :)

Satt och prata ett bra tag och åkte runt ett tag innan vi åkte hem till Hanna och prata massa. Tog bilen och åkte till Larsboda där de var raggarträff men vi orkar inte gå in. Efter många om och men åkte vi till donken i sköndal sen in på skogskyrkogården.

Börja med att gå en bit där inne men när jag råkat sätta fötterna i nygrävda gravar sprang jag tillbaka till bilen och vi åkte in i huvudentren och åkte bilen runt, skit äckligt! Slutade med att vi blev uteskorterade av väktare.

När vi inte var välkomna där åkte vi till Österhaninge kyrkogård och tog bilen en bit därinne men det var så jävla äckligt att vi åkte därifrån. Jimmy skrämdes som fan hela tiden och jag och Hanna höll på att kisssa på oss.

Sen blev de rökning och skitsnack på min vändplan innan jag begav mig hem och sov.

P&K

Lördag 28/8-10 Och alldeles för tidigt.

Kl är nu 07.15 och jag är färdig sminkad. De är lördag och jag bestämde mig i natt för att gå till jobbet idag trots värken.
Så till 13.00 är jag på jobbet och tar hand om andra än mig själv, kanske skingrar tankarna lite...

P&K

Fredag 27/8-10

Fortf halvdålig låg jag i sängen till 13, gick upp och duscha och gjorde mig iordning skit långsamt.

Vid 17.20 hämta mamma mig och vi åkte och handla, hem till mamma och laga mat och åt sen bara soffhäng.. Tills klockan blev runt halv 10 och vi bestämmde oss för att åka in till Harrys och stå på scen.

Kom dit och alla blev jätte glada över att se oss alla utom en iaf, kändes jätte bra :) Kommer verkligen sakna det.
Så tog vi en cider, prata lite med alla och vid 00.00 stog vi där på scen igen och gunga i takt till Kurt Nielsen och Kiss Crazy nights.

Efter en del tjafs och jag fått nog av att höra hur elak och dum i huvudet jag var så bestämmde jag mig för att dra hem. Vid 00.50 följde Kevin mig till tåget och efter övertalningsförsök av honom, Adam och Elias så kom jag iväg till tåget.

01.19 tåget hem med musiken på högsta volym och tårarna som rann, allt va ju mitt fel.

Aja hem och sova.

Kill me!

den här magvärken har halvdödat mig hela dagen på jobbet. Kom hem och trodde jag kunde sova bort det men tror ni de gick? Nej när jag vakna var de even worse... Jag kan inte stå, röra mig eller dra upp bennen mot magen. Mamma är på väg hit, min privata sjuksköterska vettni!

Hon tror ju dock de är blindtarmen så får la se om dom lägger mig på en fin operationsbänk under kvällen/natten då...

Jag som är så förbannat rädd för sprutor och sånt kommer inte överleva denna kväll...

Back to work

Nu har man varit ledig 3dagar och idag ska jag tillbaka till jobbet för att jobba en dag, ledig imorgon igen.

Aja ska sminka mig klart sen dra på mig varma kläder och gå till bussen, sjukligt kallt ute idag! Börjar bli höst nu, de känns!

P&K

Onsdag 25/8-10

Kom i säng skit sent på tisdagen så sov till 12-12.30 på onsdagen. Gick upp och gjorde iordning mig och lägenheten sen vandra jag till Hanna där vi planera lite till vår fest. Skrev upp lite folk som svarat och sånt.

Sen iaf hämta Jimmy oss och vi åkte till donken i sköndal där de blev kaffe. Sen till coopan och köpte kattsand, hem till mig och hängde lite..

vid 00.30 åkte dom hem och jag kröp ner i sängen :)

Snurra min jord igen..

Vad gör jag nu då? Jag som var så säker på de där jobbet, dom lät ju så himla nöjda och possitiva till mig. Jävla mongon. Men aja bara söka mer och mer. Arbetsförmedlingen på tisdag. Sista jobbpasset på måndag.

Redan skickat mitt cv till 2 jobb till och mailat chefen på BC, kan ju alltid hoppas ngt ger ngt.

Just nu hoppas jag på BC så jag får vara kvar där jag är nu och trivs.

aja ska se på film med Fredrik. SE YAAAAAAH

Skjut mig ngn,SNÄLLA!

Hej Sara
 
tyvärr har du inte gått vidare i antagningen för Vendeslögården
Jag vill tacka för din tid och intresse .
 
Lycka till i ditt fortsatta sökande efter arbete

Kunde nog fan inte fått ett värre mail, SKJUT MIG NGN!
Nu börjar tankarna om jönköping seriöst gro.

Måndag 23/8-10

Klockan ringde 09.00, bläää! Jag hade velat sova ut men nej kl 10 skulle jag vara hos läkaren. Helt onödigt eftersom de var inför DBT som jag valt att inte gå. Aja fick iaf en ny läkare och en ny tid i oktober.

Nu har jag städat och duschat och ska föna håret för att om 30min gå till bussen och åka in till slussen och möta Johanna och vidare till Villagatan och vårt gamla gymnasium. Ska bli kul och se om dom gjort ngn skillnad och hälsa på alla gamla lärare :)

Vi hörs senare :)

P&K

Söndag 22/8-10

Jobb 8-13, riktigt skoj idag med trotts tröttheten. Sen hem och ta en power nap på typ 1 och ½ timme. Gjorde mig iordning och blev hämtad av mamma som körde till brommaplan. Därifrån buss till stenhamra där storebror hämtade upp oss och körde vidare ut till färentuna och min pappa.

Min lillebror fyllde 12år och vi var där på middag och fika, träffade farmor och alla. Rätt trevligt.
Sen buss till brommaplan där mamma hämta och jag åkte hem och duschade för att åka vidare till en hemlig vän och titta på film, lagom trevligt och nostalgiskt sådär.

Sen soooov jag!

Lördag 21/8-10

Jobb 8-13, as skoj sen möta Johanna och Jesper i centrum. Bjöd jesper på donken och sen köpa ny hårfärg. Hem och färga håret brunt och göra sig iordning för att vid 17.30 åka in till stan och grönalund.

Vi hade planerat att gå på Takida som spelade på sommarkrysset men när vi såg inträdet på 160kr så sket vi i det, vi visste ju att dom ändå bara skulle få spela 1låt.

Så ist ringde vi Jimmy och åkte tillbaka in till stan och gick hela sveavägen för att hitta jimmys bil bland alla 1000 olika bilar. Tillslut hitta vi dom och hoppade in, åkte runt sveavägen precis som alla andra och det va riktigt skoj måste jag säga. Vid 22 skulle dom andra vidare på fest och vi drog till harrys och hälsa på alla, helt dött där så de blev hem tidigt.

Blev hämtad i handenterminalen av Fredrik,Jesper och Johanna så åkte vi till vendelsö och lämna johanna och Jesper och jag och Fredrik åkte till min parkering där vi stog i typ 2h och snacka en masssa.

Lyckad lördag utan alkohol faktiskt :)
Vi blev fotade när vi åkte i rondellen runt fontänen, jag sitter bak.



Fredag 20/8-10

Jag jobbade 8-13, mötte Hanna och hämtade håret hos mamma. Centrum och köpte hårfärg sen hem och börja..Dom bilderna har ni ju redan sett stegvis så.

Vid 21 när de var klart så blev jag väldigt rastlös och Hanna drog till stan så jag la mig i ett bad och läste lite. Sen kröp jag ner i sängen, väl behövligt.

Det var min tråkigaste fredag på väldigt länge.

Sthlm cruising 2010.

I was there. Dom i vår bil kallade mig hunden och jag njöt för fulllt av de underbara ljudet av alla underbara bilar, de är verkligen min grej!

Man ser mig i baksättet, de vita där haha!

Im off


Ser ni påsarna under ögonen? Dom och jag ska gå till jobbet och hinka kaffe nu.
SE YAH!

Godmorgon, får jag sova igen?

FY FAN. Sovit 3h, rökte med Fredrik igår och de blev kanske liiiiiiiiite för länge. En sisådär 3h. Tror vi hade en del att prata om.

Aja min helg kommer senare idag.
P&K

No Iam that bitch!



hejdå de blond and hallo brooown!

Min hemliga färg var alltså...


ROOOOOOOSA! JÄTTE ROOOSA!

Okej de syns inte så bra på bild men underhåret är nu fyllt med 21 jätte rosa slingor, As ballt!

Jag är blond vad är du ?

Och nu var håret ÄNNU blondare och de 2första slingorna löshår sitter på plats, herregud vad blond jag kommer vara när vi är klara.

Äntligen !!

Idag är allt klart och jag ska äntligen få mitt hår fixat. Dock var de blonda FÖR blont så de blir lite färgning innan jag blir långhårig igen...
Så just nu:


Så snygg! Samtidigt lyssnar vi på min "Svensk kärlek" Playlist på spotify :)

Fredag igen

Jag är död, helt jävla slut men ändå ska jag om ca 20min gå till bussen. Halvsminkad sitter jag här i sängen och tänker tillbaka till dagarna med fler timmar i sängen. Haha.

Man kanske skulle sminka sig klart? Ta en ipren och klä på sig lite, verkar vara sjukligt kallt ute så får bli jeansen min mor köpte mig igår :)

Aja efter jobbet ska jag hämta ut mitt nya hår på två olika ställen och sen sätta i det, ÄNTLIGEN!

P&K

Stan

Direkt från Norrtälje till stan där jag mötte upp min lilla Johanna. Vi tog ett varv i stan, köpte ny piercing och sen middag på mongo. Världens bästa matställe alltså! Efter de tog vi ännu ett varv för att hitta en ute servering som inte var full. Hamna tillslut på Fridays där vi drack 2glas vin och snacka massor!

Så mysigt att träffa henne igen, saknat henne som satan! Vi måste ses oftare mitt lilla hjärtegull!


Denna underbara varelse har jag spenderat eftermiddagen med, dock är vi båda blondiner nu :)

Norrtälje

Ännu en dag avklarad. Gick upp och gjorde mig iordning vid 09 imorse, åkte till norrtälje och somna typ 20min in på bilresan. Vaknade upp helt förvirrad utan för en mcdonalds, ingenaning om vart vi var.

Kom fram dit vi skulle och tittade på min brors riduppvisning. Jätte duktig var han :) Klappade lite föl, hundar och myste med hästarna sen in till Norrtälje centrum en sväng där världens bästa mamma köpte mig ett par jeans :) TACK <3

Jag minns...

framförallt en sak.

Det är när vi hade folk hemma och drack lite, hade kul och firade min 18års dag. Hanna var där.
När de spårar ur och vi börjar tjafsa, jag slänger ur mig en sak och du puttar in mig i dörren och höjer handen mot mig. Jag får panik och ber dig dra åt helvete. Den här gången är det DU som går ut genom dörren ledsen, INTE jag.

Jag börjar stor gråta och tar med mig Grumpy in i garderoben där jag spenderar ett par timmar innan folk börjar undra vart jag tagit vägen. Folk börjar gå hem och du kommer tillbaka.

Jag kommer aldrig glömma dom timmarna i vår garderob.

Mardröm

Hatar att drömmarna kommer tillbaka, varför?

Drömmde om de igen..Att jag ensam stog öga mot öga med mrs R(Ni som känner mig vet vem jag menar) och hon ber om hjälp, ber om råd och tips och jag ger henne det. Jag tycker synd om henne och säger hur jag gjorde, hur jag hanterade honom. Skulle jag göra det om drömmer blev verklighet eller skulle jag skratta henne rakt upp i ansiktet? Jag vet faktiskt inte, jag är alldeles för jävla snäll.

Jag drömmer att vi sitter och äter middag, att jag ingående förklarar vårat förhållande. Att jag förklarar hur jag kände, hur jag mådde. Jag skulle aldrig dela med mig av min värld för henne. På midsommar ville jag kasta henne i vattnet och hoppades att hon skulle drunkna.

1år har gått, 1jävla år sen hela min värld slogs i spillror rakt framför ögonen på mig. 1jävla år sen hela min värld såg mig i ögonen och fullkomligt sket i om jag gick under eller klarade av att stå kvar. Du visste hur känslig jag var, hur lätt jag hade för att just gå under. Eller visste du innerstinne att jag skulle stå kvar här? Att jag skulle klara även det?

Jag vet, 1år va fan släpp det! Men den tiden är en del av mig, den är en del av den människan jag blivit. Det är ngt jag kommer leva med hela mitt liv, ngt som jag aldrig kommer glömma.

Jag blir inte längre illamående och yr av att se ditt namn på telefonskärmen, jag blir inte längre arg och konstig av att höra din röst i min telefon.

Natti Natti

Nu ska jag somna, får iaf sova 6h innan de är dags att gå upp igen..

Sååå skönt att somna med blötthår och nybadad och insmord kropp.
NATTI!

My own life

Köpte 2 par leggings, 4 par trosor och en tjocktröja. Spenderat FÖR mkt pengar och är arg nu. Fick sms om att mitt hår kommit, ena färgen men tror ni de andra kommit ? SJÄLVKLART INTE! Faaan så trött jag blir på att väänta. Måste få de imorgon, hur ska jag annars hinna ?

Mina närmsta dagar:
-Imorgon ska jag leka med Hanna, fixa de sista med inbjudningarna till vårat 40-års kalas och förhoppningsvis sätta i hår!
-På torsdag har min lillebror riduppvisning i norrtälje sen direkt till stan och äta middag med min lilla Johanna som jag inte träffat på år och dar! <3
-Fredag blir de jobb 8-13 så kan iof sätta i håret då i värsta fall.
-Lördag jobb 8-13 igen sen grönan och se Taaakida, BIG love!
-Söndag jobb 8-13 sen lär jag vara rätt död.

Hur ska jag hinna träffa mina vänner? Hur ska jag hinna med allt?
Tufft liv man har alltså, NOOOT!
Jag är ju iaf leeedig i 3 HELA dagar, behöver fan de för att hinna med allt som ska göras.

Tisdag och mysdag

Jag vaknade 06 och kunde inte somna om fören vid 09. Skulle gått upp 10 och gjort allt men jag sov till 11 ist. Nu har jag dammsugit och ättit frukost så ska bara slänga på mig kläder och sminka mig sen hämta mamma mig. Idag ska vi ha mysdag i nacka forum jag, mamma och min lilla syster. Ska bli sååå skoj :)

Inte nog med det så fyller min lillebror ute på Ekerö år idag, han börjar bli så himla stor nu. Alla mina syskon börjar bli stora, dom som varit så små. Betyder det att jag börjar bli gammal? Herregud!

Nej lite bråttom nu.
P&K

Kvällsfika

Bara ordet får mig att tänka på torpshammar, hur man längtade tills kvällfikat och den mysiga och roliga stunden i köket med hela klassen som slogs om pålägg till mackorna.

Eller varför inte gången när jag och Johanna gick i taket på Svante för att de tog slut innan vi hann få ngt. Fan va man skrattar åt de nu i efterhand, spec vardagsrums insidenten. Haha minns du Johanna ?:)

Aja för att komma tillbaka till ämnet, jag ska ta mig ett glas varm oboy och en smörgås med papprika på och titta på sex and the city :)

P&K

Fan fan fan fan fan

Jag kom hem från jobbet, gjorde allt jag skulle och tänkte lägga mig och titta på tv lite men SOOOOMNADE!
 Och inte bara 1h utan inte fören 19.40 vakna jag av att mamma ringde, så har alltså sovit i ca 4h. Så hur lätt kommer jag ha att somna ikväll?! NO WAY, jag kommer ligga vaken. Hoppas hanna vill leka lite ikväll så jag blir trött..

Mammas samtal fick mig iaf glad, vi bestämde att imorgon ska hon,jag och min lillasyster åka till Nacka forum och kolla lite. Umgås och göra ett avslut på min syster sommarlov, innan hon börjar gymnasiet.

P&K

Back in reality

Jag är uppe! Sjukt trött men det är det här vi kallar verkligheten, arbetslivet. Ska man vara så trött trotts att jag gick och la mig vid 22 igår?

Aja ska sminka mig klart och dra på mig ett par jeans och en tjocktröja för jädrans va kallt det är ute vid den här tiden på dygnet.


P&K

Right now.


The ugly truth.
Så här jävla kort hår har jag egentligen! :O
Nu är det iaf jämn färgat men måste nog köra i en bleckning till i underhåret som varit svart men nu är ngn brungrön nyans, haha.

Din order har skickats!

Tjofadderittan Sara!
Vi på Rapunzel of Sweden har tagit emot din ordet och ditt hår är påväg till dig!
Leveransen tar vanligvis 1-3 dagar!


Fan vad jag älskar att kolla min mail ibland :D

Mkt bättre söndag.

Mår mkt bättre idag och hade kanske kunnat gå och jobba i morse men kände att de inte är värt att chansa så jag sjukanmälde mig för idag med. Men imorgon blir de jobbet igen, måste börja med att klippa upp mitt skåp för att få ut mina kläder. SUCK.

Aja idag har jag fått MKT gjort fast jag tagit de lugnt.
Jag har :
- Städat.
- Gjort rent kattlådan och bytt sand helt.
- Tvättat.
- Bytt lakan i sängen.
- Handlat.
- Färgat håret.
- Rensat och gjort rent kylskåpet.

Hur duktig är inte jag då? Såå duktig att jag unnar mig en bussresa till mamma och äter lax med citronsås. mummmmmmmmms.

P&K

Yiiiiey!

Kollade mitt konto av en slump, för att flytta runt mina räkningar till lönen för att kunna köpa löshår när jag ser att jag fått en av mina löner igår ?! YIIIEY!

Kom då på att fan då har jag råd att köpa löshår NU! Sååå nice! Men den här gången blir de inte blont och svart löshår, de blir en liten förändring som INGEN får veta förens de sitter i :)

Jag tror iaf de kommer bli as coolt. Och nej oroa er inte, jag ska inte bli mörkhårig igen.

Såå nu känns de lliiiite lättare att ligga sjuk ett par dagar för sen kommer jag få känna mig snygg iigen!! :D:D:D

Lördag, sjuuuk :(

Skulle börja jobba 13.00 och sen hålla igång 8h på jobbet. Igår ställde jag in mig på att jag skulle gå och jobba hur dåligt jag än mår men nu när jag vaknat och inset att jag fan knappt kommer ur sängen så har jag sjukanmält mig. Hostar som en dåre och det är så jävla varmt att jag typ vill ha fläkten i sängen.

Mår allt annat än bra idag också. Har pratat med mamma också, får väl se om hon kommer förbi sen.

Nu ska jag iaf ta lite hostmedicin och 2alvedon sen somna om.

P&K

Min vecka.

Onsdag- Jobbade jag kväll sen åkte jag hem till Jeppe och glodde på film med dom, skit trött fick jag sen skjuts hem av Fredde. Somna på engång.

Torsdag- Mathias, Hanna, Ted och jag möttes i centrum. Gjorde lite ärenden sen åt vi pizza och gick hem till mig där vi drack lite vin och kolla på 2 filmer. Ganska mysigt och bara ta de lugnt.

Fredag- Vaknade upp med världens huvudvärk, halsont och feberkänsla. Kom inte ur sängen före 13 när mathias gett mig en smörgås och the. Städade av hemma och duschade sen gick jag hem till Hanna. Där flammsa vi väl mest ett tag sen planera vi ihop vår 40års fest, blev väldigt mkt gäster till slut. Gjorde vårat inbjudningskort och letade adresser till alla som ska ha det. Sen blev de middag och jag satt i säkert 1h på deras balkong och prata gammla minnen med Hannas mamma. Då kommer Hanna på att vi ska in till harrys, jag kände mig halvkrasslig och skit ful men gick med på de iaf. Kommer fram till Harrys och det blir typ 300grader i huvudet, håller på och flyta därifrån när jag bestämmer mig för att gå hem ist.

Hanna stannde kvar med dom andra så jag ger mig ut i natten ensam och blir bara sämre och sämre. Bennen vill inte bära mig, huvudet känns igen mosat och det bara snurrar när jag går. Så mamma får hämta mig. Hon köpte med sig lite smörgåsar och sånt nödvändigt. Min snälla mamma <3

Tisdag.

Jag vakna prec, blev sent igår... Är sjukt trött och väntar på att äggen ska bli klara så man får lite frukost i magen. Vad ska jag hitta på idag då?

Jo, jag ska till läkaren och få lite nya astma mediciner. Väldigt nödvändigt när jag röker, nooot! Men vill ju inte få sådär svårt och andas och bli sådär vimmelkantig som jag blev på peace and love och faktiskt även på hultsfred. Bara för att jag struntat i att ta medicinen i 1 vecka, några var riktigt arga på mig :)

Aja sen vet jag inte vad jag ska hitta på? Måste fan hämta mina skor hos Hanna, blir knäpp av att hela tiden behöva gå i converse.


Hörs sen!
P&K.

Att höra av sig.

Jag hatar att vara den som ALLTID måste höra av mig till folk, känns som de inte spelar dom ngn roll om man hörs eller inte. Så jag har seriöst lagt ner den skiten. Hör du inte av dig till mig så hör inte jag av mig till dig. Så de så!

Jag är trött på att ringa, ringa och ringa men du svarar aldrig, du ringer fan inte ens upp? Timmarna går och du kan inte ens skicka ett sms? Vad är problemet då? Fan va trött jag blir, på riktigt.

Klumpen i magen

Ända sen orden "Jag flyttar hem igen" sas har jag gått med en klump i magen som bara växer och växer. Hur ska jag klara mig ? Spec när jag inte VILL klara mig i sthlm? Jag vill inte bo kvar här.

Jag vill också vara vågad och bara dra, lämna allt och börja om. Men de finns ett par människor jag absolut inte vill lämna, människor jag tycker så förbannat jävla mkt om. Såna som jag inte vet hur jag ska kunna säga hejdå till. Men sammtidigt vill jag ju så gärna flytta.

Jag & Malin tog oss verkligen an varandra i lördags, vi prata igenom de här med hennes flytt och får jag inte de här jobbet så åker jag till Jönköping en månad och jobbar och bor hos Malin. Jag måste få pröva på det först.

Finns inget som säger att jag kanske saknar sthlm och vill bo här. Men jag måste lugna klumpen i magen och trycka tillbaka gråten i halsen.

Kommer bli jobbigt att ännu engång säga hejdå till Malin för 1månad utan henne igen imorgon, vi har ju haft en sån bra helg ihop.

Måndag & leedig!

Sååå skönt och vakna, inse att de är måndag men att jag ändå inte ska till jobbet!!
Duschade och gjorde mig iordning för att vandra till Malin, en tur till coopan och samtala med en mäklare i malins hem.

Nu är jag hemma, har lagt in alla räkningar så dom dras när pengarna kommer. Fucking räkningar på över 7000kr, Vad gör jag med mina pengar egentligen? Men iaf räknat ut att jag har 7000kr kvar att leva på efter så denna månad blir de antingen en till piercing eller min efterlängtade tattuering!!

Aja jag är lite halv kluven idag så nu blir de en cigg och sen lägga sig i sängen och läsa lite med soft musik i bakgrunden, typ min sova lista. Loooove it!

Bilder från helgen kommer, väntar bara på Malin! :)

Söndag.

Sov till 16.00 och gick upp, drog på mig lite kläder och håret i en toffs för att bli hämtad av malin och åka till mor min och äta middag. Sen blidde de till Vendelsö och hem till Jeppe. Umgås med dom en stund sen bilen till sundbyberg och träffa skåningarna. Drog till donken och sen tillbaka till Jeppe och seeeen till mig.

Här hemma hängde vi ett tag och garva åt massa skit tills klockan blev typ halv 2 och Nille höll på att somna i min soffa, alla var rätt slitna efter lördagen. Iaf så körde vi tillbaka dom till sundbyberg sen sköndal donken och skälla ut dom lite innan vi åt och åkte hem och sov.

Tack för en grymt rolig helg alla ni som medverkat!

Lördag.

Min fru Malin kom till sthlm. Hon ringde som en tok och jag sov till 15.00, sååå död! Hoppa upp ur sängen, gjorde iordning lite hemma och duschade sen hem till malin. Där åt vi middag och gjorde iordning oss de sista.

In till stan och föra på soft, rätt soft ställe haha. Aja 5cider senare tog vi varsit paraflax och gick ner till Harrys. Hälsade på alla där och hängde en liten stund sen blev de taxi till Mango där vi mötte upp skåningarna igen.
Dansade, snacka och hade allmänt roligt till klockan blev 03 och det stängde. Skåningarna drog till östermalm och jag och Malin till harrys igen. Slapp betala inträde igen och tog 1cider sen ville malin och Mathias åka hem.

Först donken sen taxi till sibylla och hem och toksomna på 20sekunder.

Bääästa kvällen på väääääldigt länge! Prec som när jag och Malin började gå ut tillsammans, skrattkramp dagen efter.

Fredag.

Jobb till 15. Powernap på 2h sen göra sig iordning för att åka in till stan och se Crashdiet men FÖR mkt folk och 20års gräns på alkohol så det blev till Harrys ist. Jag,Jimmy och Hanna satte oss där och snacka lite. Träffa ännu mer folk och sen bestämmde vi oss för att möta Skåningarna ist. Men då gav Hanna upp och åkte hem.

Så jag ensam med 5killar jag träffat samma kväll drog till ett ställe som hette Sommar, efter 1h prommenad runt i stan. Dumma skåningar på att förklara vägen! Iaf trevligt där.

Träffade Nille och Jens + 3 skåningar till, älskar skåningar! Så jävla trevligt folk!!!

Sen blidde de donken och nattbussen hem med Jimmy, glömt mina nycklar i hannas väska så när hon skulle till jobbet vid 05 mötte jag henne och fick mina nycklar, lagom bra!!

Soooooooova.

Torsdag

Jobb till 15, slänga sig på bussen hem eftersom jag låst in mathias av misstag i min lägenhet. Göra sig i ordning någorlunda och in till stan för att möta Hanna. Äta lite middag i hötorgshallen och sen kolla lite kläder till typ 19. Till Harrys och ta en cider, möta Björn och sitta och snacka för mkt skit.

Skulle sett Björns band live på HBJ scenen men eftersom dom inte fick gå på före 23.30 och både jag och hanna skulle upp 05 och jobba så vid 22 gav vi upp och åkte hem.

Det var den händelsefulla torsdagen.....

Liiiten liiiten paus :)

Oj nu var de ett par dagar sedan ni hörde av mig :O Vad har jag gjort egentligen ? Det kommer ;)

Onsdag.

Jag är upp sen 25min tillbaka och har sminkat grunden och ska väl forts sminka mig sen klä på mig och försöka få ngn ordning på håret.

Sen är det bara att gå hemifrån 06.30 och sätta sig på bussjäveln till jobbet. Men idag slutar jag iaf 14.00 och inte 15.00.

Så vad hittade jag på igår efter jobbet?

Jobbet gick bra trotts tröttheten, hällde i mig kaffe i FÖR stora mängder. Framåt 14.00 hade jag ont i magen och vid 14.30 gick jag faktiskt hem. Hämtade kattmedicin till mamma på apoteket och sen bussen och mötte mamma och lillasyster. För min kära lillasyster tog bussen hem till Dalarna igår för att spendera lite tid med vår pappa. Själv jobbar man ju så då får man vara hemma. Aja mamma och jag körde henne in till stan och tog en mysig middag innan hennes buss gick kl 17.

Efter de åkte jag och mamma och handla lite och hem till dom där jag hoppa in i duschen. Sen blev de bara titta på tv och ta det lugnt hemma hos dom. Vid 21 körde mamma hem mig och jag fixade iordning lite här och vid 22.30 kröp jag ner i sängen och somna på engång. Var helt slut efter att inte ha sovit ngn timme på dagen.

Vaknade igen vid 01.50 och smsade lite med Simon, tog en cigg och satte på sovmusik för att sen somna om igen vid 02.05.

Klockan är FÖR lite för de här

För lite för normala konversationer på sms, för normala konversationer på facebook och för lite för att sminka sig normalt. Jag är helt död och döds hungrig...Hur kommer de sig att jag blivit så hungrig på morgonen helt plötsligt? Och vad är de för jävla väder vi har? Dimmigt som satan, funderar på att ta min varma gröna jacka idag ist för skinnjackan? Den har en såndär mysig luva man kan gömma sig i på vägen till jobbet! :)

Aja det går ju fan inte ens att föra en normal konversation med sig själv på bloggen så ger upp det här nu och går och sjunger lite i lägenheten innan jag ger mig iväg till jobbet..

Dumma Dumma Dumma Skåningar! :(

Måndag & leeedig

Har legat och kollat på film eftersom vi haft så dåligt väder. Blev "I love you philip morris" Rätt okej film, sorglig där en stund också.. Har typ 5 filmer till och kolla på men de får bli senare..

Aja nu har jag duschat iaf och ska ta mig hem till min kära mor och äta middag :)
Vi hörs sen!
P&K

Gråt inte mer.

Allt känns bak och fram
in och ut och upp och ner
det känns som att något har gått snett
men jag vet inte vad

jag hatar att missförstå, dig som jag förstår så bra
du säger att allt är okej
jag kan spåra dina tårar

jag försöker vara snäll
jag försöker att förstå
aldrig gör jag något dumt
snälla gråt inte mer

jag försöker att ta mig tid
jag försöker att finnas till
men det tjänar inget till
så snälla gråt inte mer

det kan vara så svårt
att förstå vad du behöver
eller är jag så jävla blind
att jag inte ser vad som är uppenbart

jag kommer aldrig någonstin att ge upp
jag ska försöka om och om och om igen
jag lovar att vara rädd om det vi har
men snälla gråt inte mer

Wiiihuuu!

Fick nyss hjälp att fixa min nya dator som krånglat.. Den stanna och man var tvungen och stänga av skiten men Hannas vän tog sig in i min dator och fixa det :) FETT BRA!

Today

Jag tog mig tid och bara sov tills jag vaknade, så underbart. Dock vaknade jag 03 i natt av ngn dum jävla idiot som smällde raketer så mina katter fick panik.

Aja nu ska jag ta mig tid och äta en mummsig frukost med oboy och varma mackor... Sen städa lite här sen ett lååångt bad och göra mig iordning och åka tillbaka till jobbet för ännu en kväll..

Yesterday

Jag var helt jävla färdig när jag kom till jobbet, hällde i mig vatten och började servera middagen till de gamla. Fick i mig några tuggor av den äckliga maten sen var de bara ös hela kvällen, allt gick bra och jag fick mig några skratt. Hade en helt okej kväll alltså.

Efter jobbet tog jag och Annika en cigg och snacka lite skit. Sen gick jag till bussen och hon gick hem. Hemma plockade jag iordning lite. Sen kröp jag ner i min säng och kollade på "500 days of summer" As bra film, tackar Simon för tipset! :)